O Mu Bu Mu? (Konuk: Bitter_Im)

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
79.697

Yaa okadar zor olduki tercihim yaaani ben diyim 2 saat siz diyin 5 saatimi aldı karar vermek diyip konu kaynatmadan direk cevaba geçiyorum :krizz:

1. Eşrefi uğurlamak istiyorum üzgünüm hayali karakter yolun sonuna geldik magandalık madyacılıkta bana göre değilmiş eee ben ikizler burcuyum zaten rüyada degilim hahahaha ben sana bahsetmemişim tabi bundan bakalım mafyayı seçip mafyadan kurtulmasıda zordur hahahaha bunu duyan eşref durur mu?
Tabiki tokat gibi cevapları olacak haha
8916EE99-FC07-4578-85DB-5987EF626A3A.gif

Ayyy dur kurban olaaayım şakası bile kötüüü zımbalayacak bu beni @nk83 koş yetiş haha @Elif_Eylul biran önce hazırlıgını hap uçuşa geçelim yoksa kevgire çevirir bu bizi demeye kalmadı ah erkekkiği tuttu
IMG_9235.jpeg

Eeeyyii git git maaadem şükür bunuda atlattık haha

2. Tabiki seni seçicem selvi boylum kırmızı donlum hahahaha neonlu ışıklı müzikli donlarımızı giyip öyle atlamamız gerektiği için hemen hazırlan eee yaani şimdi senin hocalıkta var onca günahla ahiretede dümdüz gitmek istemem ettehüyatüden gir felak nas aşşağ innene kadar oku üfle ( zaten ondan korktum şimdi zaten dogru düzgün abddest yok bari son duamız güzel olsun haha ) okadar kırdıgımız cevizlerin hesabınıda elbet soracaklardır haha şurda bile 3 koca değiştim yaaani hahahaha bacım sagolsun

3-2-1 atlaaaa

IMG_9232.gif

IMG_9239.gif

Kahve makinasının kablosu boynuma dollaaandı onu almak şartmıydı :kriz:
Deli gibi uçarken eşrefimin aşşağıdan bizi gözetleyişi hahaahahahaha

29A48D52-3AC2-4BC2-B6FE-36CABEB1C108.gif

Çok şükür kurtuldum gibi bakıyor olsun haha

(Not bu maceradan sizi mahrum bırakmicaktim tabiki adrenalin dolu bir uçuş) hahahaha

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.784
Bitteeeeeeeeeeeeeeeeeeeer :haha: kızım sen tırlak mısın nereden geliyor böyle şeyler aklına krize girdim okurken çenem kitlenmese bari haha Bırak Eşref'i ya zaten dizinin sonunda ölmüyor muydu bu ilk bölümden göstermişlerdi iki gıdımlık canı var gitsin Rüya'sını arasın da gözü mözü açık gitmesin bir tarafa :krizz: Ben bu konuya ara sıra gelir bunları okurum yeminlen aşırı güldüm ya çok tatlısın balım iyi ki varsın :kanka:

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
115.620
Yaa okadar zor olduki tercihim yaaani ben diyim 2 saat siz diyin 5 saatimi aldı karar vermek diyip konu kaynatmadan direk cevaba geçiyorum :krizz:

1. Eşrefi uğurlamak istiyorum üzgünüm hayali karakter yolun sonuna geldik magandalık madyacılıkta bana göre değilmiş eee ben ikizler burcuyum zaten rüyada degilim hahahaha ben sana bahsetmemişim tabi bundan bakalım mafyayı seçip mafyadan kurtulmasıda zordur hahahaha bunu duyan eşref durur mu?
Tabiki tokat gibi cevapları olacak haha
Ekli dosyayı görüntüle 51249
Ayyy dur kurban olaaayım şakası bile kötüüü zımbalayacak bu beni @nk83 koş yetiş haha @Elif_Eylul biran önce hazırlıgını hap uçuşa geçelim yoksa kevgire çevirir bu bizi demeye kalmadı ah erkekkiği tuttu
Ekli dosyayı görüntüle 51250
Eeeyyii git git maaadem şükür bunuda atlattık haha

2. Tabiki seni seçicem selvi boylum kırmızı donlum hahahaha neonlu ışıklı müzikli donlarımızı giyip öyle atlamamız gerektiği için hemen hazırlan eee yaani şimdi senin hocalıkta var onca günahla ahiretede dümdüz gitmek istemem ettehüyatüden gir felak nas aşşağ innene kadar oku üfle ( zaten ondan korktum şimdi zaten dogru düzgün abddest yok bari son duamız güzel olsun haha ) okadar kırdıgımız cevizlerin hesabınıda elbet soracaklardır haha şurda bile 3 koca değiştim yaaani hahahaha bacım sagolsun

3-2-1 atlaaaa

Ekli dosyayı görüntüle 51251
Ekli dosyayı görüntüle 51252

Kahve makinasının kablosu boynuma dollaaandı onu almak şartmıydı :kriz:
Deli gibi uçarken eşrefimin aşşağıdan bizi gözetleyişi hahaahahahaha

Ekli dosyayı görüntüle 51248

Çok şükür kurtuldum gibi bakıyor olsun haha

(Not bu maceradan sizi mahrum bırakmicaktim tabiki adrenalin dolu bir uçuş) hahahaha
Kız seninle olan yaşlanmaz ne güzel neşen daim olsun canım ❤️

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
79.697

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
79.697
Bitteeeeeeeeeeeeeeeeeeeer :haha: kızım sen tırlak mısın nereden geliyor böyle şeyler aklına krize girdim okurken çenem kitlenmese bari haha Bırak Eşref'i ya zaten dizinin sonunda ölmüyor muydu bu ilk bölümden göstermişlerdi iki gıdımlık canı var gitsin Rüya'sını arasın da gözü mözü açık gitmesin bir tarafa :krizz: Ben bu konuya ara sıra gelir bunları okurum yeminlen aşırı güldüm ya çok tatlısın balım iyi ki varsın :kanka:
Azıcık tahtalarımın eksik oldugunu üyelik aldıgın 2010’dan buyana öğrenmişsindir diye biliyordum şaşırttın hahahahahaha bak bak bana diyeneee sende aşşağı değilsin yorumculukta benden :krizz: bende sana sıra gelince çok merak ediyorum cevaplarını haha evet eşref tek başına takılsın oralarda ölsün gitsin hahahaha yalnız birini şutlayıncada bizim çene düşüklüğü hahahaha ayy bende bende okurum vala çok güzel oluyor bi 5 yıl sonra bile okur patlarım gülmekten :krizz: seninde emeklerine sağlık iyiki aklına geldi neşelendik❤️ sende iyiki varsın❤️❤️ :optum:

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
79.697
"Hazırım gülüm hadi gidelim havalar bozmadan" diyen Elif_Eylul ile mi paraşütten atlarsın yoksa "Çabuuuk olalıııım aaaşkıım her şeyiiii paylaaaşalım" diyen Yıldız Tilbe ile mi? :haha:

Ekli dosyayı görüntüle 51254Ekli dosyayı görüntüle 51253

1. Seni üzülerek yolluyorum @Elif_Eylul son duayı boşa okutmadık eeh ikizler burcu çift karakterim yine devrede ben senin kahve makinanın kablosu boynuma dolanınca onu keseyim derken senin ipini kesmişim yanlışlıkla kusura bakma hahahaha ahirette görüşürüz hahahaha

IMG_9252.gif

IMG_9249.jpeg

Dm kutumu sürekli aptallık etme beni seç bak kocamlada arama her gece yastık koyup olmadı eylülü yatırıp uyuyorum ecel terleri döküyorum nolur benide uçur diyen elifim üzümlü kekim hahahaha yinede bitterine kıyamayıp atlamadan önce yapacağım duaları sureleri ezberletiyor haha

IMG_9248.jpeg

2. Adayım yıldız ablamı seçiyorummm heryerde duramadığı gibi burdada kıvrak figürleriyle beni etkilemeye çalışıyor haha
Yıldız ablamı seçince sevincinden elife kur yapıyor ohhh oohh hadeeeee, yürrrüüüü anca gidersinnnnn aheeey hahahaha

IMG_9240.gif

Yıldızla atlamadan önce aramızda geçen diyalog “ beni dövdüler bitter dediğinde ********* elinden gittim aldım.” Sen ne diyorsun beee bi bana baksana derken “ben senin varyaaa diye”

IMG_9267.gif

dediğini duydum gerisi vallah bende yok rabbime nasıl kavuşuyorum hatırlamıyorum en son yıldızlar uçuyordu kafamda 1-2-3-4 tamaaam dahada katlanamaaaamm hahahaha

IMG_9275.gif

:reklamdegil:

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
159.477
1. Seni üzülerek yolluyorum @Elif_Eylul son duayı boşa okutmadık eeh ikizler burcu çift karakterim yine devrede ben senin kahve makinanın kablosu boynuma dolanınca onu keseyim derken senin ipini kesmişim yanlışlıkla kusura bakma hahahaha ahirette görüşürüz hahahaha

IMG_9252.gif

IMG_9249.jpeg

Dm kutumu sürekli aptallık etme beni seç bak kocamlada arama her gece yastık koyup olmadı eylülü yatırıp uyuyorum ecel terleri döküyorum nolur benide uçur diyen elifim üzümlü kekim hahahaha yinede bitterine kıyamayıp atlamadan önce yapacağım duaları sureleri ezberletiyor haha

IMG_9248.jpeg

2. Adayım yıldız ablamı seçiyorummm heryerde duramadığı gibi burdada kıvrak figürleriyle beni etkilemeye çalışıyor haha
Yıldız ablamı seçince sevincinden elife kur yapıyor ohhh oohh hadeeeee, yürrrüüüü anca gidersinnnnn aheeey hahahaha

IMG_9240.gif

Yıldızla atlamadan önce aramızda geçen diyalog “ beni dövdüler bitter dediğinde ****** elinden gittim aldım.” Sen ne diyorsun beee bi bana baksana derken “ben senin varyaaa diye”

IMG_9267.gif

dediğini duydum gerisi vallah bende yok rabbime nasıl kavuşuyorum hatırlamıyorum en son yıldızlar uçuyordu kafamda 1-2-3-4 tamaaam dahada katlanamaaaamm hahahaha

IMG_9275.gif

:reklamdegil:
Sen görürsün senn beni oku dediginde nasil ben seni elimin tersinle iticem :cevapver: :tripppp:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.784
:danscıkiz:-kopFİNAL SEÇENEĞİ!-kop:danscıkiz:

Yıldız Tilbe ile mi paraşütten atlarsın yoksa Jim Carrey (Maske) ile mi? (Partilerimizin vazgeçilmez dansçısı:cokkomik: )

yildiz-tilbe-twerking.gif
MvgwJD.gif

Bu son seçenek yani seçtiğinle direkt atlıyorsunuz bacım ona göre iyi düşün öyle karar ver haha

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
115.620

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar