Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Ya kuzum benim oğlum hiperaktif biliyorsunuz zaten çok hareketli dedi küçük sınıflara verelim dedi dellendim ya o zaman her sorunu olan çocuğu okutmayalim biz atalım başımızdan
Ama o öğretmen
Tecrübesi var. Vardır bir bildiği. Doğrı olanı önermiştir vayt

Tevolly

Alıştık artık:))
Tepki
9.007
Bende ilk haftadan öğretmenle atismis bulunmaktayım çok mutluyum :cirla:
Valla bizimki de oğlum dışarı çıkıyor o da arkasından kapıyı kapatıyor :bayik:
Hiç ikna etmek falan yok :ates:
Bi ara artık sınıfta dursun diye sınıfa girdim bi kız oglumun üstüne düştü öğretmen fark etmedi bile. Ben yerimden kalkmadım bizimki baş baş bağırıyor hocam deyip işaret ettim çünkü onun ilgilnmesi lazım sevgi göstermesi lazım :bayik:

Whiteblacklife

JETGİLLER
Tepki
4.710
Ama o öğretmen
Tecrübesi var. Vardır bir bildiği. Doğrı olanı önermiştir vayt
Yok kuzum keşke öyle olsa sorun gördüğü her çocuğa aynı mod sanki ben uğraşamam kafasında zaten canımı sıkan mevzuda bu iki gün olmuş çocuk ağlıyor hemen bu alisamaz çocuk çok sessiz hemen bu konuşmuyor ya iki gün oldu dur hele bı bekle uğraş emek ver yani ondan sonra de en azından derim ki uğraştı olmuyor uyumu yok

Tevolly

Alıştık artık:))
Tepki
9.007
Yok kuzum keşke öyle olsa sorun gördüğü her çocuğa aynı mod sanki ben uğraşamam kafasında zaten canımı sıkan mevzuda bu iki gün olmuş çocuk ağlıyor hemen bu alisamaz çocuk çok sessiz hemen bu konuşmuyor ya iki gün oldu dur hele bı bekle uğraş emek ver yani ondan sonra de en azından derim ki uğraştı olmuyor uyumu yok
Hareketli diye bir çocuğu alt sınıfa göndermek çok yanlış. Hee atoyorum çocuk o yaşı kaldiramayacak beceridedir o ayrı. Ama bunu da iki günde anlamak imkansız

Whiteblacklife

JETGİLLER
Tepki
4.710
Bi ara artık sınıfta dursun diye sınıfa girdim bi kız oglumun üstüne düştü öğretmen fark etmedi bile. Ben yerimden kalkmadım bizimki baş baş bağırıyor hocam deyip işaret ettim çünkü onun ilgilnmesi lazım sevgi göstermesi lazım :bayik:
Bizimki de aynı mod bugün toplantı yaptı sor ya çocukların huyunu suyunu inat edermi tutturma huyu var mı çabuk sıkılan çocuk mu bı tanı hepsini yok tek konuştuğu liste aidat çocukları zamanında alın beni zor durumda kalmadan aramayın bu kadar

Whiteblacklife

JETGİLLER
Tepki
4.710
Hareketli diye bir çocuğu alt sınıfa göndermek çok yanlış. Hee atoyorum çocuk o yaşı kaldiramayacak beceridedir o ayrı. Ama bunu da iki günde anlamak imkansız
Kuzum zaten daha önce konuştum ilk günden hocam çabuk sıkıyor oyuncaklarını topla lutfen sessiz ol lütfen şunu su sebeple yapıyoruz diye açıklayın dedim çünkü aşırı soru soruyor mesela elma kaç rengi var nerede yetişiyor ağacı nasıl yaprakları büyük mü küçük dibine kadar sorguluyor dedim anlatmasam birşey yaptıramazsiniz dedim 4.5 yaşında yatağı kendi toplar üstünü kendi değiştiriyor poposunu kendi yıkar kıyafetlerini dolaba kendi koyar oyuncakları kendisi toplar dedim tek sıkıntı aktif olması ve bişey yaptıracağınız zaman onu su sebeple yapıyoruz ve böyle yapıyoruz diye göstermeniz gerekiyor dedim zor geldi

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Valla ben dr öyle derdim ama artık herşey çok pahalı. Masraf çoook. Artk çok hesaplı olmak lazm. Kasım ve aralık ayından korkuyorm
doğru ama ben artık kendimi hiçbişey için yıpratamam.zamanında çoookkk yıprandım vere vere.azıcık bencil olucam bundan sonraki hayatımda.misal ya o tava öyle kalır,ya yenisini alır ya da kendi temizler.

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Senin mesleğin ya bir de tefo
Doğrusunu yanlışını sa biliyorsun
Ay senin için çok zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar