Oğlumla ilgili sıkıntım var...:(

YORGUN

Daimi Üye
Katılım
7 Nisan 2013
Mesajlar
327
Tepki
309
Puan
63
Konum
İBListanbul ..
1 - oğlunuzu küçük yaştan beri sanatla içiçe büyütün..her enstrümanı çalsın..her dansı yapsın..tiyatro yapsın.. tiyatro,opera,konserler,dans geceleri vazgeçilmezi olsun..

2 - okullarda kulüplere katılması için baskıcı ve iknacı olun.

3 - üniversiteyi yanınızda değilde, ankara,istanbul,izmir gibi büyük şehirlerde okuyacaksa kesinlikle yurtta kalması konusunda diretin..çünkü yeni arkadaşlar sosyalleşmenin alt basamağısır.

4 - ne olursa olsun..bardan,pavyondan,içkiden uzak tutun..tamam oraların sosyalitesi çok fazladır..ama sosyalleşecek diye evladınız kötü alışkanlıklara yakalanabilir...

5 - okulu bitirdi ama evde yatıyor çalışmıyor..evde oturmasına müsade etmeyin..koyun cebine 3-5 kuruş..hadi oğlum gez dolaş..hem evde oturup göbek büyütmez..hem de çevresini tanır..tabi bu dediğimin sosyallikle alakası yok,ancak şişman bir erkeğin kızlar yüzüne bile bakmıyor..

6 - çevrenizde arkadaşlarınızın çocukları varsa oğlunuzu onlarla tanıştırmaya gayret edin.

7 - 30 yaş sınırınız olsun..çünkü 30 dan sonra kızlar erkeklere sanki abisi,babası gözüyle bakıyorlar..istiyorsanız 18 yaşında gösterin..ne yazıkki kızlar nüfus cüzdanındaki yaşı esas alıyorlar(aslında bir açıdan da haklılar..babası,atası yaşında adamla çıkıyor diyen geri kafalılar bile çıkıyor..eee ne de olsa burası Türkiye)

8 - onunla her an iletişim içinde bulunun..bir sorunu olduğunda hemen çözüm üretin..yani benim gibi oğlunuzla aranızda iletişim kopukluğu olmasın..yoksa bedeli çok ağır olabilir.. benim gibi büyücüden umar bekler hale gelebilirsiniz.

9 - oğlunuzu dövüş ve sporlarından uzak tutun..çünkü dövüşkenlik sosyalliğe değil yabaniliğe götürür..

10 - zorla da olsa,döve döve de olsa,söve söve de olsa oğlunuza kitap okma alışkanlığı edindirin..çünkü kitap okuyan kişilerin ufku daha geniş olur..bu da sosyallikte bir etkidir..

11 - asla çok yemesi konusunda ısrarcı olmayın.."ayy oğlum ne yedinki..kuş kadar yedin" sözlerini tozlu raflara kaldırın..hatta öyleki çok yiyince oğlunuzu uyarın..tabi yumuşak ve tatlı bir dille..çünkü kilo alması kolay vermesi çok zor bir durumdur..ve kilolu erkek hatta kilolu kız baştan hayata 1-0 mağlup başlar..



bu ne demektir yaaa .. özellikle şu madde ;

11 - asla çok yemesi konusunda ısrarcı olmayın.."ayy oğlum ne yedinki..kuş kadar yedin" sözlerini tozlu raflara kaldırın..hatta öyleki çok yiyince oğlunuzu uyarın..tabi yumuşak ve tatlı bir dille..çünkü kilo alması kolay vermesi çok zor bir durumdur..ve kilolu erkek hatta kilolu kız baştan hayata 1-0 mağlup başlar


ayy okurken gına geldi..artık 2 yaşında ki çocuklara bile ne yedin ki kuş gibi yedin denilmiyor..bu nedir yaa?adam gene iyi dayanmış,benim annem böyle yapsaydı intihar ederdim vesselam .. :bayil:
 

YORGUN

Daimi Üye
Katılım
7 Nisan 2013
Mesajlar
327
Tepki
309
Puan
63
Konum
İBListanbul ..
7 - 30 yaş sınırınız olsun..çünkü 30 dan sonra kızlar erkeklere sanki abisi,babası gözüyle bakıyorlar..istiyorsanız 18 yaşında gösterin..ne yazıkki kızlar nüfus cüzdanındaki yaşı esas alıyorlar(aslında bir açıdan da haklılar..babası,atası yaşında adamla çıkıyor diyen geri kafalılar bile çıkıyor..eee ne de olsa burası Türkiye)

ayrıca geçenlerde abim 50 yaşında,sevgilisi ise 30 yaşında diye yazı yazmış bu bayan,iyi bir marifetmiş gibi de anlatıyor .. bu onun gözünde çok normal bir şey ama türk'ü bar öcüüü..üsteki 7. madde de ise arada ki yaş farkına aaaaa dedesi yaşında gözü ile bakıyor geri kafalı insanlar deyip,insanların acizene fikirleri için Türkiye'yi suçlamış .. evet bence de abisi,babası,hatta dedeleri yaşlarındalar,benim babam 50 yaşında;bende gidip 50 yaşında bir adamla ilişki yaşasam hoş karşılanır mı..beni taşlasalar bile haklı türk milletim .. allah bana ömür verirse ben o adamı en fazla 15 yıl yaşarım,15 inden sonrada toprağını sularım .. dengim varkene ne yapayım ben 40 ' ı 50' yi 60'şı.. ben mayıs da 23 olucam,eşim 25 yaşında..aramızda da 2.5 yaş var..oohhh mis gi bi,genç ve yakışıklı .. eğer ben bu düşünceden dolayı geri kafalı isem,ileri kafalıları hiç düşünemiyorum .. hele de benim gibi yenilikçi bir insan .. :fisfis:
 
OP
G
Katılım
2 Nisan 2013
Mesajlar
25
Tepki
37
Puan
13
Konum
06 Ankara - 34 İstanbul
yorgun hanım
oğlumdan daha da küçük yaştasın.Ama şurada yazdıklarınız cidden çok kırıcı..
benim yazdığım maddeler sonuna kadarda doğru.bende arkasındayım..evet yaş farkına babası yaşındaki kızıyla çıkmayı ayıp sanan zihniyet geri kafalıdır,örümcek beyinlidir,yobazdır..zaten o yobazlar yüzünden ülke yerinde sayıyor ya...avrupadan,amerikadan çooooook ders var çoooook..özellikle de bu hatır,gönül,flört,manita v.s. işleri konusunda...

yaşıtlarım varken demişsiniz..peki yaşıtınızın size veremediği duyguyu maneviyatı o kişi veriyorsa neden olmasın..

madem kardeşimden konuyu açtınız söyleyeyim..kardeşimin çıktığı kızın babası kardeşimden küçük..ama kız bunu dert etmiyor.çünkü çağdaş,ileri görüşlü bir kız.görseniz manken gibi.yani 50 yaşında bir moruk 30'lu yaşlarda güzeller güzeli bir kızla sevgili olmuş.hem de öyleki kardeşim onun babası ile bile tanışmış.. ama burası türkiye..olurmu hiç..ayıptır,zinadır,ahlaksızlıktır..değil mi size göre..

hatır ve gönül işi asla ayıp değildir..yaş farkı ne olursa olsun..ayrıca ben kardeşimin yaptığını marifet gibi göstermedim,öyle bir amacımda olmadı..ama marifetmiş gibi de anlatabilirim..bugün kardeşim kendinden yaşça küçük bir kızı kendine hayran bıraktıysa bundan neden utanç duyuyum.tabiki övünürüm..ama kardeşim "vay benim çocuğum yaşında bize göre ayıptır" deseydi..o zaman da utanç duyardım..

"15 yıl sonra toprağını sularım" gibi hoş olmayan ifade kullanmışsın..sen haşa huzurdan Allah felan mısın kızım..kimin ne kadar ömrü olduğunu allah c.c. den başka kimse bilemez..bir bakarsın o senin toprağını sulamış..o nedenle lütfen böyle konuşmayın..

yok kocam 25 yaşında ohh mis yakışıklı..bunlar ne laflar ya.oldu olacak "taşşş gibi,cool,karizmatik,kütür kütür,yımırta gibi çocuk" felanda yazsaydın.kusura bakma da..ne demeye çalışıyorsun..bana ve oğlumamı gönderme yapmaya çalışıyorsun...kocanın fiziğinin arkasına sığınmadan direk düşünceni söyle kızım..ben adam yemem..

ayrıca sen belki yaşına uygun kısmetini bulmuşsun yada birbiriniz bulmuşsunuz.. bulamasaydın acaba bu lafları söyleyebilecek miydin?

ben türkü bar demedim..barı,pavyonu kastettim..

benim yazdığım maddeleri tii ye almışsında..o maddelerin hepsi benim deneyimimden çıkardığım sonuçlar..yemekle ilgili maddeye gelince..sen iç anadoludaki durumu biliyor musun..anne kepçe kepçe oğlunun önüne yemek koyar,oğlan bu yemeği tam yiyip kalksa bile "kuş kadar yedin" diye üzülür..yani oğlan öküz gibi yesin domuz gibi semirsin diye uğraşırlar çok afedersiniz.

sayın yorgun(bak sayın diyorum)..ne demek anası babası internete düşer..lafını tart öyle konuş..ben sana terbiyesizlik yapmadım..sende bana yapma..madem öyle buradaki herkes internete düşmüş sende genç yaşta internete düşmüşsün vah vah..

ayrıca da oğlum sadece asosyal..onun dışında dört dörtlük bir yetişkin..senden 9 yaş büyük olan oğlumu bu yaşına kadar tertemiz getirdim ve bundan sonrada sonuna kadar arkasındayım..

programın formatını değiştirmeyip milleti tanımadan etmeden evlendirirsen,bu ülkede boşanmalar tavan yapar..ayrıca benimki bir fikirdi..ayrıca siz sanıyormusunuz bu ülkede o sevgili bulma ile ilgili program yapılmadı..en basitinden örnek vereyim..nurseli idizle saklambaç diye bir program vardı..bu dediğime en iyi örnek..

ayrıcada üstüne basa basa da söylüyorum..programın formatı sevgili,flört bulma olmalı..çünkü birbirini tanımayan insanların evliliği felaket oluyor..

yorgun : türk'ü bar,sahil dedim yolsuz kadın damgası yedim resmen

ne münasebet kızım..ben sana neden öyle bir ağır itham da bulunayım..nereden çıkardın bunu..ben sana bulunduğum yerin ankara olduğunu ve sahilimizin olmadığını belirttim..ayrıca benim kastım türkü bar değil bilinen bar,pavyon,meyhane tarzı yerler..

büyü konusunda hepiniz haklısınız,yanlış olduğunu zaten biliyordum..ama insan bazen motoru yakınca(şu son sıra söylenen söz) böyle oluyor..o nedenle lafımız affola..

yorgun : sonra tekrar idam sehpasına çıkarmasın beni

ben celladım ya :uzgun: :uzgun:
 

YORGUN

Daimi Üye
Katılım
7 Nisan 2013
Mesajlar
327
Tepki
309
Puan
63
Konum
İBListanbul ..
"15 yıl sonra toprağını sularım" gibi hoş olmayan ifade kullanmışsın..sen haşa huzurdan Allah felan mısın kızım..kimin ne kadar ömrü olduğunu allah c.c. den başka kimse bilemez..bir bakarsın o senin toprağını sulamış..o nedenle lütfen böyle konuşmayın.

yazmışsın,burda sınırı aşmayacaksın işte .. yazılarımı anlamadan okuyorsun olayı başka yerlere çekiyorsun ..

allah bana ömür verirse ben o adamı en fazla 15 yıl yaşarım,15 inden sonrada toprağını sularım .. diye yazdım .. bu cümle de yanlış olan ne .. allah bana ömür verirse bu cümle benim haşa haşa ALLAH olduğumu mu ıspatlıyor töbe töbe ya .. ..üsteki yazıya daha çooookkkk yorumum var da,doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış..bayan oğlunu psikoloğa götüreceğini üyeler tarafından öğrendi,hala neden bu konuyu uzatıyor anlayamadım,oğluna saygın sitemizden gelin bulamadı herhalde..:lululu: bu arada oğlunu psikoloğa götürdün mü?.hala boş boş bu sitede geziyorsun,neden vakit kaybediyorsun..haa pardon sizde 50 ye 60 a kadar vakit var unutmuşum..

bu madde de


30 yaş sınırınız olsun..çünkü 30 dan sonra kızlar erkeklere sanki abisi,babası gözüyle bakıyorlar..istiyorsanız 18 yaşında gösterin..ne yazıkki kızlar nüfus cüzdanındaki yaşı esas alıyorlar(aslında bir açıdan da haklılar..babası,atası yaşında adamla çıkıyor diyen geri kafalılar bile çıkıyor..eee ne de olsa burası Türkiye)


A biciğin çok mutluy du şimdi ne oldu?nedir bu yaş sınırlaması..abin çıtır buldu da oğlun bulamaz mı?.ağlayıp duruyormuşsun kız bulamadınız diye,dur hele dur 20 yıl daha var önünüzde
 

YORGUN

Daimi Üye
Katılım
7 Nisan 2013
Mesajlar
327
Tepki
309
Puan
63
Konum
İBListanbul ..
sayın yorgun(bak sayın diyorum)...

yazıyorsun,ondan sonra da;


evet yaş farkına babası yaşındaki kızıyla çıkmayı ayıp sanan zihniyet geri kafalıdır,örümcek beyinlidir,yobazdır.. deyip

"15 yıl sonra toprağını sularım" gibi hoş olmayan ifade kullanmışsın..sen haşa huzurdan Allah felan mısın kızım..kimin ne kadar ömrü olduğunu allah c.c. den başka kimse bilemez..bir bakarsın o senin toprağını sulamış..o nedenle lütfen böyle konuşmayın.

deyip beni demoralize ettin,hani nerde saygınlık ?.

 

YORGUN

Daimi Üye
Katılım
7 Nisan 2013
Mesajlar
327
Tepki
309
Puan
63
Konum
İBListanbul ..
geçenlerde muhterem müslüm gürses sevgilisinden 30 yaş büyüktü yazmışsın,çok da mutlulardı falan yazmışsın .. toprağını sularıma en güzel örnek işte,tamam istisnadır ama bu döngü böyle .. Allah o kadına ömür verseydi o sulardı,e arada 30 yaş olunca % 80 de kadın suluyor ..
 
OP
G
Katılım
2 Nisan 2013
Mesajlar
25
Tepki
37
Puan
13
Konum
06 Ankara - 34 İstanbul
22 yaşında sende çok saygı vardı da..ayrıca allah ömür verirse diyorsun da..karşındakinin 15 yıl daha yaşayacağını nereden biliyorsun..ben onu kastettim..allah sana ömür verirse ama ya onada senden daha çok verirse".ben onu kastettim..

dediğim lafın yine arkasındayım 100 kere arkasındayım milyon kere arkasındayım..evet o zihniyet yobaz,bağnaz,örümcek beyinli..onların yüzünden bu ülke gelişemiyor..

oğlumu nereye götüreceğim sanamı kalmış..sana ne.ister psikoloğa görürüm götürmem.bu seni alakadar etmez..merak etme kızım ben bu siteden kız avlamaya gelmedim..en baştaki mesajı okusaydın anlardın..ben sadece meramıma çözüm aramaya geldim..senin ilk mesajın öncesine bak kaç kişi kırıcı yazmış..bu senle başladı..

ayrıca da ben bu siteden olaki bir kızı oğluma yakıştırdım..kızda razı oldu diyelim..oğlum gene kabul etmez..çünkü oğlum sevmek istiyor,oğlum sevdiği kızla birşeyler paylaşmak istiyor..bunu mesajlarımda belirttim..

ayrıcada abim değil kardeşim..50 ile 56 arasındaki yaş farkını ayırt edemeyen arkadaşlar var aramızda.

56 > 50 bilmem anlatabildim mi.

aramızda matematik özürlüler mi var ne?:kahkaha::kahkaha:

evet kardeş çiğim sexy,çok güzel bir kızla çıkıyor..var mı itirazın..hayatını yaşıyor..darısı oğlumun başına

oğlum çıtır arıyor demedim..sadece sevdiği kızı arıyor dedim..çıtırı oğlan kardeşim buldu.. oğlum sevdiği kızı,gönlünün prensesini bulamadı..
 

YORGUN

Daimi Üye
Katılım
7 Nisan 2013
Mesajlar
327
Tepki
309
Puan
63
Konum
İBListanbul ..
zaten o yobazlar yüzünden ülke yerinde sayıyor ya...avrupadan,amerikadan çooooook ders var çoooook..özellikle de bu hatır,gönül,flört,manita v.s. işleri konusunda...


işinize gelenleri modernlik sanıyorsunuz .. 50 yaşında bir adamla beraber olmak modernlik ama bara pavyona gitmek gericilik ..avrupa ülkelerinin flört konusunda modern olduğunu söylüyorsun,bu söyleyişi uyguluyorsun ..(işine geliyor diye tabi) peki o ülkelerin her sokak başında bar pavyon olduğunu bilmiyor musun .. barı pavyonu neden yadırgıyorsun ?. o ülkeler bin kat daha beter,halkımdan rahatsızsan eğer gericiliklerinden dolayı,evini taşı avrupaya oğluna 10-15 yaşında sevgili bul o zaman .. (çocuk istismarına hayır) hala neden ikamet ediyorsun türkiye de .. abim moruk ama 30 yaşında manken gibi kızla beraber yazmışsın .. bence siz hırslanmışsınız .. abim bu yaşta manken gibi kızla beraber,benim oğlum genç ama durumuna bak bir sevgilisi bile olmadı gibi hırslara bürünüp sıkıntılara girmişsiniz bence kusura bakmayın da .. benim kaynım da 30 yaşında ve bekar,ama kayınvalidem internetlere düşüp de çare aramıyor .. hepimizin nikah günleri gökte belirli,vakti-zamanı gelince allah da ömür verince nasibinde de varsa her türlü evlenirsin zaten .. işinize geliyor diye abinizi kınamıyorsunuz,şuan oğlun istediği gibi bir bayanla evli olsaydı;sen abine, (aaa abi ne yapıyorsun,ayıp ya senden kaç yaş küçük..kızın yaşında utanmıyor musun..millet ne der bak böyle şeyleri türk milleti yadırgar) derdiniz,oğlunuz bu durumda olmasaydı eğer .. haksız mıyım :cay: öptüm ellerinden :hhhhhh:
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
Konunun gidişatı hakkında endişelerim var o yüzden şimdiden uyarımı yapmak istiyorum "çift taraflı" olarak lütfen kırıcı olmadan birbirimize fikirlerimizi sunalım ve aynı şekilde gelen fikirlere de ona göre cevap vereyim...
 
OP
G
Katılım
2 Nisan 2013
Mesajlar
25
Tepki
37
Puan
13
Konum
06 Ankara - 34 İstanbul
zaten o yobazlar yüzünden ülke yerinde sayıyor ya...avrupadan,amerikadan çooooook ders var çoooook..özellikle de bu hatır,gönül,flört,manita v.s. işleri konusunda...


işinize gelenleri modernlik sanıyorsunuz .. 50 yaşında bir adamla beraber olmak modernlik ama bara pavyona gitmek gericilik ..avrupa ülkelerinin flört konusunda modern olduğunu söylüyorsun,bu söyleyişi uyguluyorsun ..(işine geliyor diye tabi) peki o ülkelerin her sokak başında bar pavyon olduğunu bilmiyor musun .. barı pavyonu neden yadırgıyorsun ?. o ülkeler bin kat daha beter,halkımdan rahatsızsan eğer gericiliklerinden dolayı,evini taşı avrupaya oğluna 10-15 yaşında sevgili bul o zaman .. (çocuk istismarına hayır) hala neden ikamet ediyorsun türkiye de .. abim moruk ama 30 yaşında manken gibi kızla beraber yazmışsın .. bence siz hırslanmışsınız .. abim bu yaşta manken gibi kızla beraber,benim oğlum genç ama durumuna bak bir sevgilisi bile olmadı gibi hırslara bürünüp sıkıntılara girmişsiniz bence kusura bakmayın da .. benim kaynım da 30 yaşında ve bekar,ama kayınvalidem internetlere düşüp de çare aramıyor .. hepimizin nikah günleri gökte belirli,vakti-zamanı gelince allah da ömür verince nasibinde de varsa her türlü evlenirsin zaten .. işinize geliyor diye abinizi kınamıyorsunuz,şuan oğlun istediği gibi bir bayanla evli olsaydı;sen abine, (aaa abi ne yapıyorsun,ayıp ya senden kaç yaş küçük..kızın yaşında utanmıyor musun..millet ne der bak böyle şeyleri türk milleti yadırgar) derdiniz,oğlunuz bu durumda olmasaydı eğer .. haksız mıyım :cay: öptüm ellerinden :hhhhhh:

öyle olsun..ben de seni gözlerinden öperim..

o ülkeleri ben çok iyi biliyorum merak etme..

sen çok başka noktalara getirmişsin.mübalağa yapmışsın güzel kızım.o kadar küçük kızlada evlilik olmaz tabiki.ama bugün 20 li yaşın üstündeki kızların 50 ve daha üstü adamlarla sevgili olduğunu..tabi onlarda sevgi değil para var işin ucunda..ama cidden sevende var..

işime geleni niye söyleyim canım,ben düşüncemi söylüyorum..inanın bana eğer oğlum ve kardeşim böyle anormalce değil normal şekilde davransalardı(yani yaş dengi kızlarla ilişkileri olsaydı) ben gene bu düşünceyi savunurdum..neden olmasın ki..başkaları ne derse desin..sen o kişi ile mutluysan gerisinin ne önemi var ki..!

pavyona gitmek gericilik demedim..sadece münasip yerler değil dedim..ayrıca da ben ankaradayım ve pavyonların merkezi sayılabilecek bir semtine çok yakınım..rezilliklerine kepazeliklerine bizzat şahidim..

sıkıntıya ben girmiyorum..oğlum yapıyor..yoksa oğlumun böyle bir sıkıntısı olmasa benim umrumda bile olmaz..ha evlenmiş ha evlenmemiş..ben yaşadığım sürece ona kol kanat gererim.ama ölüncesini bilemem..
 
OP
G
Katılım
2 Nisan 2013
Mesajlar
25
Tepki
37
Puan
13
Konum
06 Ankara - 34 İstanbul
Konunun gidişatı hakkında endişelerim var o yüzden şimdiden uyarımı yapmak istiyorum "çift taraflı" olarak lütfen kırıcı olmadan birbirimize fikirlerimizi sunalım ve aynı şekilde gelen fikirlere de ona göre cevap vereyim...

kusuruma bakmayın sayın nk83..
ben yorgun kızımı yanlış anladım.işin aslı yazdıkları(belki doğru belki değil) canımı yaktı.belki duymak istemediğim şeyleri söylediği ve umutlarımı istemeden de olsa kırdığı için böyle bir agresifliğe büründüm..bilemiyorum..

herkesten özür dilerim..
 

YORGUN

Daimi Üye
Katılım
7 Nisan 2013
Mesajlar
327
Tepki
309
Puan
63
Konum
İBListanbul ..
kusuruma bakmayın sayın nk83..
ben yorgun kızımı yanlış anladım.işin aslı yazdıkları(belki doğru belki değil) canımı yaktı.belki duymak istemediğim şeyleri söylediği ve umutlarımı istemeden de olsa kırdığı için böyle bir agresifliğe büründüm..bilemiyorum..

herkesten özür dilerim..

yaaa tamam öyle söyleyip de dert verme şimdi içime,ben çok duygusal bir insanım ağlarım valla bak .. ama konunda eleştirilere açığım yazmışsın,ben ne yapayım..kendimce doğrularımı yazdım,vaha vaaahhh deyip yalan mı söyleseydim ?. hadi üzme kendini allah büyük,çay içer misin :cay:
 
OP
G
Katılım
2 Nisan 2013
Mesajlar
25
Tepki
37
Puan
13
Konum
06 Ankara - 34 İstanbul

yaaa tamam öyle söyleyip de dert verme şimdi içime,ben çok duygusal bir insanım ağlarım valla bak .. ama konunda eleştirilere açığım yazmışsın,ben ne yapayım..kendimce doğrularımı yazdım,vaha vaaahhh deyip yalan mı söyleseydim ?. hadi üzme kendini allah büyük,çay içer misin :cay:


sen de kusura bakma güzel kızım..tabi aslında ben en başa kızmayacağım yazdım tabi sizde düşüncenizi söylediniz..ben de o anki ruh halim nedeniyle yanlış anladım agresiflğe büründüm..

ağlama..sizin ağlamanız beni üzer..ama sana iki çocuk yetiştirmiş bir anne olarak önerim..evladını yetiştirirken benim yaptığım hataları yapma..inan bana pşmanlığı çok büyük oluyor..özellikle çocuğunda kilo olayına çok dikkat et.inan bana kilolu bir bireye halkın bakışı pek olumlu değil..
 

YORGUN

Daimi Üye
Katılım
7 Nisan 2013
Mesajlar
327
Tepki
309
Puan
63
Konum
İBListanbul ..
sen de kusura bakma güze kızım..tabi aslında ben en başa kızmayacağım yazdım tabi sizde düşüncenizi söylediniz..ben de o anki ruh halim nedeniyle yanlış anladım agresiflğe büründüm..

ağlama..sizin ağlamanız beni üzer..ama sana iki çocuk yetiştirmiş bir anne olarak önerim..evladını yetiştirirken benim yaptığım hataları yapma..inan bana pşmanlığı çok büyük oluyor..özellikle çocuğunda kilo olayına çok dikkat et.inan bana kilolu bir bireye halkın bakışı pek olumlu değil..

önerilerini dikkate alacağım sağ ol .. peki şimdi ne yapmayı düşünüyorsun?.bir fikrin var mı?.akrabalara falan haber salmadın mı oğlum evlenmeyi düşünüyor diye,belki yardımcı olurlar :findikim:
 
OP
G
Katılım
2 Nisan 2013
Mesajlar
25
Tepki
37
Puan
13
Konum
06 Ankara - 34 İstanbul
önerilerini dikkate alacağım sağ ol .. peki şimdi ne yapmayı düşünüyorsun?.bir fikrin var mı?.akrabalara falan haber salmadın mı oğlum evlenmeyi düşünüyor diye,belki yardımcı olurlar :findikim:


daha önce oğlumu akraba kızlarla tanıştırdım..ama oğlum bir sevgi hiseedemedi..birde akraba olduğu için içinde sürekli ilerde çocuğumuz ne olur endişesi vardı..birde oğlum olayları çok irdeler..ayrıntıda boğulur..o nedenle de en ince ayrıntıya kadar indiği için bu kızlar olmadı..

zaten oğlum şu an evlenmeyi düşünmüyor..flört sevgili durumlarından sonra evlilik diyor..sevgilimle elele kadıköy rıhtımda,beşiktaş sahilde yürümeden, onunla vapurda elele gözgöze martı ciyaklamaları eşliğinde yolculuk yapmadan yani kısaca onunla aşkı paylaşmadan evlenmek ve ölmek istemiyorum diyor..

çünkü akrabadakiler hemen küt diye evlensin diyor..yaa olur mu..bunlar genç..gezecek tozacak eğlenecek..flörtü nişanı olacak..ama dinleyen yok..zaten de oğlum istemedi..
 

denizplt

Daimi Üye
Katılım
25 Şubat 2013
Mesajlar
452
Tepki
423
Puan
63
Yaş
39
Konum
fransa
daha önce oğlumu akraba kızlarla tanıştırdım..ama oğlum bir sevgi hiseedemedi..birde akraba olduğu için içinde sürekli ilerde çocuğumuz ne olur endişesi vardı..birde oğlum olayları çok irdeler..ayrıntıda boğulur..o nedenle de en ince ayrıntıya kadar indiği için bu kızlar olmadı..

zaten oğlum şu an evlenmeyi düşünmüyor..flört sevgili durumlarından sonra evlilik diyor..sevgilimle elele kadıköy rıhtımda,beşiktaş sahilde yürümeden, onunla vapurda elele gözgöze martı ciyaklamaları eşliğinde yolculuk yapmadan yani kısaca onunla aşkı paylaşmadan evlenmek ve ölmek istemiyorum diyor..

çünkü akrabadakiler hemen küt diye evlensin diyor..yaa olur mu..bunlar genç..gezecek tozacak eğlenecek..flörtü nişanı olacak..ama dinleyen yok..zaten de oğlum istemedi..

Teyzecim akraba bir gun begenirse evlensin bende akrabamla evliyim ve nur topu tosun gibi zeki ve sağlıklı bi oglum var.askta var-hmm yani dicegim birgun bir akraba bile bulsa kendini geri çekmesin..hayırlısı ile
 
OP
G
Katılım
2 Nisan 2013
Mesajlar
25
Tepki
37
Puan
13
Konum
06 Ankara - 34 İstanbul
Teyzecim akraba bir gun begenirse evlensin bende akrabamla evliyim ve nur topu tosun gibi zeki ve sağlıklı bi oglum var.askta var-hmm yani dicegim birgun bir akraba bile bulsa kendini geri çekmesin..hayırlısı ile

haklısın aslında deniz kızım..tabi severse onada kabul..ama akraba evliliği beni korkutuyor..hani çocuk olmasa kabul..ama evliliğin neşesi çocuktur..işte o çocukta bir rahatsızlık çıkarsa başta o çocuğun olmak üzere herkesin hayatı altüst olur..işte o olumsuz durum beni de ve oğlumu da çok korkutuyor..

ama tabi büyük konuşmamak lazım..zaten oğlumda olaki akraba bir kıza aşık olursam ve evlenirsem asla çocuk yapmam diyor...

allah bağışlasın kızım.ne kadar güzel. allah sana onun güzel yerlere geldiği günleri de göstersin inşallah..
 

denizplt

Daimi Üye
Katılım
25 Şubat 2013
Mesajlar
452
Tepki
423
Puan
63
Yaş
39
Konum
fransa
haklısın aslında deniz kızım..tabi severse onada kabul..ama akraba evliliği beni korkutuyor..hani çocuk olmasa kabul..ama evliliğin neşesi çocuktur..işte o çocukta bir rahatsızlık çıkarsa başta o çocuğun olmak üzere herkesin hayatı altüst olur..işte o olumsuz durum beni de ve oğlumu da çok korkutuyor..

ama tabi büyük konuşmamak lazım..zaten oğlumda olaki akraba bir kıza aşık olursam ve evlenirsem asla çocuk yapmam diyor...

allah bağışlasın kızım.ne kadar güzel. allah sana onun güzel yerlere geldiği günleri de göstersin inşallah..

Him.allahtan ne gelirse kabul teyzecim bende akraba çocuğuyum..5taneyiz bizim sülale hep akraba azcik ysbsnci vardir.allaha şükür kimsede bisey yok. Tabiki herseyin hayirlisi.allah herkese hayırlı şeyler nasip etsin...
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst