Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

D3S1R3

Ehl-i Keyf / Fate loves the fearless ^^
Tepki
5.843
Iyi aksamlar:kaalp: Yeni uzattim ayagimi...Sizde keyifler yerinde sukur:uc:

Kızlar kardeşim işe başlayacak kabul edildi
:selam::selam::selam::selam::selam::selam:

Hayirli olsun canim:zipla::zipla:
teşekkürler Neslihan :asikk: burdaki bir çok isim başımın tatlı belaları benim .. vakti zamanında bir bağlanmışız , kopartsalarda kopamıyoruz ... tıpkı şu an sizlerle de olduğu gibi :kanka:
Hos geldin. Kuzularina masallah, saglikla buyut insallah:by:

Canını yidiğim ben araba bakarken ne diye geliyorsun:eskrim:

Nakitin yoksa araba almak icin yanlis bir zaman canisi. Her sey iki kati:tskler:
Selamlar millet bizim kiz anaokuluna basladi onla gidiyorum alisma sureci cok takip edemiyorum masaallah iyi geyik yapmisiniz :süper:

Guzel geciyordur insallah. Ogretmenleri degistigi icin benim minik te 2 yildan sonra ayni okulda oryantasyonda. Eski duzenine bir donseydi:cilgin:

iş çıkışı oğlumla alışveriş yapıcaz
duygularım çok karışık :ninni::mendil:

Rabbim iyilerle karsilastirsin insallah. Vakit buldukca gidersin yanina. Buyudu artik annesi:kanka:
Selam canım arkadaşlarım :asikk:Artık dershanem başladı, o yüzden çok geçmiş yapamiyorum :seviyor:
Veeee dershanede ilk siniftayim, çoook mutlu oldum :tatlim::cilgin: Ders çalışma şevkim arttı :tatlim:

Gozun aydin, azmin daim olsun:kalp:

Merhaba arkadaslar,sonunda buldum sizi:hopp::by: napaysiniz bakem,gecen surede neler yaptiniz:165:

Kabak ve yumurtayla ask yasiyorum,insallah askimiz uzun surer,biterse ne yapcam ben ya,kisin kabak yerine hangi sebzeyi koyayim arkadaslar

Hos geldin:lili: Brokoli, karnibahar, lahana:mügü:
@Miu kızım durmuyo bınyerden tutunup ayaklanıyo sonra pat dusuyo gozum onda sureklı bı yere kafasını carpmasn dıye ve cok mız mız.okumalarm hep yarıda kalıyo esım suan onu bı soluklansn dıye komsuya goturdu oyle yazıyorm haaaa.cok zor ya valla evlenme miu
Allah esirgesin. Zor ama guzel donem:kaalp: Zamanla uzaklasiyorlar, bebeklik donemlerini ariyorsun.

koza99

Ehl-i Keyf
Tepki
1.050
Iyi aksamlar:kaalp: Yeni uzattim ayagimi...Sizde keyifler yerinde sukur:uc:

Hayirli olsun canim:zipla::zipla:

Hos geldin. Kuzularina masallah, saglikla buyut insallah:by:

Nakitin yoksa araba almak icin yanlis bir zaman canisi. Her sey iki kati:tskler:

Guzel geciyordur insallah. Ogretmenleri degistigi icin benim minik te 2 yildan sonra ayni okulda oryantasyonda. Eski duzenine bir donseydi:cilgin:

Rabbim iyilerle karsilastirsin insallah. Vakit buldukca gidersin yanina. Buyudu artik annesi:kanka:

Gozun aydin, azmin daim olsun:kalp:

Hos geldin:lili: Brokoli, karnibahar, lahana:mügü:

Allah esirgesin. Zor ama guzel donem:kaalp: Zamanla uzaklasiyorlar, bebeklik donemlerini ariyorsun.
Înşallah :kalp::kalp:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar