bunları neden yapıyosunBir de ben tuz kavururum arada..yaa eşim bile geçen gün kapı eşiklerinde sarımsak koymuştun bir ara , yine mi koysan ne dedi..
Elin portekizlisinin bile aklına girdim, yakında beraber dua seanslarına başlarız

bunları neden yapıyosunBir de ben tuz kavururum arada..yaa eşim bile geçen gün kapı eşiklerinde sarımsak koymuştun bir ara , yine mi koysan ne dedi..
Elin portekizlisinin bile aklına girdim, yakında beraber dua seanslarına başlarız
miu adamı kaybeder böylebu erimek değil bu kaybolmak
ay biraz kötü spor salonundaki koşu bandını özlüyorum onda ritmimi tutturuyordum. bölgesel için de mat cardio yapıyorum bayaaa bayaa terliyorum onunla bakalım bir yemeyi düzene oturtayım sporda oturur diye düşünüyorum..
sanırım karınca gelmesin diyebunları neden yapıyosun
miu adamı kaybeder böyle
sanırım karınca gelmesin diye
poh mu var deseydin karıncalaraheee.....ayy eski evimde sadce wc de olurdu ne arıyolarsa artık
nerdeler ben göremedimSevgili @nk83
eğer mümkünatı olur ise ve sizin için sakıncası yok ise, müsait bir zamanınızda bu smileylerimizi de ekleyebilirseniz inanılmaz mutlu oluruz biz.
inşallah yaparsınızen kötü fikir olarak kalır burada.. ama inşallah olur yani çok isteriz
edit: hiçbirisi çıkmadı neden
Unutsan çok farkedecekti sankiAy kafam gidik
Neye uğradığımı şaşırdım sabah sabah
Allahtan sütyen takmayı falan unutmadım
Aklımı unuttum evde ama eminim
Tövbe yaa
Offff uyuyakalmak nedir
İşe gideyim geçmişe öyle bakayım
bana da pas verUnutsan çok farkedecekti sanki
Sevgili @nk83
eğer mümkünatı olur ise ve sizin için sakıncası yok ise, müsait bir zamanınızda bu smileylerimizi de ekleyebilirseniz inanılmaz mutlu oluruz biz.
inşallah yaparsınızen kötü fikir olarak kalır burada.. ama inşallah olur yani çok isteriz
edit: hiçbirisi çıkmadı neden