nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
65.891
Gelsede okusak diyim :D

sorma sılam yaaa motür diyince eteknen motora bindim sandım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Aynen öyle derim Nazıma Levoma yaklaşanı fururum onan görezati kırbacımı neyiz hazırladıydım eğer o yüzükler Nazla Sarpın parmaklarında olaydı görürüdünüz Aslımda sende Nkcım bütün zerzavatımı toplamıştım yani

(nk yorum : demiştim var ya benim kafamın dikine gitseydik ben takardım o yüzükleri o zaman daha çok malzeme çıkardı ama yok bizimkiler Handankonda'ya inat takılsınlar romantik romantik tabi belli de olmaz hani )
(sıla yorum:öyle birşey yapaydında göreydin sılahaşinkonda nedemekmiş:sılakonda: )

(nk yorum : İzinde vermez bizim jön he aslanım benim Naz fikrini ne değiştirdi dediğinde Levo sen deyince de hoşuma gitti benim )

İki sevimli aşığımın aralarındaki her diyolog çok güzeldi be Nkcım:huhuu::huhuu:

Daha uzun olmasına sevindim -alkis-alkis( Çok keyif alıcaksınız)
Tuzağına düşmiycem tiyo istemiycem:hihh:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.375
Bende güldüm ya birde iyi oraya sağlam gelebilmişim demez mi:ko

Hiç işini bilmiyorsun tiyo isteme bölüm iste sılam :nkkaşındıaslıdürtmeyegelsmilisi: :ko

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
65.891
:nazo::nazo::nazo: bende gece güldüm simdi yengeye annatıyom oda koptu

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
(nk yorum :Sonraki bölüm bundan uzun çok keyif alacaksınız diyeyim :hihi:)

Bende güldüm ya birde iyi oraya sağlam gelebilmişim demez mi:ko

Hiç işini bilmiyorsun tiyo isteme bölüm iste sılam :nkkaşındıaslıdürtmeyegelsmilisi: :ko

Ben akşam bölümü fazla fazla Aslımdan istedim mazereti kuvvetli olduğu için ağzıma fermuarı çektim el mahkum napim:konusmam::konusmam::konusmam::konusmam:

snow

Yeni Üye
Tepki
2
Hikayenizi çok beğendim:ask: En güzel yerinde kesmişsiniz.Bölüm aralıklarına baktım da çok uzun keşke daha sık bölüm yazsanız.:istebu:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.375
Hikayenizi çok beğendim:ask: En güzel yerinde kesmişsiniz.Bölüm aralıklarına baktım da çok uzun keşke daha sık bölüm yazsanız.:istebu:

Arkadaşım adına da teşekkür ederim okuyup birde üstüne beğendiğinizi söylemeniz bizi çok mutlu ediyor :hhhhhh:

Bölüm araları uzun oluyor gerçekten bizde sık sık eklemeyi çok isterdik ama nedense hep bir aksilik oluyor aralıklarda ele olmayan sebeplerden ötürü uzuyor :eek:ys:

Okurlarımıza hep sorarız En çok hangi bölümü ve karakteri sevdiniz? Aklınızda kalan özel bir sahne oldu mu?

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.375

ro26oahy.jpg

Soldan sağa : Deniz - Müge- Naz&Levent- Aylin&Murat- Bihter - Altan

"Bir Tutam Aşk" adlı hikayemize karakterler eklenmeye başlamıştır efendim :nazo: yavaş yavaş tüm bölümlere gerekli resim ve gifler konarak hikayemiz görsel anlamda yavaş yavaş renklenecek

İlk birkaç bölümü buradan görebilirsiniz
-*-Bir Tutam Aşk-*- (34.Bölüm) - Hanimefendi.com - Kadın sitesi

vjk6v.gif

vjk4j.jpg

@sıladayım @bitter_im

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Vay vay vaaaaaaayyy karekterkerimizin resimleride eklenmiş işte buuuuu süpeeeer şimdi herbölümü okudukça kişileri gözümde canlandıra canlandıra okuyıcam ve bu süper olucak:sevindirikasli::sevindirikasli::sevindirikasli:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.375
Vay vay vaaaaaaayyy karekterkerimizin resimleride eklenmiş işte buuuuu süpeeeer şimdi herbölümü okudukça kişileri gözümde canlandıra canlandıra okuyıcam ve bu süper olucak:sevindirikasli::sevindirikasli::sevindirikasli:

Tiplerini beğendin mi sılam sırıtan var mı :selam:

İlk 10 bölüme eklemeleri yaptım bile ay çok eğlenceli oldu -kop

amaaaaa ben hala 35. bölümü bekliyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa :bitter::bitter:

Yaaa gerçekten Aslım gelsede onay veriyorsa eklesek çok iyi bölüm o yorumları sabırsızlıkla bekliyorum :ko

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
65.891
wuuuuuuuuu karakterler eklenmiş -alkis
bihter cok seksüüüüüüüüüüü :nazo:
naz levo uymuş murat aylin olmamış murat bihter olcekti
barneeeeeyyy mi geldi ayyy şahaneee :istebu::istebu:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.375
Kız Levent bizim çatlak "Dean" tanıdın mı

İlk 11 bölümü gifledim :D

Murat Aylin olmamış diyor birde kıskanç şey :ko

Bihter gerçekten fena

Barney konuk oyuncumuz sürpriz :nazo:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
65.891
:ko:ko tanıdım yakışmışlar :d onları kıskanmıyomda mügeyi görünce dudam ucukladı :D evet bihteri pek begendim barneyi cook merak ediyorum bence cok yakısacak hikayeye :kayris:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Naz ile Levo cuk oturmuş hele Murat ile Ayline bayıldım Biheteri bepenmedim:koAltan tam hınzır bir karekter resmide cuk olmuş hani yani kısacası ben karekterlerin hepücüğünü beğendim Bihter hariç :ko

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.375
:ko:ko tanıdım yakışmışlar :d onları kıskanmıyomda mügeyi görünce dudam ucukladı :D evet bihteri pek begendim barneyi cook merak ediyorum bence cok yakısacak hikayeye :kayris:

Müge'ye niye uçukladın kız

Naz ile Levo cuk oturmuş hele Murat ile Ayline bayıldım Biheteri bepenmedim:koAltan tam hınzır bir karekter resmide cuk olmuş hani yani kısacası ben karekterlerin hepücüğünü beğendim Bihter hariç :ko

Çok sevindim :sevindirikasli: Bihter'e bizim kızın resmini koymak lazımdı değilmi bakınız bitter

Şu gife bayıldım ya 9. bölümde Aylin Levo'yu Murat sanıyordu ya sofrada meyve suyu isteme davası vardı Levo Aylin'e içeceği veriyor ama arada tuhaf bir durum oluyor o ona bakıyor öteki ters ters bakıyordu :nazo:
2qiyd5s.jpg

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
65.891
kız nk'm ada kamal falan kim girecek karakterlermi bu arada sarpa aşık oldum :1: sarpla beni karşılaştır mügeyede o tip yakışırdı bakıslara baksana şeytanlık akiyo :D hele deniz ııyhhh

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
65.891
Sılama bak hele kıskanclık krizlerinde :D
kız betül yokmu nenemiz nerde bide :D :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar