sıla ablllaaaaaaaam hosgeldınnnnn :cistak::cistak::cistak::cistak::cistak:
anammmm ne ozlemısım senı bennn ıyı kı geldın
hıkayemızı de okumusun yorumlar sahane
bu arada nkyı sıkıstırmaya bıle baslamısın yoklugumdan ıstıfade o da bulbul gıbı sakımıs azcık daha gelmesem bolumlerı o halıyle koyacak :ne:
nk'm ne edıyon sennnn :ne:
Anam bi hıçkırınkk tuttuki sormayın
ha sılaaaaaaa nasılım emme sen asıl çayın nere kaçtıgı diyalogumuuzu okusaydın
ha ay aklıma geldi nk'm nereydi bida tarif et hadi :1::1: kucaktı ama nereydi
yaaa ben çıldıreceğim yarın sitenin neresine dalış yapcağmı şimdiden düşünür oldum
Seneye ablamı ikna edip gelmesine engel olmam şart oldu
Anam bi hıçkırınkk tuttuki sormayın
ha sılaaaaaaa nasılım emme sen asıl çayın nere kaçtıgı diyalogumuuzu okusaydın
ha ay aklıma geldi nk'm nereydi bida tarif et hadi :1::1: kucaktı ama nereydi
yaaa ben çıldıreceğim yarın sitenin neresine dalış yapcağmı şimdiden düşünür oldum
Seneye ablamı ikna edip gelmesine engel olmam şart oldu
Valla Bitterim hikayeye bir giriş yapmışınkiiiiiiiiiiiiiii:ask:seni o halinle bian gözümde canlandırıverdim wwaaaaaoooowww diyiverdim valla:ko:ko
Ablanın seneye neden engel olucaksın ki :ne::ne::ne::ne:
aslında helikopterle indirecekti beni muratcıgımın evine ama işte artık böyle oldu ama çokta fena oldu heeeeeeeeeValla Bitterim hikayeye bir giriş yapmışınkiiiiiiiiiiiiiii:ask:seni o halinle bian gözümde canlandırıverdim wwaaaaaoooowww diyiverdim valla:ko:ko
Ablanın seneye neden engel olucaksın ki :ne::ne::ne::ne:
Kız çarpıtma nereye bakacak olayı +18 etme biz genel izleyici dizisiyiz ama hikayesiyiz Murat çayı dökünce pantalondaki ıslaklığı gördün laf çarptın beni görünce korkudan altına mı kaçırdın diye ekstra anlam arama
Sılam o beyaz elbiseli arz-ı endamın gifi bilem vardıama bakışı koyunca onu eklemedik fazla olacaktı bulamadım da nerde olduğunu bulunca gösteririm :findikim: bittere de öyle giriş yakışır hani
![]()
Aslı 32.bölümü ekleyelim mi :1:
Ekleyin fütfen çok merak ediyim o arzu endamı
Ekleyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn umarım yeterli olmuşdur
Ekleyin fütfen çok merak ediyim o arzu endamı
Ekleyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn umarım yeterli olmuşdur
Sılaaaam ve bitterim size kardeş hikaye reklamı yapayım okuyucu lazım :ko -*-Geçmişin Gölgesinde-*- hikayesine başladım pek sükseli oldu beklerim![]()
aslında helikopterle indirecekti beni muratcıgımın evine ama işte artık böyle oldu ama çokta fena oldu heeeeeeeee
Ablamın yüzünden siteye bakamadım
ayy koptum gene
Temem temem +18 etmiyorum
durun bölüm eklemeyin ben okumadım daha :ne:
Bekletin azıcık sılamı
dettt bekle azcuk bende okiyim