nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Öyle valla ama var ya Handan hanım bu Müge'yi pek tutuyorda ayağına dolacak sanki en azından benim temennim o

Ya şimdi tam tiyo veririm Aslı basar o yüzden söylemeyeyim :konusmam:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Nkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa beni yine delirtip merakda bırakmayı başardın ucundan ucundan merak ediceğim konularda accuk yorum yapiyin ondan sonrada kesiyin:alsana:allaha revamı yaptığın:bitter::bitter:

Aslı gelsede bişicik olmaz uzun zamandır yokdum özlemişdir bişi demez o Sılacığına hem sen beni heç özlememişin accuk tiyoyu çok görüyosun:hihh::hihh:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Seni çok özledim onu karıştırma merakta bırakırım ben o yüzden bana tiyo sormayın :nazo:

Aylin'in babası ile tanışacağız desem :ne: birşey ifade edermi Murat için pek fena ediyor da ya valla konuşturma Aslı yolar beni

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Özlemişmiş:hihh::hihh::hihh:hiçde bilem özlememişin :hihh::hihh:hem merakda bırak hemde bana tiyo sormayın debak yine aynı şeyi yaptın şimdi Aylin in babası nerden çıktı oda geliyo Murat için neden pek fena ediyo sevmiyomu Muratı karşımı çıkıcak yoksa adamın gönlü Bihterden mi yana bunların cevaplarını ver yeter

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Her söylediğim şey yeni bir merak uyandırıyor ama :ko Adam gelmiyor bir kere bizimkilere yolculuk var :nazo:ama baba biraz zorlu bir tip hele Murat şaşkını saf saf bir laf edecek ki sorma :1:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Eyvah Aslı siteye geldi basıldık
freaked.gif

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
sıla ablllaaaaaaaam hosgeldınnnnn :cistak::cistak::cistak::cistak::cistak:
anammmm ne ozlemısım senı bennn ıyı kı geldın :huhuu:
hıkayemızı de okumusun yorumlar sahane :eek:
bu arada nkyı sıkıstırmaya bıle baslamısın yoklugumdan ıstıfade o da bulbul gıbı sakımıs azcık daha gelmesem bolumlerı o halıyle koyacak :ne:

nk'm ne edıyon sennnn :ne:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
sıla ablam okuyucu ballım o tabı soyletmek ıstıcek ama sen ceperı auralı cakma nurhayatsın senın ser verıp sır vermemen lazım :kptmya: yok yok senın bır zerrın seansına ıhtıyacın mı var ne :ko:ko:ko

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.570
Anam bi hıçkırınkk tuttuki sormayın :eek:
hahaha sılaaaaaaa nasılım emme sen asıl çayın nere kaçtıgı diyalogumuuzu okusaydın
hahaha ay aklıma geldi nk'm nereydi bida tarif et hadi :1::1: kucaktı ama nereydi
yaaa ben çıldıreceğim yarın sitenin neresine dalış yapcağmı şimdiden düşünür oldum :mad::mad:
Seneye ablamı ikna edip gelmesine engel olmam şart oldu

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
sıla ablllaaaaaaaam hosgeldınnnnn :cistak::cistak::cistak::cistak::cistak:
anammmm ne ozlemısım senı bennn ıyı kı geldın :huhuu:
hıkayemızı de okumusun yorumlar sahane :eek:
bu arada nkyı sıkıstırmaya bıle baslamısın yoklugumdan ıstıfade o da bulbul gıbı sakımıs azcık daha gelmesem bolumlerı o halıyle koyacak :ne:

nk'm ne edıyon sennnn :ne:

Yaaaaa Sıla ablan geldi ama Aslıcık ortalarda yok :hihh:
Nk yı sıkştırsam ne yazar bişeydediği yokki hep merak uyandırcak cümlenin başını yazıyo sonra bu hasta zavallı Sılacığını uykusuz bırakıyo yapılırmı bu bana hi yapılırmı söyleyin bakim:hihh:ensonunda olan olucak gece yada sabaha karşı yazarlar odasına girip merak ettiğim herşeyi okuyu vericem o olacak haberiniz ola

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
hahaha sılaaaaaaa nasılım emme sen asıl çayın nere kaçtıgı diyalogumuuzu okusaydın
hahaha ay aklıma geldi nk'm nereydi bida tarif et hadi :1::1: kucaktı ama nereydi
yaaa ben çıldıreceğim yarın sitenin neresine dalış yapcağmı şimdiden düşünür oldum :mad::mad:

Valla Bitterim hikayeye bir giriş yapmışınkiiiiiiiiiiiiiii:ask:seni o halinle bian gözümde canlandırıverdim wwaaaaaoooowww diyiverdim valla:ko:ko

Ablanın seneye neden engel olucaksın ki :ne::ne::ne::ne:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328

Kız çarpıtma nereye bakacak olayı +18 etme biz genel izleyici dizisiyiz ama hikayesiyiz Murat çayı dökünce pantalondaki ıslaklığı gördün laf çarptın beni görünce korkudan altına mı kaçırdın diye ekstra anlam arama

Valla Bitterim hikayeye bir giriş yapmışınkiiiiiiiiiiiiiii:ask:seni o halinle bian gözümde canlandırıverdim wwaaaaaoooowww diyiverdim valla:ko:ko

Sılam o beyaz elbiseli arz-ı endamın gifi bilem vardı :D ama bakışı koyunca onu eklemedik fazla olacaktı bulamadım da nerde olduğunu bulunca gösteririm :findikim: bittere de öyle giriş yakışır hani :rujsigara:

Aslı 32.bölümü ekleyelim mi :1:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Ekleyin fütfen çok merak ediyim o arzu endamı
Ekleyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn umarım yeterli olmuşdur

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.570

aslında helikopterle indirecekti beni muratcıgımın evine ama işte artık böyle oldu ama çokta fena oldu heeeeeeeee
Ablamın yüzünden siteye bakamadım :mad:
Kız çarpıtma nereye bakacak olayı +18 etme biz genel izleyici dizisiyiz ama hikayesiyiz Murat çayı dökünce pantalondaki ıslaklığı gördün laf çarptın beni görünce korkudan altına mı kaçırdın diye ekstra anlam arama

Sılam o beyaz elbiseli arz-ı endamın gifi bilem vardı :D ama bakışı koyunca onu eklemedik fazla olacaktı bulamadım da nerde olduğunu bulunca gösteririm :findikim: bittere de öyle giriş yakışır hani :rujsigara:

Aslı 32.bölümü ekleyelim mi :1:
hahahaha ayy koptum gene
Temem temem +18 etmiyorum
durun bölüm eklemeyin ben okumadım daha :ne:
Bekletin azıcık sılamı
Ekleyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn umarım yeterli olmuşdur

:D dettt bekle azcuk bende okiyim :mad:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328

Gifi bulamdım diğer harddiskim de olabilir bulur bulmaz eklicem bu sayfaya :D

--------------------Reklamlar :D
Sılaaaam ve bitterim size kardeş hikaye reklamı yapayım okuyucu lazım :ko -*-Geçmişin Gölgesinde-*- hikayesine başladım pek sükseli oldu beklerim:hihi:
wEDEctdp.gif
aslında helikopterle indirecekti beni muratcıgımın evine ama işte artık böyle oldu ama çokta fena oldu heeeeeeeee
Ablamın yüzünden siteye bakamadım :mad:

hahahaha ayy koptum gene
Temem temem +18 etmiyorum
durun bölüm eklemeyin ben okumadım daha :ne:
Bekletin azıcık sılamı

:D dettt bekle azcuk bende okiyim :mad:

Helikopterden daha iyi bir giriş oldu kız havanı yerim senin yakıştı bacıma :rujsigara:

Aslı gelince okey derse koyabiliriz sen çabuk oku :bebecik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar