O Mu Bu Mu? (Konuk: Bitter_Im)

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.783

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
79.680
:danscıkiz:-kopFİNAL SEÇENEĞİ!-kop:danscıkiz:

Yıldız Tilbe ile mi paraşütten atlarsın yoksa Jim Carrey (Maske) ile mi? (Partilerimizin vazgeçilmez dansçısı:cokkomik: )

Ekli dosyayı görüntüle 51282 Ekli dosyayı görüntüle 51281

Bu son seçenek yani seçtiğinle direkt atlıyorsunuz bacım ona göre iyi düşün öyle karar ver haha

Eeeh öncelikte finale kadar bana eşlik eden cemi cümlede bakalım bitter cadısı neler yapacak kimi seçecek diye gözetlemeye gelmişler anacım pekte alınganlar şunların tiplerine suratlarına hahahaha yazık oldu hepsine birbirlerine girenler bile oluyor :krizz: üzülmeyin sizinlede atlamak çok güzeldi haha hemen bi derleme yaptım size bakalım röportajlarında neler söylüyorlar haha abdulrezzak şenşakrak muhabirimiz mikrofon uzatıyor tek tek hahahaha bazılarıyla sağlıklı iletişim kuramıyor :kriz:

Adaylarımı gözden geçirelim haha

1-2 sadakatsiz ve çıkıntı oğlu borandı haha ben sadakatsizi seçip 2. Turda bırakınca boranı hırpalarken göründü

Yat zıbarasıca dikine mezara giresice haha
1.gif

Hemen 2. Parttaki Can yamana dönüyor muhabirimiz evet bitterle uçuşunuz nasıldı?
2.gif

Öncelikle beni seçmesine çok sevindim ama o bitter varyaaaaa diyerek parmak sallarken görüntülendi haha bitterin düşmanları çoğalıyor :kriz:
IMG_9256.gif

Hadise yavrum file çorabından dolayı kabul edilmesede öpücüklerini yolluyor arkadan haha
jjj.gif

Kadırgalı’dan ayar gecikmedi hayatının hatasını yaptı diye tehditler savuran Seda bacımız
IMG_9251.gif

Muhabirimiz neden sizi seçmedi Joseph bey sizce nedeni eskiden size olan aşkının intikamımı? demeye kalmıyor Josephte bin pişmanlık dolu haller görüldü haha
IMG_9258.gif

Hava yastıgı, airbag, silikonlarıyla gündeme bomba gibi düşüp bitteri çok sevdigini dile getiren Beyonce, neden airbag patlak çıktı sorusuna bilmiyorum dansıyla tepki verdi haha
IMG_9259.gif

Bittere pizza yolluk getirdim uçuşta yer diyerek pizza dalı uzattı :huri:
IMG_9260.gif

Bitter ilk sizinle uçup daha sonra sizi terk ettigi için üzgünmüsünüz diye soran muhabirimize ilk cevap vermek istemeyip sonra kapı baca yıkmaya devam eden Eşref Tek haha

IMG_9261.gif

OooOo bitter cadısı elimde kalacak namlulu silahlarla tarayacağım :skandal: :skandal:

Zerrini sokak ortasında kopan sütyen askısı gibi yarı yola bırakan bittere yinede ağlak gözlerle cevabı
IMG_9266.jpeg

1. Zeytin yağı kraliçesi Elif eylülü seçmediğim için hiçte umursamayıp kahve tiryakisi olarak kahvesini yudumlarken görüntülendi haha
IMG_0007.gif

Perugunu takan bitter kuliste dinlenirken onca olayı muhabirimizden dinlerken baygınlık geçirdi haha
IMG_9247.jpeg

Yan odadada seda sayan parol istiyor haha

IMG_9246.jpeg

Yıldız ablamı bırakınca sen görürsün bak neler edeceğim sana, ben bebek gibiyim taş gibiyim yeni bitterler bulurum dedi çok kızdı heralde haha
IMG_9297.gif

2. Adayım Jim Carrey canım canım pek severim kendisini sitemizdede pek emegi var haha ondan iyisi şamda kayısı birbirmizi tamamladıgımızı düşünüyorum
Hacı hacıyı mekkede deli deliyi dakkada :interest:
IMG_9307.jpeg

Paralarıyla beni adeta kandırmış durumda
IMG_9308.gif

Onu seçtiğimi duyunca heycandan romantik hallere girdi şapşik haha
IMG_9306.gif

IMG_9304.gif

Finale alınmayan bülent ablam haha
IMG_9298.gif

Moderatörün son düzenlenenleri:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar