nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Öper bence bir mahsuru yok rujumu süremmi :gul:
Al bunu ifade uyar
resim

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Altaaaannnnnnn kafana taş düşsün emiiii:bitter::bitter::bitter::sapan:senin yüzünden Naz ın Levent e söylediği söze bakın yaaa Sarp a aşık olmuş muş ben bu bölümde Levent in ilanı aşk ediceğini beklerken işler gerçektende sarpasardıinanmıyorum yaaa :bayil:
Naz Levent in kucağına bayıldı..........yine en helecanlı yerinde bıraktınız dimi-kizgin inşallah yeni bölümün arasını uzun tutatrsınız busefer vallakide odanızı basarım:sılakonda: ona göre kimse görmesin diyede sabaha karşı girerim yaparmıyım yaparım valaaa

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Mucidmi kesildin basımıza sılam :gul::gul:
Evet alacam murtiyi :findik:

Olmaz kızım alamzsın Murtiyi-kizgin Aylin le aralarındaki yanlış anlamayı düzeltmeye çalışrlarken bide sen çıkma şimdi :cilgindans:Aylinle karşı karşıya gelirseniz iki deli bir arada nasıl olur bilmem yani:koönce Betül ü halledersiniz birlik olup sonr sen Ayline sararsın ki sarsan sen onu halledersin yazık kıza Nk sakın bak sakın diyorum:hayir: Bitter karekterini yazma hikayeye:sinirli::sinirli:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
23.Bölümü okumak için buraya tıklayın

Bitteri ara sıkıştırayım istiyorum ya ama nasıl olacağını bilemedim hatun girdiği gibi tüm çiftleri yerinden oynatır valla :kptmya:

Altaaaannnnnnn kafana taş düşsün emiiii:bitter::bitter::bitter::sapan:senin yüzünden Naz ın Levent e söylediği söze bakın yaaa Sarp a aşık olmuş muş ben bu bölümde Levent in ilanı aşk ediceğini beklerken işler gerçektende sarpasardıinanmıyorum yaaa :bayil:
Naz Levent in kucağına bayıldı..........yine en helecanlı yerinde bıraktınız dimi-kizgin inşallah yeni bölümün arasını uzun tutatrsınız busefer vallakide odanızı basarım:sılakonda: ona göre kimse görmesin diyede sabaha karşı girerim yaparmıyım yaparım valaaa

Onun olması lazımdı sılaaaam şişşşşşt kızma sen Asıl Naz'ın babası tam zamanını buldu -kizgin

Haahaa Levent nasıl tutuştu ama kız gidiyo diye :kptmya: Murat'ta fena Levo tutuşmuş "Boşver oğlum belki Naz'dan kurtuluruz" diyo bilmeden etmeden çocuğa :ko Sarp'a da üzüldüm he Naz bilmeden kırdı çocuğu anıyı anlatırken o da iyi çocuk aslında :dusun:

Yazar odamıza girme sılamm lütfen söz çok güzel bölümler eklicez sana :tskler:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Salih bey amcayı sorma zaten oda öyle bizamanda geldiki yazık Nazcım dayanamdı bayılıverdi Leventciğinin kollarına (haniburası hoşuma gitmedi değil hani çok romantik )

İkiside birbirlerini seviyor fakat dillendiremiyorlar içten içe birbirlerini kıskanıyorlar kıyamam ikisinede yaaa ama Sarp birazcık ama birazcık üzüldüm Sarp üzldümü diye düşünürseeeek:dusun:sonuçda Naz ın nasıl bir kişiliği olduğunu biliyor Sarp da o yüzden fazla kırılmamışdır dimi:acep:

Yazar odamıza girme sılamm lütfen söz çok güzel bölümler eklicez sana

Ozaman söz ver yeni bölümlerin arasını bukadar uzun tutmıyacağınıza bende girmeyim:gıdık::gıdık::gıdık:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Bitteri ara sıkıştırayım istiyorum ya ama nasıl olacağını bilemedim hatun girdiği gibi tüm çiftleri yerinden oynatır valla

Sakıııınnnnnnnn:ilknur:sakın öyle bişi yapma Bitter birini sever sonra vazgeçer diğerini alır hikayede çift kalmaz :hayir::hayir:yada şöyle birşey yapalım Altan Bitteri gördüğünde neye uğradığını şaşırmışcasına aşık olsun Bitterde önce sevsin sonra da bigüzel Altan ın hakkından gelsin-kizgin:miyagi:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Bitteri ara sıkıştırayım istiyorum ya ama nasıl olacağını bilemedim hatun girdiği gibi tüm çiftleri yerinden oynatır valla

Sakıııınnnnnnnn:ilknur:sakın öyle bişi yapma Bitter birini sever sonra vazgeçer diğerini alır hikayede çift kalmaz :hayir::hayir:yada şöyle birşey yapalım Altan Bitteri gördüğünde neye uğradığını şaşırmışcasına aşık olsun Bitterde önce sevsin sonra da bigüzel Altan ın hakkından gelsin-kizgin:miyagi:

Altan'ı bir tek o benzetir zaten:zopa: bizimkiler bişey yapamayacak belli oldu :hihi: ama bitter Murat'ı beğendi vazgeçmez :eller:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar