Ben böyle arada bi kaybolup tekrarmı gelsem güzel oluyormuş böyle bölümler birike birike okumak ben yine sizleri ayakta alkışlıyorum cancazlarım

hikaye harika bir şekilde ilerlemiş
Bihter yapmış yapacağını Muratla aylinciğimi ayırmış bşrbşrşnden yeni bölümü çoook merak ediyorum şimdiden fena yerde final yapmışsınız yine herzamanki gibi
Şişşşt! Yavaş olun bakayım mahalle arasında halı dövmüyoruz burada Kardeş kardeş oynayın almayayım hepinizi ayağımın altına
- Anneanne Levent’te çok sert vuruyor ama ona hiç birşey demiyorsun! Resmen taraf tutuyorsun
- Bana bak küçük torun anneanneye çemkirip abi gammazlamaktan atıyorum seni oyundan Macide kız çıkar kırmızı kartını
- Ne kartı kız bende kart mart yok
- Öff Macide hiç profesyonel değilsin! Al şu kırmızı peçeteyi salla şunun gözüne gözüne ya
- Ben çıkmıyorum anneanne! Altan sende birşey söylesene
- Ayırma bizi anneanne kıyma bize
- Kıyacağım ben şimdi sana hala anneanne diyor gözü çıkasıca! O zaman taze nişanlıları ayırmayalım Küçük torun al bu gudubeti yanına geç bakayım kenara ikinizde cezalısınız
Deniz ve Altan söylene söylene giderken birbirlerine sırıtan Levent ve Murat'a bakan Latife hanım "Hey! Eddie ile Büdü size de cıvımaktan bir sarı kart gelecek şimdi dönün önünüze " dedi ve Bihter'e dönüp "Sen yeni kız! Murat bey oğlumda sağlam kemik bırakmadın görmüyorum sanma yenisin diye sadece uyarı yapıyorum ayağını denk al " diyerek düdüğünü öttürüp "Hadi başlayın! " diyerek oyunu tekrardan başlattı.
Bu konuşmalarda Latife ananeye çatladım gülmekten :kogerçi güldüğüm birçok yer vardı özellikle kaz mevzusu:koNaz ile Levent in aşkı istediğim ve beklediğim şekilde ilerliyor ama Handankondanın fendinden de korkmuyor değilim hani :korkak:
Eeeee yeni bölümü nezaman ekliyorsunuz kuzum

ky: