Parmaklıklar Ardında

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-01-07 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]xbr0po_parmaklyklar-ardynda-83bolum-fragma_shortfilms[/DM]

Koğuşta anneler ve kızlarına dair hesaplar bir bir açılırken, Kutsiye sonunda sırrını söylüyor... Kızını niye öldürdü?
Heyecan dolu yeni bölümüyle “Parmaklıklar Ardında”, 7 Ocak Perşembe akşamı atv’de... Sakın kaçırmayın!

PARMAKLIKLAR ARDINDA
(Yeni Bölüm)
83. Bölüm Özeti:
“Müdür Bey’in Yeşil Kürkü” türküsü Ekrem’in tepesini attırır. Hemen bir intikam planı yapar. Berna’yı görevinden attıracaktır. Berna oralı olmaz, istifa etmeye kalkar. Yeni bir istifa yeniden müfettiş demektir. Ya Ahmet geri gelirse? Ekrem bu tehlikeyi göze alacak mıdır? Nisan’ı Kutsiye’ye bırakan Beray koğuşa döner. Başbaşa kalınca, Kutsiye sırrını Beray’a söyler. Kızını niye öldürmüştür? Konserden gelenler Beray ve Kutsiye’yi elele bulurlar. Özge’nin kıskançlığını ilk anlayan Yasemin olur. O da Ziynet’le Meryem’i böyle kıskanmıştır. Ziynet’le Yasemin arasında bir hesaplaşma yaşanır. Ertesi gün Kutsiye hastaneye gider. Ya dönmezsem korkusuyla kızının nazarlığını Nisan’a hediye eder. Koğuşta anneler ve kızlarına dair hesaplar bir bir açılırken, Tansel ağabeyi Cemal’i karşılamaya hazırlanmaktadır. Cemal Göktürk’ün gelişiyle, bütün dengeler altüst olacaktır. Parmaklıkların iki yanında insanlar aynıdır. Ya dünyalar… Farklı mıdır?
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-01-14 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]xbpoeu_parmaklyklar-ardynda-84-bolum-fragm_shortfilms[/DM]

Meryem’in katili kim?Ziynet, hiç durmadan kafasını kurcalayan bu sorunun cevabını bulacak mı?
Heyecan dolu yeni bölümüyle “Parmaklıklar Ardında”,14 Ocak Perşembe akşamı atv’de... Sakın kaçırmayın!

PARMAKLIKLAR ARDINDA
(Yeni Bölüm)
84. Bölüm Özeti:Meryem’in katili kimdir? Ziynet hiç durmadan kafasını kurcalayan bu sorunun cevabını zaten hep bildiğini farkedecektir. Kutsiye’nin hastaneden dönüşüyle Ziynet bu gerçekle yüzleşmek zorunda kalır. Bu arada muhbirlik yüzünden Ziynet’ten dayak yiyen Yasemin, hücreden çıkar çıkmaz Toprak’la kavga eder ve yeniden hücreye gider.
Ziynet’in eski defterleri açmasından korkan Ekrem, Yasemin’i tecritte ziyaret eder. Ona parlak bir teklifle gelmiştir. Yasemin ne yapacağını bilemez, çaresizlik içinde hücrede ağlar. Toprak ise cesaretini kaybetmez. Nasıl olsa bu günler geçecektir. Cemal’in Tansel’e gelişiyle dengeler bir kez daha değişir. Ekrem acaba Ziynet’le yeni bir işbirliği şansı mı yakalamıştır?
Cemal’in bir mankumla ortak iş yapma ihtimali Tansel’i korkutur. Tansel savcı olarak itibarını korumaya kararlıdır. Cemal’i davet etmekle acaba hata mı yapmıştır?
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-01-21 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]xbx9fm_parmakliklar-ardinda-85-bolum-yzle_shortfilms[/DM]

Koğuşta dengeler her an değişiyor...Tansel, Cemal’i davet ederek hata yapıp yapmadığını düşünse de, ok yaydan çıkmıştır artık...
Heyecan dolu yeni bölümüyle “Parmaklıklar Ardında”, 21 Ocak Perşembe akşamı atv’de... Sakın kaçırmayın!
PARMAKLIKLAR ARDINDA
(Yeni Bölüm)
85. Bölüm Özeti:

Yasemin, Ziynet’i kesecek midir? Koğuşta dengeler her an değişirken, Beray soluk soluğa kapıya dayanır. İçeri girince gördüğü manzara Beray’ı şoke edecektir. Bu sırada Tansel’i ziyarete gelen Cemal, revir kapısında tanıdık bir sima ile karşılaşır. Cemal mendilini uzatır. Cemal’in mendili yeni bir hikayenin başlangıcı mıdır? Tansel, Cemal’i davet ederek bir hata yapıp yapmadığını kendisine tekrar soracaktır. Ama ok yaydan çıkmıştır artık, Cemal Sinop’a yerleşme planları yapmaya başlamıştır bile. Ekrem, Cemal’in geçmişini öğrenir. Bunu bir tehdit malzemesi olarak kullanmayı dener ama Cemal öyle kolay pabuç bırakacak bir tip değildir. O da Ekrem’in açıklarını bildiğini ima eder. İkisi arasında tehlikeli bir denge kurulur. Bu sırada Toprak hücrede çile doldurmaya devam etmektedir. Toprak nihayet tecritten çıkınca, Özge ve Kevser’le birlikte maket atölyesine giderler. Onların dışarıya dair simit gibi küçük bir hayali vardır. Ya büyük hayal? O kimindir?
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010/01/28 TV: ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

B77C546A44B03C2A7E8C709A209D.jpg


Ziynet ölümcül bir karar vermek üzere ... Şansı varken kaçmayı seçecek mi?
Heyecan dolu yeni bölümüyle "Parmaklıklar Ardında",
Parmaklıklar Ardında
(Yeni Bölüm)
86. Bölüm Özeti: Ziynet kaçacak mıdır? Zor bir karar anı ... Ziynet gökyüzüne bakar, Özgürlüğü Derin bir nefesle içine çeker. Koğuştakiler Ziynet'in hastane yolculuğu üzerine yorumlar yapmaktadırlar. Gerçeği bilen bir tek Beray vardır. Beray, Nisan'ı uyuturken pencereden dışarı bakar. Ziynet acaba şu anda Yıldızların Altında mıdır?
Ekrem cezevine dönüşte derdini Behiye'ye anlatır: "olmak varmış gözüm Kuş!" Ertesi sabah Tansel Cemal'i geçirir. Hüzünlüdür. Cemal'in Odasında bir bıraktığını öğrenmek Tansel'i şaşırtır ud.
Kutsiye'nin kemoterapi için hastaneye yollanmayışı koğuşta Gerginlik yaratır. Özge Kemal'e sorar: "Ne zaman gidecek Kutsiye?" Bu soru sabah akşam, sayımlarda tekrarlanır. İdarenin cevabı hep aynıdır: "Hastaneden yazı gelsin, yollayacağız." Tansel ve Ekrem, Kutsiye'nin hastaneye gidisini yokuşa sürerek netameli konuları örtbas edebileceklerini sanırken, bir yandan Canan, öbür yandan koğuştakiler işin peşini bırakmazlar. Toprak, Özge ve Perihan bir plan yaparlar. Toprak niyetlerini açıklamak üzere mazgala çıkar. Toprak acaba ne söyleyecektir?
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-02-04 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi



Cezaevi yeniden teftiş edilecek...Herkes tedirgin...Teftişe acaba kim gelecek?
Heyecan dolu yeni bölümüyle “Parmaklıklar Ardında”, 4 Şubat Perşembe akşamı atv’de...
Sakın kaçırmayın!

PARMAKLIKLAR ARDINDA
(Yeni Bölüm)
87. Bölüm Özeti: Toprak Eylem planını açıklar. Nedir bu plan? Gardiyan Kemal durumu idareye iletince Tansel’in etekleri tutuşur. Hemen karantina emri verir. Ancak Ziynet eylemcilere destek çıkar. Karavanayı devirir. İdare geri adım atmak zorunda kalır. Kutsiye’nin hastaneye gidişi, idarenin başına sorun olmuştur. Ekrem bu durumla nasıl başa çıkacağını düşünürken Canan yepyeni bir taleple çıkagelir. Çocukları üzerindeki yasal haklarını kazanabilmek için ümidini DNA testine bağlayan Kevser’in hemen hastaneye gitmesi gerekmektedir. Hastane lafını duyan Ekrem’in tepesi atar. Ama Canan’ın pes etmeye niyeti yoktur. Kevser koğuştaki durumu Canan’a iletince, olayların akışı değişir. Bu arada Kutsiye, Ziynet’i yeniden kafasına takmış, onu ortadan kaldırma planları yapmaktadır. Ne Özge, Toprak ve Perihan’ın onun için açlık grevine girmiş olmaları, ne de Fatma Hanım’ın her zamanki iyi niyetli çabaları Kutsiye’yi yatıştıramaz. Tüm bunların üzerine, bir gazete haberi işleri çığrından çıkarır. Cezaevi yeniden teftiş geçirecektir. Teftişe acaba kim gelecektir?
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-02-11 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


MÜFETTİŞ AHMET
CEZAEVİNE GERİ DÖNÜYOR!

14C01825FC9E89DCB396399B5EB34B.jpg


Heyecan dolu yeni bölümüyle “Parmaklıklar Ardında”, 11 Şubat Perşembe akşamı atv’de... Sakın kaçırmayın!

PARMAKLIKLAR ARDINDA (Yeni Bölüm)
88. Bölüm Özeti: Tansel tek başına iktidar olmuştur. Mahkumlara gözdağı verir. Ekrem açığa alındı, Kutsiye hastaneye gidiyor, siz de aklınızı başınıza toplayın! Ya Perihan, o nerde, diye sorar Toprak... Perihan’ın sürgüne gittiğini öğrenirler. Bunun üzerine mahkumlar protesto başlatır. Bu sefer Beray da katılmaya kararlıdır. Tansel altta kalmaz, görüş yasağı koyar. Özge ve Toprak ziyaretçilerini geri çevirmeyi göze alırlar. Fatma kızını göremeyeceği için üzgündür, fakat sonunda o da katılır. Tansel kapı önünde soğukta bekleyen ziyaretçilere bu durumu zevkle haber verir. Uzak yerlerden gelen görüşçüler perişan olmuşlardır. Tansel sözünü yeni bitirmiştir ki demir kapı açılır. Ahmet gelmiştir. Bu sırada Ekrem Tansel’e diş bileyerek evde kuşu Behiye ile konuşmaktadır.
Ahmet ise “çivisi çıkmış” dediği cezaevini rayına oturtmaya kararlıdır. İşe Meryem cinayetinden başlayacaktır. Ziynet’i çağırtır. Ahmet cinayeti aydınlatabilicek midir?
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-02-18 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

dsc_5345.jpg


Ahmet sonunda Tansel’in açığını yakalıyor...Tansel, bu kez iyice köşeye sıkışıyor!
Heyecan dolu yeni bölümüyle “Parmaklıklar Ardında”, 18 Şubat Perşembe akşamı atv’de...Sakın kaçırmayın!
PARMAKLIKLAR ARDINDA
(Yeni Bölüm)
89. Bölüm Özeti: Ahmet sonunda Tansel’in açığını yakalar. Tansel, Ziynet’e gelen bir mektubu saklamıştır. Mektup yüzünden çıkan tartışma Tansel’e pahalıya patlar. Olay büyür Ahmet, Tansel hakkında takibat başlatır. Tansel’in bilgisayarları ve odasındaki tüm evrak incelemeye alınacaktır. Tansel tutuklanır. Acaba hangi koğuşa konacaktır? Ekrem her zamanki gibi yangına körükle gitmeye hazırdır. Berna ise değişen durumda kime yanacağını hesaplamaya çalışmaktadır. İdarede çelişkiler had safhaya varmışken koğuş da beklenmedik yeni mahkumun gelişiyle hareketlenir.
Bu arada Kevser oğulunun çocuk yuvasından alındığı haberiyle sarsılır. Kızı şimdi yuvada tek başına mı kalacaktır? Koğuşta yeni bir dönem başlarken, Yasemin gitgide yalnızlaşmaktadır. Ahmet Meryem’in öldürüldüğü güne ait güvenlik kamerası kayıtlarını istetir. Daha önce Ekrem’in incelediği kayıtlar şimdi Ahmet’in önündedir. Yasemin sonunda yakayı ele verecek midir?
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-02-25 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

dsc_4813_001.jpg


Hapishanede taşlar yer değiştiriyor… Tansel tutuklanıyor, yeni mahkum ortalığı bir anda karıştırıyor.

Heyecan dolu yeni bölümüyle “Parmaklıklar Ardında”, 25 Şubat Perşembe akşamı atv’de... Sakın kaçırmayın!

PARMAKLIKLAR ARDINDA (Yeni Bölüm)

89. Bölüm Özeti: Ahmet sonunda Tansel’in açığını yakalar. Tansel, Ziynet’e gelen bir mektubu saklamıştır. Mektup yüzünden çıkan tartışma Tansel’e pahalıya patlar. Olay büyür Ahmet, Tansel hakkında takibat başlatır. Tansel’in bilgisayarları ve odasındaki tüm evrak incelemeye alınacaktır. Tansel tutuklanır. Acaba hangi koğuşa konacaktır? Ekrem her zamanki gibi yangına körükle gitmeye hazırdır. Berna ise değişen durumda kime yanacağını hesaplamaya çalışmaktadır. İdarede çelişkiler had safhaya varmışken koğuş da beklenmedik yeni mahkumun gelişiyle hareketlenir.
Bu arada Kevser oğulunun çocuk yuvasından alındığı haberiyle sarsılır. Kızı şimdi yuvada tek başına mı kalacaktır? Koğuşta yeni bir dönem başlarken, Yasemin gitgide yalnızlaşmaktadır. Ahmet Meryem’in öldürüldüğü güne ait güvenlik kamerası kayıtlarını istetir. Daha önce Ekrem’in incelediği kayıtlar şimdi Ahmet’in önündedir. Yasemin sonunda yakayı ele verecek midir?
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-03-04 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcdbhx_parmaklıklar-ardında-dizisi-90-bölü_shortfilms[/DM]

Koğuşta gergin günler...Güvenlik kamerası kayıtlarını izleyen Ahmet, olanların hesabını sormaya hazırlanıyor!
Heyecan dolu yeni bölümüyle “Parmaklıklar Ardında”, 4 Mart Perşembe akşamı atv’de... Sakın kaçırmayın!

PARMAKLIKLAR ARDINDA (Yeni Bölüm)

90. Bölüm Özeti: Tansel, Cemal’in mektubunu Ziynet’in elinde görür. Ziynet, savcı hanımın damarına basınca Tansel çileden çıkar. Koğuşta gerginlik tırmanır. Bu arada Ahmet, Ekrem’i çağırtmış, Meryem’i Yasemin’in öldürdüğünü gösteren güvenlik kamerası kayıtlarını izletmiştir. Ekrem yine de sıyrılacak bir yol bulur. Suçu Elmas’a atmayı sürdürür. Fakat Ahmet kararlıdır. Yasemin’e cinayeti itiraf ettirecektir. Ahmet bunu başarabilecek midir? Yasemin gittikçe köşeye sıkışırken Ziynet, Cemal’den gelen mektuba cevap yazma telaşındadır. Cemal’in onu kaçırma planını unutmadığına emin olmak ister. Ziynet’in fotoğraf çektirme isteği koğuşta sevinçle karşılanır. Tansel koğuşta olup bitenleri öfkeyle izlerken, eski sert kimliğine bürünmüştür. Tansel yüzünden hayatı kayan Yasemin sonunda ona saldırır. Yasemin hücreye gidecek, fakat Tansel’in buna sevinme fırsatı olmayacaktır. Kötü haber Tansel’i yıkar. Ziynet ise her zamanki gibi güçlüdür. Ziynet’in firar planı için yeni adayı kimdir?
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-03-11 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcgzf1_parmaklıklar-ardında-91-bölüm-xdizi_shortfilms[/DM]


Kayra Şenocak “Parmaklıklar Ardında”ya katılıyor!

Heyecan dolu yeni bölümüyle “Parmaklıklar Ardında”,11 Mart Perşembe akşamı atv’de...Sakın kaçırmayın!
PARMAKLIKLAR ARDINDA Yeni Bölüm)

91. Bölüm Özeti: Ekrem, Yasemin’in itirafını öğrenince paniğe kapılır. Onu tehdit edip, ifadesini inkar etmesini söyler. Yasemin savcılığa gidince, Ekrem’in tehdidi işe yarayacak mı? Bu arada Ahmet, Kemal’i başgardiyan yaptığını ilan etmiştir. Koğuş ise yeni bir olayla çalkalanmaktadır. Nisan’da rota virüsü çıkmıştır. Beray perişandır. Nisan’ın hastaneye gitme telaşı sırasında yeni başgardiyan Kemal anahtarlarını kaybeder. Ekrem’in eline önemli bir koz geçmiştir. Görüş günü yeni olaylara gebedir. Toprak’ın kardeşi Kaya (Kayra Şenocak) görüşe gelecektir. Toprak kankası Özge’yi de görüşe götürmek ister. Kevser ve Beray Canan’dan gelen iyi haberlere sevinirler. Yazın ikisi de dışarda olma hayalleri kurmaya başlamışlardır. Canan’ın becerikli çıkması Ziynet’in de aklını çeler. Kendi avukatını azledip, acaba Canan’a mı vekalet vermelidir? Herkes kendi derdindeyken, Ekrem Ziynet ve Yasemin’den kurtulma planını uygulama koyar. Ekrem bunu başarabilecek mi
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-03-25 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcmw1h_parmaklyklar-ardynda-93-bolum_shortfilms[/DM]

Babasıyla olan hesabını müfettiş Ahmet’le görmeye karar veren Ahmet Kayacan amacına ulaşabilecek mi?

PARMAKLIKLAR ARDINDA (Yeni Bölüm)

93. Bölüm Özeti: İki Ahmet arasındaki isim benzerliği tesadüf değildir. Ahmet Kayacan, babasıyla olan hesabını müfettiş Ahmet’le görmeye karar verir ve bilgi toplamaya Ekrem’den başlar. Müfettiş Ahmet’in av merakı olduğunu öğrenen Ahmet Kayacan hızla plan yapmaya koyulur. Tesadüfen tanıştığı Kaya bu konuda ona yardımcı olacaktır. Toprak’ın kardeşi Kaya, gardiyan Kemal’in yardımıyla Sinop’ta bir çayocağı açmıştır ve karışık işlere hazırdır. Ahmet Kayacan müfettiş Ahmet’le birlikte ava çıkabilmek için Kaya’yı devreye sokar. Sinop’a dönen Aysel de her zamanki müdahaleci tavrıyla oğlunu çileden çıkarır ve farkında olmadan Ahmet Kayacan’ın ekmeğine yağ sürer.
Bu sırada koğuşta Beray, Ziynet’i uyarmaktadır. Ziynet’in yangınla ilgili kuşkusu ortadayken, Ekrem’e nasıl olup da hala güvenmektedir? “Sen beni çocuk mu sandın?” der Ziynet. Elbet onun da bir hesabı vardır...
İki Ahmet’in birlikte ava çıkmalarıyla ise olaylar yepyeni bir yöne savrulacaktır. Acaba hayat buna izin verecek mi?
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-04-01 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcqguj_parmaklyklar-ardynda-94-bolum_shortfilms[/DM]

Ziynet kaçmayı başarabilecek mi?

PARMAKLIKLAR ARDINDA (Yeni Bölüm)

94. Bölüm Özeti: Sonunda iki Ahmet birlikte ava çıkmışlardır. Aysel kaygıyla Tansel’i arar ve Ahmet Kayacan’la ilgili bilgi ister. Tansel’den gelen haberle Aysel çöküp kalır. İşte, hep kaçtığı gerçek sonunda onu yakalamıştır! Bu sırada Ahmet Kayacan planını sonuna kadar yürütmekte kararlı görünmektedir. Müfettiş Ahmet ise hiçbir şeyin farkında değil gibidir. Av mevsimi geçtiği için trap makinesi götürmüşlerdir ve sırayla makinenin fırlattığı plaklara ateş etmektedirler. Kan dökmeden ava çıkmanın güzelliğinden söz eder Müfettiş Ahmet. Tuhaf bir şiir okur. Ahmet Kayacan’ın kafası karışmıştır. Yoksa müfettiş Ahmet herşeyi anlamış mıdır? Bu sorunun cevabı gecenin ilerleyen saatlerinde ortaya çıkacaktır. İkisi arasındaki hesaplaşma, hiç beklenmedik bir şekilde Ziynet’in firar planına bağlanır. Ziynet’in yaptığı hazırlığı, Beray kaygıyla izlerken, Yasemin de sinsice her ikisini gözlemektedir. Özge ve Toprak tuhaf birşeyler döndüğünü sezmişler, durumu çözmeye çalışmaktadırlar. Acaba Ziynet bu sefer kaçabilecek midir?
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-04-08 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


Abla kardeş, Parmaklıklar Ardında! Miraç Eronat, Firdevs karakteriyle “Parmaklıklar Ardında” kadrosuna katılıyor...
PARMAKLIKLAR ARDINDA (Yeni Bölüm)

[DM]video/xcsq95_parmaklyklar-ardynda-95-bolum-fragm_shortfilms[/DM]


95. Bölüm Özeti: Ziynet kaçmayı başarır. Bacağından vurulan Ahmet ise hastaneye kaldırılır. Haberler koğuşta bomba gibi patlar. Yasemin’in ispiyon ettiği tahmin edilmektedir. Üstüne bir de edepsizlik edince Beray, Yasemin’e saldırır. Sonuçta Yasemin karantinaya, Beray tecrite konur. Aysel, oğlu için cok kaygılıdır. Tansel ise, Aysel’e destek olma bahanesiyle haber toplama peşindedir. Beray’ın firar planından haberdar olmasından kuşkulanan Tansel, ona baskı yapabilmek için Nisan’ı yuvaya göndermekle tehdit eder. Bu arada Nisan’da fıtık çıkması olayların yönünü değiştirir. Tansel dışarıyla bağ kurabileceğini düşünerek Beray’ı hastaneye yollamaya karar verir. Ekrem’i de onu gizlice gözlemekle görevlendirir. Ekrem her zamanki gibi olayların adamı olmayı başarmıştır. Bu arada Ziynet’i, Ahmet Kayacan’ın bulduğu bir çiftlik evinde eski ahpabı Firdevs karşılamıştır. Ziynet tehlikeyi atlatmış gibidir ama aklı Beray’dadır. Ahmet Kayacan her türlü tehlikeyi göze alıp Beray’ı hastanede görmeye gidecek mi?
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-04-15 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcwp06_parmaklyklar-ardynda-96-bolum-fragm_shortfilms[/DM]

Ziynet, dışarıda olmanın keyfini çıkarıyor...

PARMAKLIKLAR ARDINDA (Yeni Bölüm)

96. Bölüm Özeti: Ahmet hastanede dalgın ve mutsuz yatmaktayken beklenmedik bir telefon alır. Kardeşi ertesi gün buluşmayı önermektedir. Bu teklif Ahmet’i heyecanlandırır. O iyimserlikle annesini arar fakat ana oğul arasındaki karşılaşma yine çatışmayla sonuçlanır.
Bu arada Ziynet dışarda olmanın keyfini çıkarmaktadır fakat içi rahat değildir. Her iki Ahmet’in de başını derde soktuğu yetmezmiş gibi, bir de Nisan’ın yuvaya gitme ihtimali Ziynet’i bir iç hesaplaşmaya itmiştir. İçerde işler karışıktır. Yasemin, Ekrem’e sert çıkmanın bedelini ağır ödemiştir. Beray, Nisan’ı düşünerek üzülmektedir. Ziynet acaba yeniden içeriye mi dönecektir? Kemal’in istifa mektubunu Ahmet’e götürmesiyle olaylar hızlanır. Ahmet mektubun Tansel’e verilmesinde israr eder. Tansel arayıp da bulamadığı fırsatı yakalamıştır. Mektubu kanıt olarak kullanır ve Ekrem’in yardımıyla Ahmet’in firardan haberdar olduğunu basına sızdırır. Her iki Ahmet’i köşeye sıkıştıran bu durum Ziynet’in kararını nasıl etkileyecektir?
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-04-22 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcyuc4_parmaklyklar-ardynda-97-bolum-fragm_shortfilms[/DM]

Ziynet’in kararı, Tansel ve Aysel’i ilk kez karşı karşıya getiriyor!
PARMAKLIKLAR ARDINDA (Yeni Bölüm)
97. Bölüm Özeti:
Ziynet kararını uygulamaya koymuştur. Ziynet’in kararı Tansel ve Aysel’i ilk kez karşı karşıya getirir. Bu durum Ahmet ve annesi için yeni bir dönemin başlangıcı mı olacaktır? Ahmet’in istifasını geri almasıyla Tansel, Nisan’ın yuvaya sevk işlemini hızlandırır. Tam doğumgünü öncesi hastaneden yuvaya gidecek olan Nisan’ı, lobide eski bir tanıdık kucaklar. Bu tanıdık, tekerlekli iskemledeki Kutsiye’dir. Nisan’ın ebesi olan Kutsiye, onun kendi doğmamış torununun ruhu olduğuna inanmıştır. Kutsiye, Nisan’ın yuvaya gitmesinden Ziynet’i sorumlu tutar. İki eski düşman yeniden karşı karşıya gelirler. B2’de tansiyon yine yükselir. Yasemin’in, Kutsiye’nin yatağına yatırılmış olması Kutsiye’yi çıldırtır. Yasemin acınacak bir haldedir fakat kimseden merhamet beklemeye yüzü yoktur.
Diğer yandan Ahmet göreve dönmüştür ve Tansel’le ikisi birbirlerine diş bilemektedirler. Ekrem her zamanki gibi olayların adamıdır. Bu kargaşada Nisan doğumgünü için koğuşa dönebilecek midir?
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-04-29 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xd34v0_parmaklyklar-ardynda-98-bolum-fragm_shortfilms[/DM]

Ahmet, Tansel karşısında önemli bir zafer kazanıyor...

PARMAKLIKLAR ARDINDA
(Yeni Bölüm)
98. Bölüm Özeti:
Nisan’ın cezaevine dönmesi sevinçle karşılanır. Ahmet, Tansel karşısında önemli bir zafer kazanmıştır. Bu durum Tansel’in öfkesini biler. Karşı hamlesini yapmak üzere, Ekrem’in yardımıyla işe girişir. Ziynet’in adamı Veysel’i sıkıştırmaya karar verirler. Ziynet ise Yasemin’i koğuştan yollamaya çalışmaktadır. Durumu ağırlaşanYasemin’in hastaneye gitme ihtimali Ekrem’i telaşlandırır. Ahmet bu konuyu sonuna kadar takip etmekte kararlıdır. Ekrem, Tansel’in onu bu konuda yalnız bırakmasından kaygılanmaktadır. Veysel’in annesinin de Kutsiye gibi kanser hastası olması, Ekrem’e bir fikir verir. Veysel’le Kutsiye’yi tecritte başbaşa bırakarak, Veysel’in direncini kırmayı planlar.
Ekrem’in planı başarılı olacak mı? Nisan’ın doğumgünü için cezaevine dönmüş olan Kutsiye, Ziynet’e düşmanlığı uğruna kabul ettiği bu teklifle neyi tehlikeye attı? Ahmet’le Tansel arasındaki düello sürerken, Kevser’le Kemal hala birbirlerine açılamamışlardır. Artık koğuşta espri konusu olan bu durum nihayet değişecek mi?
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-05-06 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xd4rvt_parmaklyklar-ardynda-dizisi-99-bolu_shortfilms[/DM]

Tansel, amacına ulaşabilecek mi?
PARMAKLIKLAR ARDINDA
(Yeni Bölüm)
99. Bölüm Özeti: Nisan’ın doğum günü neşeyle devam ederken, Kutsiye tecritte kalmıştır. Veysel’i konuşturursa Kutsiye’yi tecritten çıkaracağına söz veren Ekrem, suratına tüküren Kutsiye’den intikam almak için bir sürü numara çeker.
Ahmet, Nisan’a küçük bir hediye almıştır. Doğumgünü fotoğrafına o da girer. Acaba Kutsiye fotoğraflara yetişebilecek midir? Veysel sonunda Firdevs’in ismini vermiştir. Tansel kazandığı başarıdan hoşnuttur. Ancak Ekrem, Kutsiye’yi ortalık yerde dövmeye kalkınca Tansel’in sevinci yarım kalır. Ahmet Bey, Ekrem’le ilgili soruşturma açmakta kararlıdır. Olay yatışsın diye Tansel bu görevi kendi üstlenir. Bunu gerçekten yapacak mıdır? Ahmet geçmişteki bütün olumsuz tecrübelere rağmen buna inanmak ister. Annesine gidip Tansel hakkında yanılmış olabilecğini söyler. Oysa Tansel’in hesabı başkadır. Ortalık sakinleşince Veysel ve Firdevs’i yüşleştirir. Amacı bellidir. Ahmet Kayacan’ın izini bulmak ve Ahmet Bey’in kuyusunu kazmak.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Parmaklıklar Ardında


Tarih: 2010-05-13 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xd7ncr_parmaklyklar-ardynda-100-bolum-frag_shortfilms[/DM]

PARMAKLIKLAR ARDINDA DALYA!
Her bölümü heyecanla izlenen “Parmaklıklar Ardında”, 100. Bölümüyle ekranda...
PARMAKLIKLAR ARDINDA
(Yeni Bölüm)
100. Bölüm Özeti:
Tansel, Aysel’den Ahmet Kayacan’ın sırrını öğrenmiştir. Zafer coşkusuyla cezaevine gelip bu sırrı Ekrem’e açıklar. Müfettiş Ahmet’le girdiği düelloda öne geçen Tansel işi garantiye almak için Ekrem’i hastaneye yollar. Başımı hücre duvarına çarptım diye ifade vermesi için Ekrem, Yasemin’e baskı yapar. Yasemin, Ekrem’e bir kez daha boyun eğecek midir?
Bu arada Nisan’ın doğumgününü kaçıran Kutsiye’nin feri sönmüştür. Özge’nin onu hayata döndürme çabaları fayda etmez. Ahmet, Tansel-Ekrem ikilisinin oyunlarını bozmak için Kutsiye’den yardım ister. Kutsiye giderayak bir iç hesaplaşmaya girer. Tecritte olanları açıklayacak mıdır?
Ziynet, Firdevs’in içeri düşmesine çok üzülmüştür. Kutsiye ile arasındaki düşmanlık alevlenir. Kutsiye fenalaşınca istifini bozmaz. Özge kapıyı açtırmak için paralanır, ama eli kolu bağlıdır.
Bunca olay arasında iyi şeyler de olmaktadır. Kevser ve Kemal sonunda konuşurlar. Parmaklıklar Ardında sevinç gerçekten mümkün müdür, yoksa onların hikayesi de hüsranla mı sonuçlanacaktır?
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst