Denk gelemedik amaUlem sabah beri burdayım neredesin sen diyor
Sorma vakti zamanında boş bulduğumuz yere Pattis ekseydik köşe olmuştuk şimdi, tüm takıma kare tabak alırdıkKeşke zamanında hurmaya yatırım yapsaymışım
Canım o zamanki uyum durumuna bakacğm yapablrse eğer göndermek istiyorm ben. Yeğenim de 5.5 da gitti iyi ki de gitmiş sınıfta en iyi oydu başardı maşallah. Hocası hatta demiş eğer en başta bilseydm 5.5 oldğnu istemezdm ama hepsnden daha iyi demiş kardşme .her çocuk bir değildr elbet ben de durumuna göre bakacağm.Tam 66 67 aylık oluyor küçük canım. Bak rapor alıp gelenler olacak ve 1.5 yaş farkları olacak.
Ben 70 aylık kızımı bile gönderirken çok.karatsizdim son dk golü ile verdim o da öğretmeni çok.iyi diye.
Göz doktoruna görünmedm ama bende de var sanrm sol gözm sağa göre daha bulank. Tlfna çok baknca gözlerm sızlıyor baş ağrısı yapıyorAy bende astigmat var 4.5 derece
Hergün bilgisayar ekranına bakmaktan mahvumuyorum
Hele günlük kasa yaparken .
Kocaman yaptım yazıları pc de
Yan odalarda takılmaktn menülere zaman kalmadı tabiibugünün menülerini yarın sabah yorumliyim olar mı
Sen bilirisn canım tabi ki çocuğa göre değişir ama ben bir anne ve sınıf öğretmeni olarak onaylamadigim bir konu.. hayırlısı olsunCanım o zamanki uyum durumuna bakacğm yapablrse eğer göndermek istiyorm ben. Yeğenim de 5.5 da gitti iyi ki de gitmiş sınıfta en iyi oydu başardı maşallah. Hocası hatta demiş eğer en başta bilseydm 5.5 oldğnu istemezdm ama hepsnden daha iyi demiş kardşme .her çocuk bir değildr elbet ben de durumuna göre bakacağm.
Sen beni fakir mi sandın gıı bir tane mi sankim benim ayakkabım o ne öyleBiraz kalın balım yaa sanki herşeyle giyilmez.
Hem boyu uzun hem topuklu giyooSen beni fakir mi sandın gıı bir tane mi sankim benim ayakkabım o ne öyle
Ben bu konuya hiç girmiyorum bileBen bekarım.
Hepinizden farklıyım.