Opeyim başının ağrıyan yerindenŞişkoluk zor. Anlayamazsınız
30 cm her bir kenarı.. kare ve dümdüz ... @Elalis sunumlarında kullanıyor genelde.. sunum için çok güzel oluyorHangi tabak bu hippo merak ettim
60 ve 66.ay isteğe bağlı ya istiyorum veya istemiyorum diye dilekçe veriliyorAnlamadım canım neden dilekce gerekiyor? Aramızda bir ay var siz tam 66 da olmuyorsunuz herhsalde.
Pek bilmiyorum bu işleri.
Ben de 9 aldım yaa kv bugün popon büyümüş dedi bana
Senin de mi 2015 dogumluydu canim kızın? Hangi ay?Benim kızım bu sene 3.5 yaşında. Kreşe verdim seneye de vereceğim.
Kısmet olursa 5.5 yaşında da 1.sınıfa başlatacağım. İnşallah 1. Sınıfa uyum sürecinde sıkıntı yaşamayz
Bak adres veriyorum caymak yokBen altısını sana göndereyim mortim
Ne geyikler dondermistikYeminle komikti ama ya
O halde sunum yapıp gezdim 1-2 saat bir de
Bak darvinci de efsaneydiMalinin error verdiği hatırayı
Veeeeee
Hippo nun darvinci sini asla unutmayalım
Harbi nerdesin @hippotalamus
Ben de zor bela uygun biryer buldum. Çok pahalı kreşler. Tamam güvenilir olsun güzel olsun da hepsi 1000tl den kapıyı açıyor. Şuan bütçem onu vermye müsait değil ne yapayım.Benim kız da 3.5 yaşında cnm kreş ariyorum eski evin orada cok iyi yerler vardi ama bu cevremde yok alternetif bklm umarım iyi bir yer bulurum ben dee kızımı aynı dönemlere okula başlatmayı düşünüyorum
Hafızam iyidir
Kız miu biz seninle alakalı bir şeye de cok gülmüştük neydi oaaaa valaha da hatirladim pantalon vakası
neymiş o errör verdiğim hatıraMalinin error verdiği hatırayı
Veeeeee
Hippo nun darvinci sini asla unutmayalım
Harbi nerdesin @hippotalamus
Niye noldu ki.. azcık teli şarja takmıştımEneeee burdaymış
Güzel beğendimEkli dosyayı görüntüle 23315
Bu ayakkabıdan istiyorum Nişantaşı’nda gidemedim daha
Hani bana gelecektin
Bi göz doktoruna görün istersen astigmat olabilirGaliba telefon ve bilgisayar ekranına çok bakmaktan oldu gerçekten