Portakal Sulu Ördek
Ehl-i Keyf Hatunu
Profil fotonu da ekle hadiCanııııım Portakalım ördekim benim
Profil fotonu da ekle hadiCanııııım Portakalım ördekim benim
Ayy güvenini boşa çıkaramam.. detoksa mı başlasam napsamKorktun işte ama ben hippo yu tutuyorum seni cuma günü çevirme yapacak
Deli yirim senii
Ooo nur hanımlar da buradalar
Nuuuur hoşgeldin
Ayyy gozlerim beleeerrrrdiiiii hosgeldinnnnnnhu hu merhaba hepinize canlarım
Hos buldum tatlımmmmmmAyyy gozlerim beleeerrrrdiiiii hosgeldinnnnnn
Ucunude severim, sağol canimIyi aksamlarYeni uzattim ayagimi...Sizde keyifler yerinde sukur
Hayirli olsun canim
Hos geldin. Kuzularina masallah, saglikla buyut insallah
Nakitin yoksa araba almak icin yanlis bir zaman canisi. Her sey iki kati
Guzel geciyordur insallah. Ogretmenleri degistigi icin benim minik te 2 yildan sonra ayni okulda oryantasyonda. Eski duzenine bir donseydi
Rabbim iyilerle karsilastirsin insallah. Vakit buldukca gidersin yanina. Buyudu artik annesi
Gozun aydin, azmin daim olsun
Hos geldinBrokoli, karnibahar, lahana
Allah esirgesin. Zor ama guzel donemZamanla uzaklasiyorlar, bebeklik donemlerini ariyorsun.
Ben yenilerden,sen eskilerdensin galiba,ben de seni bilmiyorum,tanisiriz artik burdaHoşbuldum canımhatirlayamadim ama seni
hemende gaza gelAyy güvenini boşa çıkaramam.. detoksa mı başlasam napsam
Tamam canım tanisiriz elbetBen yenilerden,sen eskilerdensin galiba,ben de seni bilmiyorum,tanisiriz artik burda
Kilo aldinsa seni@Hergaf kim demiş kilo aldığımı almadım ben kilo dövermisin o vaytı
Hippo seni yer yer çiğ çiğ yerçok beklersinşişe dizicem onu cuma günü.3 et bir yağ şeklinde
Doğru mesajdi zayıflıyorum dersem ters teper falan amanyanlış mesaj
zayıflıyorum zayıflıyorum zayıflıyorum
Cuma belli olur canimKilosu birbirine yakin olanlar mi bir grup olacak,
İstersen çıkarmayı dene hippoAyy güvenini boşa çıkaramam.. detoksa mı başlasam napsam