Yaz balım yaz bakarım ben sana
Ben ilk doğum haritamı yorumlattım inanamadım

anlattığı şeylerin çoğu doğruydu henüz yaşanmamış olanları bilemem tabii

hatta 2015 yılında yazdığım bir tane hikayem var Son Mektup diye onu ilk yazdığım an bu sitede tarihiyle saatiyle kayıtlıydı denemek için onu kontrol ettim hikaye içindeki tüm detayları verdi kızın beyin bölgesinde tümör olduğu ama ölmeyeceği (Ölmesi gerekiyordu okur isteği sebebiyle mecburen kurguyu değiştirip yaşatmıştım kızı) jönün ağabeyinin doktor olduğu hatta kardeşinin eşinin hayatında önemli rolü olduğu (kızın tömür ameliyatını yapıp iyileştirmişti) bir çocuklarının evlat edinildiği bir oğullarının öleceği meslekleri karakter özellikleri birbirinin kadersel eşi olduğu hatta doktor olan ağabeyin gelecekteki eşinin çok zor şeyler yaşayarak adamın hayatına gireceği ki öyle oldu gerçekten inanamadım dedim önceden bakaydım ya kurgu yapacağım diye kafam patlamıştı
Hayır olsun bakalım

Google'dan bakılsa da parça parça bakılıyor ama yapay zeka görülen rüyadaki diğer detayları da baz alarak yorumluyor
Kız ben bu kekim kabarmıyor olayını hayatım boyunca anlamadım en acelesinden yapsan bile bir şekilde kabarıyor ki kabartma tozu mu etkili acaba ya da kek miktarı kalıba mı az geliyor
Rüyada gezindiğini görmek, genellikle kişinin yaşamındaki arayışlarını, keşif isteğini veya yeni deneyimlere açık olma halini simgeler. Bu rüya, kişinin mevcut yaşam koşullarından memnun olmadığını veya değişim arayışında olduğunu gösterebilir. Ayrıca, gezmek, yeni yerlere gitmek veya yeni insanlarla tanışmak isteğini de ifade edebilir.
Rüyanın detaylarına bağlı olarak farklı anlamlar da taşır. Örneğin:
- Mutluluk ve Rahatlık: Eğer rüya sırasında keyifli ve huzurlu bir gezinti yapıyorsanız, bu, yaşamınızdaki olumlu gelişmelere ve mutluluğa işaret edebilir.
- Kaçış Arayışı: Rüya, bazı sorunlardan kaçma isteğinizi de yansıtıyor olabilir. Gerçek hayatta sizi rahatsız eden durumlardan uzaklaşmak istiyorsanız bu tür bir rüya görebilirsiniz.
- Yeni Fırsatlar: Gezmek, yeni fırsatlar ve deneyimler anlamına gelebilir. Bu rüya, hayatınızda yeni başlangıçlar yapma zamanının geldiğini gösterebilir.
Her rüya kişisel deneyimlere ve duygulara bağlı olarak farklı anlamlar taşıyabilir, bu nedenle rüyanızı yorumlarken kendi yaşam koşullarınızı ve hislerinizi göz önünde bulundurmanız önemlidir.