Eşref ile mi paraşütten atlarsın yoksa @Elif_Eylul ile mi?
Ekli dosyayı görüntüle 51245 Ekli dosyayı görüntüle 51246
Yaa okadar zor olduki tercihim yaaani ben diyim 2 saat siz diyin 5 saatimi aldı karar vermek diyip konu kaynatmadan direk cevaba geçiyorum
1. Eşrefi uğurlamak istiyorum üzgünüm hayali karakter yolun sonuna geldik magandalık madyacılıkta bana göre değilmiş eee ben ikizler burcuyum zaten rüyada degilim

ben sana bahsetmemişim tabi bundan bakalım mafyayı seçip mafyadan kurtulmasıda zordur 
bunu duyan eşref durur mu? Tabiki tokat gibi cevapları olacak
Ayyy dur kurban olaaayım şakası bile kötüüü zımbalayacak bu beni @nk83 koş yetiş
@Elif_Eylul biran önce hazırlıgını hap uçuşa geçelim yoksa kevgire çevirir bu bizi demeye kalmadı ah erkekkiği tuttu Eeeyyii git git maaadem şükür bunuda atlattık

2. Tabiki seni seçicem selvi boylum kırmızı donlum

neonlu ışıklı müzikli donlarımızı giyip öyle atlamamız gerektiği için hemen hazırlan eee yaani şimdi senin hocalıkta var onca günahla ahiretede dümdüz gitmek istemem ettehüyatüden gir felak nas aşşağ innene kadar oku üfle ( zaten ondan korktum şimdi zaten dogru düzgün abddest yok bari son duamız güzel olsun
) okadar kırdıgımız cevizlerin hesabınıda elbet soracaklardır
şurda bile 3 koca değiştim yaaani 
bacım sagolsun 3-2-1 atlaaaa
Kahve makinasının kablosu boynuma dollaaandı onu almak şartmıydı
Deli gibi uçarken eşrefimin aşşağıdan bizi gözetleyişi
a
Çok şükür kurtuldum gibi bakıyor olsun
(Not bu maceradan sizi mahrum bırakmicaktim tabiki adrenalin dolu bir uçuş)

kızım sen tırlak mısın nereden geliyor böyle şeyler aklına krize girdim okurken çenem kitlenmese bari