Aynen öyle derim Nazıma Levoma yaklaşanı fururum onan göre:sılakonda:zati kırbacımı neyiz hazırladıydım eğer o yüzükler Nazla Sarpın parmaklarında olaydı görürüdünüz Aslımda sende Nkcım bütün zerzavatımı toplamıştım yani:ko
(nk yorum : demiştim :ko var ya benim kafamın dikine gitseydik ben takardım o yüzükleri o zaman daha çok malzeme çıkardı :kahkaha:ama yok bizimkiler Handankonda'ya inat takılsınlar romantik romantik :leo: tabi belli de olmaz hani

)
Bitter şuan krizlerdeyim gülmekten yorum yazamıycak duruma geldim pötikareli etekle beni motaramı bindirdiniz ayyyyyyyyyyy çatlıyczeyim gülmekteeennnnn:ko:ko
(nk yorum : Yok bindirmedik merak etmeyin Murat'a cilvelendi o telefonda :ko)
- Kızım bunun başka modelini bulamadın mı
-Yüzüğün mü?
-Hayır! Şu at hırsızı kılıklı adamdan bahsediyorum
- Aşk olsun anneanne! O adam artık benim nişanlım rica ederim onun hakkında daha düzgün konuşun
- Kızım ben konuşacağım da adamın tipi düzgün konuşmaya müsait değil! Rahmetli Erol Taş bile bunun yanında melek ayol
Buraya BA-YIL-DIM Ve çatladım gülmekten ayol Anannem yapmış yine yapacağını:nazo:

:kahkaha:
(nk yorum : Bende bayıldım ananem be :kayris: )
Yukarıda da yazdığım gibi içime sular serpildi akşam aslım BTA yı ekliyorum dediğinde siteye gelip şimdi okurum Sarpla Naz ın elinde nişan yüzüğünü okurum bu cadılardan sinirimi alamam sabaha kadarda uyuyamam dedim gelmedim siteye:sılakonda:tırsak tırsak okurken eneeeeeeeeeeee ne gördüm Denizle Altan nişanlanmış:sevindirikaslı:içime nasıııııııııl seriiiiiinnn sular serpilti anlatamam

(nk yorum : Ters köşe yaptık değil mi )
Levent oturduktan sonra bir süre mutlu gözlerle Naz'a bakıp "Gelmeseydin ne yapardım bilmiyorum. Bir daha gitme olur mu " dedikten sonra Naz'da aynı şekilde bakıp "Sende bir daha böyle birşey olursa sakın gitmeme izin verme olur mu " dedi. Naz'ın elini tutan Levent "Bugün buraya geldin ya bir daha asla gitmene izin vermem " dedi.
Burası çok romantikdi

(nk yorum : İzinde vermez bizim jön he aslanım benim

Naz fikrini ne değiştirdi dediğinde Levo sen deyince de hoşuma gitti benim

)
Sözümü tutup tiyo miyo istemiycem çünkü ozaman daha çok meraklanıyorum :bayil:ama Bihter Murat Betül Aylin bermuda dörtlüsünün de aralarında nasııııııl bir kıyamet kopucak Aylinin hışmından nasıl kurtulucaklar merakda etmiyor değilim hani

Ama sanki bu bölüm çok kısa olmuş gibi geldi bana beeaaaa