Eeeh öncelikte finale kadar bana eşlik eden cemi cümlede bakalım bitter cadısı neler yapacak kimi seçecek diye gözetlemeye gelmişler anacım pekte alınganlar şunların tiplerine suratlarına

yazık oldu hepsine birbirlerine girenler bile oluyor

üzülmeyin sizinlede atlamak çok güzeldi

hemen bi derleme yaptım size bakalım röportajlarında neler söylüyorlar

abdulrezzak şenşakrak muhabirimiz mikrofon uzatıyor tek tek

bazılarıyla sağlıklı iletişim kuramıyor
Adaylarımı gözden geçirelim
1-2 sadakatsiz ve çıkıntı oğlu borandı

ben sadakatsizi seçip 2. Turda bırakınca boranı hırpalarken göründü
Yat zıbarasıca dikine mezara giresice
Hemen 2. Parttaki Can yamana dönüyor muhabirimiz evet bitterle uçuşunuz nasıldı?
Öncelikle beni seçmesine çok sevindim ama o bitter varyaaaaa diyerek parmak sallarken görüntülendi

bitterin düşmanları çoğalıyor
Hadise yavrum file çorabından dolayı kabul edilmesede öpücüklerini yolluyor arkadan
Kadırgalı’dan ayar gecikmedi hayatının hatasını yaptı diye tehditler savuran Seda bacımız
Muhabirimiz neden sizi seçmedi Joseph bey sizce nedeni eskiden size olan aşkının intikamımı? demeye kalmıyor Josephte bin pişmanlık dolu haller görüldü
Hava yastıgı, airbag, silikonlarıyla gündeme bomba gibi düşüp bitteri çok sevdigini dile getiren Beyonce, neden airbag patlak çıktı sorusuna bilmiyorum dansıyla tepki verdi

Bittere pizza yolluk getirdim uçuşta yer diyerek pizza dalı uzattı
Bitter ilk sizinle uçup daha sonra sizi terk ettigi için üzgünmüsünüz diye soran muhabirimize ilk cevap vermek istemeyip sonra kapı baca yıkmaya devam eden Eşref Tek
OooOo bitter cadısı elimde kalacak namlulu silahlarla tarayacağım
Zerrini sokak ortasında kopan sütyen askısı gibi yarı yola bırakan bittere yinede ağlak gözlerle cevabı
1. Zeytin yağı kraliçesi Elif eylülü seçmediğim için hiçte umursamayıp kahve tiryakisi olarak kahvesini yudumlarken görüntülendi
Perugunu takan bitter kuliste dinlenirken onca olayı muhabirimizden dinlerken baygınlık geçirdi
Yan odadada seda sayan parol istiyor
Yıldız ablamı bırakınca sen görürsün bak neler edeceğim sana, ben bebek gibiyim taş gibiyim yeni bitterler bulurum dedi çok kızdı heralde
2. Adayım Jim Carrey canım canım pek severim kendisini sitemizdede pek emegi var

ondan iyisi şamda kayısı birbirmizi tamamladıgımızı düşünüyorum
Hacı hacıyı mekkede deli deliyi dakkada
Paralarıyla beni adeta kandırmış durumda
Onu seçtiğimi duyunca heycandan romantik hallere girdi şapşik
Finale alınmayan bülent ablam