Valla süper olur nk'm ormantik bir atmosferde beni öpebülü :gul:
Al bunu ifade uyarÖper bence bir mahsuru yok rujumu süremmi :gul:
benim sila ablam canim ablam yok ben seni tehdit eder miyim hic bak evime donusume az kaldi tikir tikir insallah ekliycez bolumleri hiiic merak etme sen
benim sila ablam canim ablam yok ben seni tehdit eder miyim hic bak evime donusume az kaldi tikir tikir insallah ekliycez bolumleri hiiic merak etme sen
Mucidmi kesildin basımıza sılam :gul::gul:
Evet alacam murtiyi
Altaaaannnnnnn kafana taş düşsün emiiii:bitter::bitter::bitter::sapan:senin yüzünden Naz ın Levent e söylediği söze bakın yaaa Sarp a aşık olmuş muş ben bu bölümde Levent in ilanı aşk ediceğini beklerken işler gerçektende sarpasardıinanmıyorum yaaa :bayil:
Naz Levent in kucağına bayıldı..........yine en helecanlı yerinde bıraktınız dimi-kizgin inşallah yeni bölümün arasını uzun tutatrsınız busefer vallakide odanızı basarım:sılakonda: ona göre kimse görmesin diyede sabaha karşı girerim yaparmıyım yaparım valaaa
Bitteri ara sıkıştırayım istiyorum ya ama nasıl olacağını bilemedim hatun girdiği gibi tüm çiftleri yerinden oynatır valla
Sakıııınnnnnnnn:ilknur:sakın öyle bişi yapma Bitter birini sever sonra vazgeçer diğerini alır hikayede çift kalmazyada şöyle birşey yapalım Altan Bitteri gördüğünde neye uğradığını şaşırmışcasına aşık olsun Bitterde önce sevsin sonra da bigüzel Altan ın hakkından gelsin-kizgin