Ayyy çok seksiAma senin için değiştireyim kuzum
öğle arası çıkayım da kendime türk kahvesi alayım. kendim yapayım. çay ocağı kazıklıyor kendim yaparım. çok içerim diyet başladı çünkü. hem öğle arası yürüyüşümü de yapmış olurum
akşam da leslie 3 yaparım
o yemek yemekten başka bişey yapamıyokibu kilo verme sürecinde spor olarak neler yaptın miucum
mest çayı da etki etmedi mi?
of yaaa
tüh
neyse vereceksin nasılsa mecbursun yoksa işkenceler seni bekler
sağlıkla bebeğini kucağına al da
en azından kalan sürede sağlıksız beslenme sidoş ya
kaç kilosun söyle aramızda
ivit geldi
A101e kahve makinesi geliyo.. 30 lira bişi.. ondan alsan. Su da kaynatır bitki çayı da yaparsın .. yanı başındaöğle arası çıkayım da kendime türk kahvesi alayım. kendim yapayım. çay ocağı kazıklıyor kendim yaparım. çok içerim diyet başladı çünkü. hem öğle arası yürüyüşümü de yapmış olurum
akşam da leslie 3 yaparım
Evet canım. 5 aylık olduk@s i d e l y a hamile misin cnm kaçırdım mi acaba
Çok değil yamest çayı da etki etmedi mi?
of yaaa
tüh
neyse vereceksin nasılsa mecbursun yoksa işkenceler seni bekler
sağlıkla bebeğini kucağına al da
en azından kalan sürede sağlıksız beslenme sidoş ya
kaç kilosun söyle aramızda
ivit geldi
Ayyy çok seksi
o yemek yemekten başka bişey yapamıyoki
Benim başarı hikayem var ki...sende anlatsana güzel kızbayılırım başarı hikayelerine
Kaç kilo aldın Sidelyam sağlıcakla kucağınıza alın inşallahEvet canım. 5 aylık olduk
Çok değil ya
67
aç kaldım spor yaptımsende anlatsana güzel kızbayılırım başarı hikayelerine
kuzum ben sağlam spor yapıp kilo verdiğimdebu kilo verme sürecinde spor olarak neler yaptın miucum
Yokcnm mest olsun 5 bir yerde olsun kayısılar olsun acı cehre olsun hiç fayda etmedi hatta dr şurupverdi o bilefayda etmedi cnmm
kız var işyerinde mutfağımızdaA101e kahve makinesi geliyo.. 30 lira bişi.. ondan alsan. Su da kaynatır bitki çayı da yaparsın .. yanı başında
Oğlum olacak inşallah@s i d e l y a hayırlı olsun cnm arada unutmttum sanırım çok sevindim kızın mi olacak cnm