Parmaklıklar Ardında

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-05-20 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xdan7h_parmaklyklar-ardynda-101-bolum-frag_shortfilms[/DM]

Son olaylar, giderek yalnızlaşan Ekrem’in sonu mu olacak yoksa küllerinden yeniden mi doğacak?
PARMAKLIKLAR ARDINDA
(Yeni Bölüm)
101. Bölüm Özeti:
Perihan tahliye olmuş ve Sinop’a ziyarete gelmiştir. Kutsiye’nin cenazesine katılır. Ahmet, Perihan’ın koğuştakileri görmesine izin verir. Ekrem, Perihan’ın döndüğünü görünce çok bozulur. Ekrem’in ileri geri konuşmasına bozulan Özge ise Ekrem’in burnuna yumruğu patlatır. Ekrem bunun öcünü mutlaka alacaktır. Er geç müdürlük makamına gelmek üzere intikam yeminleri eder.
Müfettiş Ahmet ise Tansel ve Ekrem’in oyunlarını bozmak için çabalarını sürdürmektedir. Bu arada avukat Canan’dan da yardım ister. Ekrem’in gerçek yüzünü görmeye başlayan Canan ondan yüz çevirir. Ekrem giderek yalnızlaşmaktadır. Bu onun sonu mu olacak, yoksa küllerinden yeniden mi doğacak?
Ahmet Kayacan yaklaşan tehlikeye dair Müfettiş Ahmet’i uyarmayı başarır. Kardeşinden haber alan Ahmet sevinmiştir. Annesiyle uzlaşma yolu arar. Tansel’in son yaptıklarını uzun uzun anlatır. Aysel ve Ahmet arasındaki buzlar çözülmek
 

Es_se

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
25.367
Tepki
22.495
Puan
113
Yaş
40
Konum
istanbul
bu dızıde cok uzadı cok sacma seyler oluyo parmaklıklar ardında
bu kadar kolay dolaplar donmez ya kacan kacana evlenen evlenene:D
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-05-27 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xddoxz_parmaklyklar-ardynda-dizisi-102-bol_shortfilms[/DM]

Köşeye sıkışan Tansel, son bir umutla Tansel’e sığınıyor...Acaba Aysel, bir kez daha Tansel’e inanacak mı?
PARMAKLIKLAR ARDINDA
(Yeni Bölüm)
102. Bölüm Özeti:
Ahmet, Tansel’i açığa almak için gerekli dosyayı tamamlamıştır. Tansel son bir umutla Aysel’in kapısını çalar. Yeni gelen mahkum Didem bütün kadın koğuşlarına pizza ısmarlar. Ekrem bunlarla uğraşırken, başına geleceklerden habersizdir. Durum açığa çıkınca Tansel ve Ekrem birbirlerine düşerler.
Ahmet adım adım sonuca yürümektedir. Veysel’in ifadesi geçersiz sayılmış, Firdevs’e tahliye yolu görünmüştür. Ahmet Kayacan hakkındaki tutuklama kararı da kalkacaktır. Bir an önce buluşmak için tehlikeyi göze alan Ahmet Kayacan Sinop’a gelir. Müfettiş Ahmet tehlikenin geçtiğini söyler.
Bir yandan iktidar savaşı kızışırken, diğer yandan nikah hazırlıkları da sürmektedir. Kemal’in Kevser’e getirdiği gelinlik kadınların ilgi odağı olur. İki Ahmet’in gece buluşması ise geçmişte kalan başka bir nikahı gündeme getirir. Acaba Beray’la ilgili hikaye iki kardeşin arasını bozacak mı?
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-06-03 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xdh2m5_parmaklyklar-ardynda-dizisi-103-bol_shortfilms[/DM]

Kemal yeni görevine başlıyor! Ekrem, gardiyan üniformasına veda mı ediyor?
PARMAKLIKLAR ARDINDA
(Yeni Bölüm)
103. Bölüm Özeti:
Kemal yeni görevine başlar. Sema’nın başgardiyan olduğunu açıklar. Ekrem’i ise kötü bir sürpriz beklemektedir. Gardiyan üniformasına en sonunda veda mı edecektir?
Kemal, Sema’ya güvenmekle büyük bir hata yapmıştır fakat henüz bunun farkında değildir. Nikah nedeniyle iyimserdir. Kevser çok güzel ve çok sevgi dolu bir gelin olmuştur. Davul zurnalı nikah bütün kadın koğuşlarına moral verir. Kevser ayrılırken çok göz yaşı döker. Kemal hem onu hem geride kalanları teselli etmek için af çıkmasını diler. Bu dilek dallanıp budaklanacak ve giderek bir söylentiye dönüşecektir. Kevser’in ardından hüzne kapılan koğuştakiler onları üzüntüye boğacak olan kara haberi henüz almamışlardır.
Tansel hala Sinop’tadır ve yönetimi kimselere bırakmaya niyeti yoktur. Meydanı boş bulan Tansel planına hız verir. Bu planda Ekrem’e düşen rol nedir? Olacaklar Ziynet’in içine doğmuş gibidir. Beray koğuştan çıkarılırken tedirgindir. Beray’ı bekleyen tehlike nedir?
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Parmaklıklar Ardında


Tarih: 2010-06-10 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xdjugj_parmaklyklar-ardynda-104-bolum-frag_shortfilms[/DM]

Ekrem, en sonunda yaptıklarının bedelini ödeyecek mi?
PARMAKLIKLAR ARDINDA
(Yeni Bölüm)
104. Bölüm Özeti:
Ekrem, Beray’ı itip merdivenlerden düşürür. Sema şaşkındır. Ziynet koğuş kapısına vurur ama sonuç alamaz. Nisan, Yasemin’in kucağında kalakalmıştır. Beray’ın hastaneye gittiği haberi gelince koğuştakiler kaygılı bir bekleyişe girerler. Beray dönmezse Nisan ne olacaktır? Yasemin bir emanet gibi devraldığı Nisan’a şefkatle bağlanır. Bu arada Firdevs’in tahliyesi gelmiş, Ahmet kayacan Firdevs’i karşılamak üzere Sinop’a dönmüştür.
Beray’ın durumunu ögrenen Ahmet, Firdevs’le birlikte hastaneye gider. Gergin bekleyiş sürmektedir. Olayı Ekrem’den dinleyen Tansel, durumun ciddiyetini kavramaz. Ekrem ise aleyhindeki kanıtları bir bir yoketmekte, kendisine yeni bir ispiyoncu aramaktadır. Bu sırada Didem’e gelen bir paket Ekrem’i umutlandırır. Didem koğuşun yeni ispiyoncusu olacak mıdır? Ekrem planlarını yapadursun, Sema’yı konuşturan Ahmet, Beray’i itenin kim olduğunu öğrenmiştir. Müdürlüğünü kutlamak üzere gittiği yemekte Ekrem’i kötü bir sürpriz beklemektedir.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Parmaklıklar Ardında


Tarih: 2010-06-17 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xdnvik_parmaklyklar-ardynda-105-bolum-frag_shortfilms[/DM]

Ekrem, kelepçeli elleriyle makamına dönebilecek mi? Durumu belirsiz olan Beray iyileşecek mi?
“Parmaklıklar Ardında”, heyecan dolu yeni bölümüyle 17 Haziran Perşembe akşamı 20.00’de atv’de.
PARMAKLIKLAR ARDINDA
(Yeni Bölüm)
105. Bölüm Özeti:
Ekrem hiç beklemediği bir anda kurtulur. Kelepçeli elleriyle müdürlük makamına dönebilecek midir? Bu arada Beray’ın durumu hala belirsizdir. Kevser ise yeni evine alışmaya çalışmaktadır. Kemal hastane ziyareti sonrası Firdevs’i evine götürür. Kevser ve Firdevs dışarda buluşmanın sevincini yaşarlar fakat akılları hem Beray’da, hem de koğuştadır. Bu sırada koğuş, gözdağı vermek için yapılan bir aramayla hallaç pamuğu gibi atılmıştır. Beray’ın eşyası arasından Ahmet Kayacan’ın fotoğrafı çıkar. Ahmet yeniden gündemdedir. Bu gelişmelerden sonra Beray’ı tekrar görebilecek midir? Ziynet kaygılıdır. Beray iyileşmezse Nisan’ın yuvaya gönderilmesinden korkmaktadır. Yasemin, Nisan’a iyice bağlanmıştır ve ona içerde bakabileceklerini söyler. Koğuşta olup biteni idarede anlatan Didem bu kaygıları söylemiştir. Şimdi Ekrem’in elinde güçlü bir koz vardır. Ancak Kemal göreve başlamıştır. Koğuştakiler ve tahliye olanlar, Kemal ve Canan yardımıyla bir plan yaparlar. Nisan annesini uyandırabilecek midir?
 

Es_se

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
25.367
Tepki
22.495
Puan
113
Yaş
40
Konum
istanbul
dızı bıtıyor dımı bu hafta eskıden hep ızlerdım sonra sacmalıkları gorunce bıraktım
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Parmaklıklar Ardında


Tarih: 2010-06-24 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xdq37h_parmaklyklar-ardynda-dizisi-106-bol_shortfilms[/DM]


Atv’nin sevilen dizisi son bölümüyle ekranda! Son bölümde yine duygular savaşacak, düğümler çözülecek...
“Parmaklıklar Ardında”, heyecan dolu finaliyle 24 Haziran Perşembe akşamı 20.00’de atv’de. Sakın kaçırmayın!
PARMAKLIKLAR ARDINDA (Final)
106. Bölüm Özeti: Nisan koğuşa geri gelir. Ziynet ise hala tecrittedir. Tansel, Ziynet’in yanına gidip bilgi alır çünkü Canan’ın Ekrem nedeniyle cezaevi idaresine dava açacağını öğrenmiştir ve yeni bir teftişten çekinmektedir. Teftiş demek, müfettiş Ahmet’in geri dönmesi demektir. Beray kendine gelmiş ve Canan’a Ekrem’in yaptıklarını anlatmıştır. Tansel, Ekrem’i gözden çıkaracak mıdır? Ekrem durumu sezmiş, kendini kurtaracak bir çare aramaya başlamıştır. Bu sırada Didem’in savcı odasından yaptığı bir telefon konuşmasını duyar ve hızla plan yapmaya girişir. Şimdi kıyasıya bir mücadele başlamıştır.
Canan, Beray’ı tahliye ettirmeye çalışmaktadır. Ekrem ise kendini kurtarma peşindedir. Tansel iki arada kalmıştır. Beray’ın tahliye ihtimali herkes için çelişik duygular yaratır. Ziynet Beray’ın gidişiyle yalnız kalacağını bilir ama yine de gitmesini ister. Ne de olsa, Nisan Parmaklıklar Ardında doğmuş, ellerinde büyümüştür. Onun dışarı çıkması, hepsi için bir umut olacaktır. Ziynet, Beray’la Ahmet Kayacan’a da haber yollayacaktır: “Sözünü unutmasın, beni burada bırakmasın!” Ziynet’in dileği, gerçekleşecek midir?
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst