D3S1R3
Ehl-i Keyf / Fate loves the fearless ^^
Iyi aksamlar
Yeni uzattim ayagimi...Sizde keyifler yerinde sukur
Hayirli olsun canim

Nakitin yoksa araba almak icin yanlis bir zaman canisi. Her sey iki kati
Guzel geciyordur insallah. Ogretmenleri degistigi icin benim minik te 2 yildan sonra ayni okulda oryantasyonda. Eski duzenine bir donseydi
Rabbim iyilerle karsilastirsin insallah. Vakit buldukca gidersin yanina. Buyudu artik annesi
Gozun aydin, azmin daim olsun
Hos geldin
Brokoli, karnibahar, lahana
Zamanla uzaklasiyorlar, bebeklik donemlerini ariyorsun.

Kızlar kardeşim işe başlayacak kabul edildi
Hayirli olsun canim

Hos geldin. Kuzularina masallah, saglikla buyut insallahteşekkürler Neslihanburdaki bir çok isim başımın tatlı belaları benim .. vakti zamanında bir bağlanmışız , kopartsalarda kopamıyoruz ... tıpkı şu an sizlerle de olduğu gibi

Canını yidiğim ben araba bakarken ne diye geliyorsun
Nakitin yoksa araba almak icin yanlis bir zaman canisi. Her sey iki kati
Selamlar millet bizim kiz anaokuluna basladi onla gidiyorum alisma sureci cok takip edemiyorum masaallah iyi geyik yapmisiniz
Guzel geciyordur insallah. Ogretmenleri degistigi icin benim minik te 2 yildan sonra ayni okulda oryantasyonda. Eski duzenine bir donseydi
iş çıkışı oğlumla alışveriş yapıcaz
duygularım çok karışık
Rabbim iyilerle karsilastirsin insallah. Vakit buldukca gidersin yanina. Buyudu artik annesi
Selam canım arkadaşlarımArtık dershanem başladı, o yüzden çok geçmiş yapamiyorum
Veeee dershanede ilk siniftayim, çoook mutlu oldumDers çalışma şevkim arttı
Gozun aydin, azmin daim olsun

Merhaba arkadaslar,sonunda buldum sizinapaysiniz bakem,gecen surede neler yaptiniz
Kabak ve yumurtayla ask yasiyorum,insallah askimiz uzun surer,biterse ne yapcam ben ya,kisin kabak yerine hangi sebzeyi koyayim arkadaslar
Hos geldin

Allah esirgesin. Zor ama guzel donem@Miu kızım durmuyo bınyerden tutunup ayaklanıyo sonra pat dusuyo gozum onda sureklı bı yere kafasını carpmasn dıye ve cok mız mız.okumalarm hep yarıda kalıyo esım suan onu bı soluklansn dıye komsuya goturdu oyle yazıyorm haaaa.cok zor ya valla evlenme miu