Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

s i d e l y a

Daimi Üye
Tepki
355
Şubat sonu doğdu canım.
Ben de ayrı kalma kısmnda kararszdm ama ona iyi geleceğini bilşyordm.
Zaten 9.30 10 gibi bırakıyorm 3.0 3.30 gibi alıyorm günde 5.30 6 saat.
Bu kış yoksa evde sadece tv başında geçecekti. Şimdi 5 saat biyerde aktif o içimi rahatlatıyor.
Haklısın canım. Sevmesi, alışmakta zorlanması da çok güzel maşallah hep böyle devam etsin.

Nonomane

Ehl-i Keyif--- 61.4
Tepki
7.848
Haklısın canım. Sevmesi, alışmakta zorlanması da çok güzel maşallah hep böyle devam etsin.
Amin inşallah. Şimdilik çok seviyor ilerde istemezse de göndermem zorunlu değil nasılsa. Ama evde ben yetemiyorm artık ki bi sürü şey de yaparz kendisi de çok aktif sürekli hareket halinde. Ama ooofff çok sıkıldım deyip duruyor.
Önceden komşuluk ilşkisi vardı çokuk çock toplanr oynardı sokak vardı kardeşlerin arası daha azdı. Birbrlerine yetiyorlardı şimdi 4 duvarn arasında bi kendi. Kendisi gibi çocuk istiyor sosyalleşmek istiyor o yüzden içim çok rahat gönderiyorm

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Malinin error verdiği hatırayı

Veeeeee

Hippo nun darvinci sini asla unutmayalım :kriz:

Harbi nerdesin @hippotalamus
Unutsana onu beee :ates: o ara ders çalışıyordum.. hep bu ünlü düşünürler,bilim adamları yüzünden kafam karışmıştı :yildizlar: yoksa darwini ve abuk evrim teorisini ve leonardo dawinci adlı rönesansçı amcayı ortaokuldan beri biliyorum :dil:

Portakal Sulu Ördek

Ehl-i Keyf Hatunu
Tepki
13.461
Tam 66 67 aylık oluyor küçük canım. Bak rapor alıp gelenler olacak ve 1.5 yaş farkları olacak.
Ben 70 aylık kızımı bile gönderirken çok.karatsizdim son dk golü ile verdim o da öğretmeni çok.iyi diye.
Tevo senle konuşalım ya şu okul işini. Kafam çok karışık. Yarına filan konuşalım şimdi uyku bastırdı ama :)

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Tevo senle konuşalım ya şu okul işini. Kafam çok karışık. Yarına filan konuşalım şimdi uyku bastırdı ama :)
4 yaşındayse ver bence cnm.. benim gözlemlediğim kadarıyla kreşe giden çocuklar kendine daha güvenli oluyor ve kendini daha güzel ifade ediyor .. bide sen gurbettesin yalnızsın.. kızının arkadaş ihtiyacı var bence .. yarım günlük bir kreşe başlayabilirsin.. tabi kızının istemesi de önemli..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar