nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Salih bey amcayı sorma zaten oda öyle bizamanda geldiki yazık Nazcım dayanamdı bayılıverdi Leventciğinin kollarına (haniburası hoşuma gitmedi değil hani çok romantik )

Leyla hanım Naz sabah evde kapıları vurup gergin olunca küçüklüğündeki gibi yanında babasını istiyor sanıp çağırdı adamı (ilk bölümün başında küçük Naz'a gönderme :D ) ama Naz asıl yanında Levo'yu istiyordu da kendine bile söyleyemiyordu tabi :dusun: bu arada Levo güzel ilgilenecek Naz'la :dusun: ama Sarp'la ikisinin arasında birşey olduğunu düşününce kalbi kırıldı çocuğun enteresan bir Levo göreceğiz birkaç bölüm sonuçta ilk defa Naz'a karşı olan kıskançlık hissine tanık oldu ve bu bazı şeylerin net şekilde farkına varmasını sağladı bence...

İkiside birbirlerini seviyor fakat dillendiremiyorlar içten içe birbirlerini kıskanıyorlar kıyamam ikisinede yaaa ama Sarp birazcık ama birazcık üzüldüm Sarp üzldümü diye düşünürseeeek:dusun:sonuçda Naz ın nasıl bir kişiliği olduğunu biliyor Sarp da o yüzden fazla kırılmamışdır dimi:acep:

O konuda hızlanıyoruz diyeyim Aslı'dan yine accık sus nk çenen açıldı sözünü duymadan burada bırakayım :cilgindans: Sarp iyi çocuk sılam Naz'ın kalbini biliyor ama yıllardır ona olan ilgisini anlamamış olması onu üzüyor :( ayrıca anıyı anlatış tarzı Sarp'ı biraz inciltti levo bile hissetti bunu :uzgun:

Yazar odamıza girme sılamm lütfen söz çok güzel bölümler eklicez sana
Ozaman söz ver yeni bölümlerin arasını bukadar uzun tutmıyacağınıza bende girmeyim:gıdık::gıdık::gıdık:

Mümkün olan en kısa zamana diyeyim :gıdık:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Naza karşı hislerini belli eden bir Levo mu görücez peki:huhuu:
Bak iyice merak ettim şimdi bak yalvoyosa noluuurr fazla uzatmayın yeni bölümleri merakdan çıldıraczeyim yoksa karışmam heee:eller::eller::eller::eller:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
yav sila abla ya yeni bolum eklemeye korkar olduk ne edek
her bolum sonu bizi azarliyon :tskler:
:kendikusurunuortupsilaablasininustunesucattiktansonraayvayiyedinkzimaslidiyedusunenaslismilisi: :ayk::ko

nk'm daha yok muydu kuzum anlatacagin hatta taslaklari ekleyeydin buraya :kahkaha: hep beraber okuruduk:cokkomik:

bitterimi yazsak karaktere canlar merak etmeyin hikaye biter :kahkaha: bitterim gelir butun oglanlara sulanir bunu duyan kizlar da tek tek oglanlarin hepsini vurur ve mutsuz son :kahkaha:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Aslım sende duruyon duruyon tam ben birşey söyleyincee geliyon ya :kptmya: yok ya o kadar da birşey yazmadım kızma Aslım eklediğimiz bölümün içeriğini açıkladım sadece :dusun:

Naza karşı hislerini belli eden bir Levo mu görücez peki:huhuu:
Bak iyice merak ettim şimdi bak yalvoyosa noluuurr fazla uzatmayın yeni bölümleri merakdan çıldıraczeyim yoksa karışmam heee:eller::eller::eller::eller:

Aslı ne diyeyim söyleyeyim mi içimde mi patlatayım (kesin havai fişek gibi patla nk :sinirli: dedi ) :ko:ko:ko

Sılam Levent şu an bir çok duyguyu bir arada yaşıyor kalbi çarpıyor :leo: ama kızı Sarp'a kaptırdı diye üzgün :( eee birazda tutuştu paşam ee sona kalan sona kalır :D:cilgindans:kardeşini beklemediği anda Altan'la gördü bu yüzden kızgın :kizginasli:kardeşide pek yenilir yuturur bir tip değil -kizgin bir çok duygu bir arada yani :ates:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
:içteniçegirşuyazarlarodasınakimgörcekdiyensılasmillisi: :sılakonda:
:eek:lmazsılasözverdinsözdinleuymaşeytandiyenmeleksılasmillisi::ko:ko
Yeni bölümü heyacanla ve büyük bir merakla bekliyorum yeni olacak olaylar nelere gebe olucak bakalımama sizde arayı çok uzatmayın neolur:ask::ask:yoksa o havai fişekleri ben patlatıcam ensonunda haberiniz ola:crazy:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
:içteniçegirşuyazarlarodasınakimgörcekdiyensılasmillisi: :sılakonda:
:eek:lmazsılasözverdinsözdinleuymaşeytandiyenmeleksılasmillisi::ko:ko
Yeni bölümü heyacanla ve büyük bir merakla bekliyorum yeni olacak olaylar nelere gebe olucak bakalımama sizde arayı çok uzatmayın neolur:ask::ask:yoksa o havai fişekleri ben patlatıcam ensonunda haberiniz ola:crazy:

Sılam odaya dalıp görürsen zevki kaçar ya hem sılamın sözü sözdür :ask:

24.bölümü elimden geldiğince Aslı'yı çok uğraştırmayacak hale getiricem sılam merak etme dün akşamda hep onunla uğraştım :cay:bende o bölümü bir an önce okuyun istiyorum dolu bir bölüm oldu çünkü :dusun:

--------------------------
Okumak için tıklayın :crazy: : -*-Bir Tutam Aşk-*-

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Kız yorum yokmu bende dedim bitter bacım neler yazdı acaba :hihi: hikayeyi takip ettiğin için teşekkür ederiz balım :eek:pucuk:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Ben bu yeni Bitteri sevmedim Nkcım:hihh:

Sıla söz verdimi yerine getirir:hayir:okumaz :sirin:

Dolu dolu bir bölüm demek ki:sevindirikasli::sevindirikasli::gözleriyollardabekleyensılasmillisi::1::1::1:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
yav sila abla ya yeni bolum eklemeye korkar olduk ne edek
her bolum sonu bizi azarliyon :tskler:
:kendikusurunuortupsilaablasininustunesucattiktansonraayvayiyedinkzimaslidiyedusunenaslismilisi: :ayk::ko

nk'm daha yok muydu kuzum anlatacagin hatta taslaklari ekleyeydin buraya :kahkaha: hep beraber okuruduk:cokkomik:

bitterimi yazsak karaktere canlar merak etmeyin hikaye biter :kahkaha: bitterim gelir butun oglanlara sulanir bunu duyan kizlar da tek tek oglanlarin hepsini vurur ve mutsuz son :kahkaha:

Sana şimdiye kadar tolerans tanıyanda kabahat-kizgin -kizgin
-kizgin buda okadar uzun yazdığın ve okumakda zorlandığım smilleyin içindi:sılakonda:
Kızım okaaaaa zaman bekledik bekledik anaaaaa noldi yine en heyecanlı yerinde bitti:alsana:eek:kadden hikayeyi takip ediyorum birazcık da olsa tiyo almak hakkım değilmi hiiiiii:sılakonda:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Okur isyanda :kptmya: sılam eklenecek olan 24.bölüm şu ana kadarki en dolu dolu bölüm oldu beğeneceğinizi düşünüyorum umarım yanılmam sıkı yorumlar bekliyorum valla :kptmya:

------------------------------
Hikayenin sayfasına gitmek için isme tıklayın : -*-Bir Tutam Aşk-*-

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Hiiiiiç öyle korkupda yüzünü saklama :sılakonda:ben okadar yeni bölümleri bekleyim hemde üstüne laf yiyim senden öylemiiii-kizgin ben okudukca yorum yapdıkca o tiyolar verilecek arkadaş-kizgin

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Benim ablam canım ablam beniiii alll kollarına......
:silaablasindankorkanaslininkendiniaffettirmecabasismilisi:
Bitttttteeeer ne Murat'ı kız :sinirli::sinirli:
Sen daha ilk günden kardeşime boynuzu takacak anlaşıldı :ko:ko

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.773
Benim ablam canım ablam beniiii alll kollarına......
:silaablasindankorkanaslininkendiniaffettirmecabasismilisi:
Bitttttteeeer ne Murat'ı kız :sinirli::sinirli:
Sen daha ilk günden kardeşime boynuzu takacak anlaşıldı :ko:ko

:D yokkk canem :D tam muratı öpcekken araya kardeşin gire r :ko jettt hızında ona aşık olurum kucaklarına bayılırım :ko

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar