nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.374
kız nk'm ada kamal falan kim girecek karakterlermi bu arada sarpa aşık oldum :1: sarpla beni karşılaştır mügeyede o tip yakışırdı bakıslara baksana şeytanlık akiyo :D hele deniz ııyhhh

Ada amca kızı vardı ya "vay arkadaş bu Levo ne yakışıklı dibim düştü" diyen :nazo:

Sarp fena (Justin Hartley) kendisi şimdilik boşta Bihtere sarayım mı (yok yok olmaz o iş :ko) Salih'in oğlu Oğuz'u isimli eklememişim bu biraz daha çocuk :interest:

vm9nn.jpg

Kemal amca Aylin'in babası :D altta Murat'a bakışa bak amcamdaki Alp sır :dedikodu:
vm9dm.jpg

Sılama bak hele kıskanclık krizlerinde :D
kız betül yokmu nenemiz nerde bide :D :D

Betül yok ama anneannem var başka yaşlı gifi bulamadım ya şöyle tombik başı örtülü şirin bir nine aradım yoktu döndük dolaştık yine Altın Kızların Sophia'sına geldik Levent ile bakışlarının aynı olması seçilmesinde etkiliydi :kahkaha:
vm9lb.jpg

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
65.864
handan kondada fenaymış :d kız oguz da pek yakısıklı anam niye olmuomus sarp bana hee kemal amca aylinin babişi he :D barney niye sır kız aa sölesene :d yoksa bana komplomu kurdun piknikte :ko:ko

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.374
handan kondada fenaymış :d kız oguz da pek yakısıklı anam niye olmuomus sarp bana hee kemal amca aylinin babişi he :D barney niye sır kız aa sölesene :d yoksa bana komplomu kurdun piknikte :ko:ko
Anneanneye birşey demedin kız :hihh:

Sarp seninle olmaz o Naz'la olcak onu seviyor (Sen:ne: Ben) ayyyyyyyyy şakaaaaa sılam görmesin vurur beni tövbe sılam valla tövbe :kahkaha:

Barney henüz hikayeye girmedi iyi bir giriş düşünüyorum ben ona çok ekşınlı olacak :gul: hangi bölüme denk gelecek bakalım :konusmam:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
65.864
:D Anneanneyemi bacım dizmiştin bütün yakısıklıları onumu görecem ama o hatun çok komik gifleri falanda var bence çok eglenceli olcak valla sarpla naz'ı duyunca :ne: böle oldum sılamda seni böle edecek :saplak: ayy cok merak ettim kız barneyi :D aslıyı dürtiklimde bi siteye gelsin anası baksın 1 saat cocuga

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.374
:D Anneanneyemi bacım dizmiştin bütün yakısıklıları onumu görecem ama o hatun çok komik gifleri falanda var bence çok eglenceli olcak valla sarpla naz'ı duyunca :ne: böle oldum sılamda seni böle edecek :saplak: ayy cok merak ettim kız barneyi :D aslıyı dürtiklimde bi siteye gelsin anası baksın 1 saat cocuga

Ee sende haklısın tabi

Şaka yaptım ya sılam oklavasını kapıp gelmesin başıma :cilgindans:

Barney'i bekle anacım :konusmam: ama henüz yazılmadı eklenecek bölümde yok :hihi:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
65.864
:confetti: heh şöyle haklısın de bana bunlarla gel
sılam yok sana kıyamaz onun gücü bana yetiyo
eyi madem bekliyom :hihi:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
65.864
Ben geldim :D okudum bölümü :kayris:
Anam bihter ne fena ayol :d ama iyi günündeymiş :kptmya:
Yakar top olayı komedi :d anneanne kırmızı kart çıkar diyor bende kart mart yok :kahkaha:
Bihterle aylin kankimi oliyi neee :kptmya: ayy giflere bayıldım ama hele levoyla muratın gülüşüne :hihi: Yirim anammmm :1:
Vay demek evlenme teklifi etti hee murat beye bak :D
Ben nolcem ule :kahkaha: kaldım kocasız ne şanssız biriyim anam :kptmya:
:D Muratta yazuk kan ter icinde kaldı stresten :kptmya:
Betül komedi ya :D gıcık mıcık ama güldürüyor :cokkomik:
Bakalım mırat efendi şimdik ne yapacak fincan düşürmeylen bitmiyor iş :sevindirikasli:
Ellerinize saglık canlarım :kayris:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.374
Bu bölümü yazarken çok güldüm ben ya Murat'ın hal neydi kız bir köşede sen bir köşede Betül karşıda Aylin tam mayın tarlası infilak ediyordu gül gibi oğlan :kahkaha: Levent'in koluna da dirsek atıyor ya ona resim bulana ve yapana kadar çok uğraştım :ko Aylin Bihter kanka :kayris: daha dur o Murat'ı heyecandan oturtup oturtup kaldıracaksın

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
65.864
Bu bölümü yazarken çok güldüm ben ya Murat'ın hal neydi kız bir köşede sen bir köşede Betül karşıda Aylin tam mayın tarlası infilak ediyordu gül gibi oğlan :kahkaha: Levent'in koluna da dirsek atıyor ya ona resim bulana ve yapana kadar çok uğraştım :ko Aylin Bihter kanka :kayris: daha dur o Murat'ı heyecandan oturtup oturtup kaldıracaksın

Manzaraya karşı otlayasım geldi diyor ya salata isterken :kahkaha:
orasıda iyiydi :hihi: bide anneanne diyor ya yeni kız topu sert atıyorsun görmüyorum sanma falan çok iyi yaa :ko
Uğraştıgına deymiş bacım ellerine saglık :kayris:
Murata az bileee :hihh: Aldatma olayıda komikdi :D
Muratlamı yok burakla :kahkaha:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.374
Sağol bacı :kayris:

Manzara fenaydı ya kalpten götürecektim çocuğu otlasın dursun şimdi :ko

Ananem sana çok laf çarpamadı ama deli deliyi görünce sopasını saklar hesabı azcık dokundurmakla yetindi ama Altan'la Dünya şampiyonu oluyordu

Bihter çok zilli ama he nasıl kafaladı Aylin'i sizi elele görünce daha iyi anladım bizde aynıydık diyo bizim saf hala çakamıyor :hihi:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
65.864
:gulsemmi::gulsemmi: Sorma şampiyonluga gecekti altanla :kptmya:
:Dhe valla anane pek yüklenemedi bana
Aylin safım napsın şeytanlıgıma göremediki daha :kptmya:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.374
ya çok güzel yazıyorsun bayıldım hikayene ben naz karakterine güzel oyuncu seçmişsin oyuncunun ismini merak ettim yazarsan çok sevinirim (hikayenin devamını bekliyoruz elinize emeğinize sağlık)

Aslım adına da kendi adıma da çok teşekkür ederim :huhuu: beğenmene çok sevindim devamı da gelecek yorumlarını esirgeme olur mu okurken çok mutlu oluyoruz

Senin vesilenle oyuncuların tam listesini vereyim :findikim:

Naz - Willa Holland (Arrow'da oynuyor)
Levent - Jensen Ackles (Supernatural'da oynuyor)
Murat - Matt Bomer (White Collar 'da oynuyor)
Aylin - Erica Durance (Smallville'da oynadı)

Latife anneanne - Estelle Getty
Handan - Alice Evans (The Vampire Diaries de oynadı)
Müge - Marion Cotillard
Deniz - Georgina Haig (Fringede oynadı)

Leyla hanım - Ayda Aksel
Kemal - John Noble (Fringe'de oynadı)
Alp - Neil Patrick Harris (How I Met Your Motherda oynadı)
Can - Grey Damon
Ada - Emma Watson
Oğuz - Grant Gustin (baba tarafından üvey kardeş) (Arrow'da oynuyor)

Altan - Michael Fassbender
Bihter - Camilla Belle
Sarp - Justin Hartley (Smallvillede oynadı)
Ev sahibesi/Arzu Hakmen - Hilarie Burton (White Collar 'da oynuyor)
Arzu'nun eşi Suat Hakmen - Luke Perry (Beverly Hills 90210 da oynadı)

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Ben böyle arada bi kaybolup tekrarmı gelsem güzel oluyormuş böyle bölümler birike birike okumak ben yine sizleri ayakta alkışlıyorum cancazlarım:alkis:hikaye harika bir şekilde ilerlemiş
Bihter yapmış yapacağını Muratla aylinciğimi ayırmış bşrbşrşnden yeni bölümü çoook merak ediyorum şimdiden fena yerde final yapmışsınız yine herzamanki gibi:sinirli:

Şişşşt! Yavaş olun bakayım mahalle arasında halı dövmüyoruz burada Kardeş kardeş oynayın almayayım hepinizi ayağımın altına
- Anneanne Levent’te çok sert vuruyor ama ona hiç birşey demiyorsun! Resmen taraf tutuyorsun
- Bana bak küçük torun anneanneye çemkirip abi gammazlamaktan atıyorum seni oyundan Macide kız çıkar kırmızı kartını
- Ne kartı kız bende kart mart yok
- Öff Macide hiç profesyonel değilsin! Al şu kırmızı peçeteyi salla şunun gözüne gözüne ya
- Ben çıkmıyorum anneanne! Altan sende birşey söylesene
- Ayırma bizi anneanne kıyma bize
- Kıyacağım ben şimdi sana hala anneanne diyor gözü çıkasıca! O zaman taze nişanlıları ayırmayalım Küçük torun al bu gudubeti yanına geç bakayım kenara ikinizde cezalısınız

Deniz ve Altan söylene söylene giderken birbirlerine sırıtan Levent ve Murat'a bakan Latife hanım "Hey! Eddie ile Büdü size de cıvımaktan bir sarı kart gelecek şimdi dönün önünüze " dedi ve Bihter'e dönüp "Sen yeni kız! Murat bey oğlumda sağlam kemik bırakmadın görmüyorum sanma yenisin diye sadece uyarı yapıyorum ayağını denk al " diyerek düdüğünü öttürüp "Hadi başlayın! " diyerek oyunu tekrardan başlattı.

Bu konuşmalarda Latife ananeye çatladım gülmekten :kogerçi güldüğüm birçok yer vardı özellikle kaz mevzusu:koNaz ile Levent in aşkı istediğim ve beklediğim şekilde ilerliyor ama Handankondanın fendinden de korkmuyor değilim hani :korkak:
Eeeee yeni bölümü nezaman ekliyorsunuz kuzum:eek:ky:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.374
Ananem Levo'nun kafayı fena karıştırdı gitti Naz'a kaz dedi şaşkoloz :koNaz Levent benimde beklediğim şekilde güzel ilerliyor öylede sürsün inşallah :D

Naz ve Levent Handankondaya gittiğinde onları bir hatta belki de iki sürpriz bekliyor olacak birbirlerine bakakalacaklar buyur buradan yak der gibi :benmi:

Yeni bölüm çok fena :( yarısı bitti ama Murat ayvayı yedi bu sefer nasıl toparlayacak ben bile bilmiyorum kıııııız Bih(t)ter milletin ocağına incir ağacı diktin ya :gul:

Okuyan gözlerine yorumları yazan eline sağlık pamııık şekerim :eek:pucuk:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Hemde ne karıştırdı yaa:koNazda durumdan yaralanıp attığı gollerle nasılda keyiflendi Levent e karşı:koilerlesinler hep böyle ilelesinler canım da nasıl bir süpriz bekliyor olucak onları:sok:

Kız Bihter(bitterim)yaptın yine yapacağın:saplak:ı Aylin bu kıskançlıkla Muratı zor affeder:mad: ama biraz sürtsün burnu az haltlar karıştırmamış zamanında Murat da ama yinede kıyamam yeni bitme hallerindeyken yapmış bu lafıma uyup fazlada süründürme çocukcazı

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.374
O kaz mevzusunu öğrenemezse Naz durmaz Levent dua etsinde Latife anane Naz'a yumurtlamasın rezil olur valla
Handankondalı bölümde aklımda birşey var pek nabız yükselten cinsten hadi hayırlısı bakalım

Murat'ı süründürüyor da en son sokak kapısının önünde oturmuş Aylin'in çıkıp birşey demesini bekliyordu ama yok anam çıkmaz bu kız donacak bizim oğlan evsizlere dönecek yazıık be :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar