nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Ay sılam kıyamam sana ama çareler tükenmez bulmuşsun kolay yolunu :cay:ben buraya büyük eklemek istedim ama sayfada kötü gözükmüştü tekrar küçülttüm balım :huhuu:

Sılam dur hemen pat diye nasıl desin ben sana aşığım diye tuhaf olur önce kendisinin kabul etmesi lazım ki bir sonraki bölüm flaş iyi patlayacak Leventciğe :hihi: (Aslı bunu duymasın :ilknur:)

Ama Naz'ın sabah ki siniri neydi öyle :D onun altında Levent'in doğumgününde olmayışı var farkında değil cadı Anneside saf saf babanı çağırayım diyo bir bilse :D

Bu arada Deniz'de Levent'in suratına demediğini bırakmıyor ama yinede onu düşündüğünü belli eden hareketler yapıyor he :dusun: annesi Müge'nin telefonunu isterken Levo'nun üzüleceğini düşünmesi bile umut verici..

Levo'nun gelişi hoş değilmiydi ya Naz onu şehirdışında bilirken aslında bahçede adım adım yaklaşıyormuş artizz :D

Bu arada Naz'ın 3 dileğinden biri son sahnede gerçekleşmiş oldu galiba

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.773
Flaşşşş Flaşşşş Flaşşşş!
Nk'm tüyolar vermiş gelecek bölümle ilğili heee sorma annesi kıyamam naz'a yaranmak için elinden geleni yaptı levo hakikaten artiz yav :kptmya: bencede nazın dileklerinden biri leventin doğum gününde bulunması olsa gerekki hemencik kabul oldu :ask: muratı anlat kız birazda :kptmya: başlatma levodan :gul:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Ay sılam kıyamam sana ama çareler tükenmez bulmuşsun kolay yolunu :cay:ben buraya büyük eklemek istedim ama sayfada kötü gözükmüştü tekrar küçülttüm balım :huhuu:

Sılam dur hemen pat diye nasıl desin ben sana aşığım diye tuhaf olur önce kendisinin kabul etmesi lazım ki bir sonraki bölüm flaş iyi patlayacak Leventciğe :hihi: (Aslı bunu duymasın :ilknur:)

Ama Naz'ın sabah ki siniri neydi öyle :D onun altında Levent'in doğumgününde olmayışı var farkında değil cadı Anneside saf saf babanı çağırayım diyo bir bilse :D

Bu arada Deniz'de Levent'in suratına demediğini bırakmıyor ama yinede onu düşündüğünü belli eden hareketler yapıyor he :dusun: annesi Müge'nin telefonunu isterken Levo'nun üzüleceğini düşünmesi bile umut verici..

Levo'nun gelişi hoş değilmiydi ya Naz onu şehirdışında bilirken aslında bahçede adım adım yaklaşıyormuş artizz :D

Bu arada Naz'ın 3 dileğinden biri son sahnede gerçekleşmiş oldu galiba
nk'm nettin sen :ne:
kimse de heycan kalmicak millet okumucak kiz sonraki bolumleri "he ne de olsa biliyok" dicekler :ne:
Flaşşşş Flaşşşş Flaşşşş!
Nk'm tüyolar vermiş gelecek bölümle ilğili heee sorma annesi kıyamam naz'a yaranmak için elinden geleni yaptı levo hakikaten artiz yav :kptmya: bencede nazın dileklerinden biri leventin doğum gününde bulunması olsa gerekki hemencik kabul oldu :ask: muratı anlat kız birazda :kptmya: başlatma levodan :gul:

kiz sen hala murata sarkiyon mu nan :zopa: aylinin eline veririm seni haberin olsun betul alana merve bedava diye :kptmya:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Kız 1 tane tüyo verdim diğerleri zaten son eklediğimiz bölümün yorumu :ne:

Aslı Murat'ı acil evlendirelim yoksa bu kızın niyeti fena kaçırırda çocuğu Allah muhafaza :kptmya:
hakket ya biran evvel kiyalim aylinle nikahini yoksa betulden once bittere kurban gidicek cocuk
İnşAllah

neden olmasın :) yazdığım sözleri zaten paylaşıyorum öykülerimi de zaman içerisinde sizlerle paylaşmak isterim ...

cok seviniriz gercekten

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Aslııııııııııııııııııııı:bitter:kıs sen beni tehditmi ediyin Türkiye desin diye zati bu kadar tolerans tanımıştım sana ahanda artık tolerans molerans yok haftalık bölümlerimi istiyim bundan sonra-kizgin yazmada gör bak noliiiii:sılakonda:
Naz ın doğumgünü sabahı neden sinirli olduğunu elbettekide anladım şu iki saf aşık artık birbirlerine aşık olduğunu itiraf edebilselerde doyulmaz bir aşkın hikayesini okusam patdananak diye olmaz tabi ama itiraf edeyim son bölümlerde Levent in doğum gününe öyle romanti komik bir şekilde gelmesi çok güzeldi
Kız Bitter senin o yasinini varyaaaaaa-kizgin kıs ben sana unut onu demiyimmi-kizgin gel sana Muratı diycem olmes onu Aylinden başkasıyla düşünemiyorum ama Sarp da fena çocuk değil hani sana onu ayarlayalım nedersin :cilgindans:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
bitter düşündüm taşındım tamam kız verdim gitti bizim oğlanı sana zaten en başta Murat'ta çapkın tiptti Aylin'le ikinizi idare eder merak etme sen :kptmya:

Sılam merak etme bu bölümden itibaren çorap söküğü gibi olacak bayılacaksın hele bir bölüm varki sana söylicem eklemeden önce artık o fontu 10 mu yaparsın 20 mı bilmem

Levo'nun gelişini ben çok beğendim valla çok hoştu hele Naz onun orada olmadığını düşünürken telefondan saçında konfeti kalmış dedi Naz'da etrafta gözleriyle aradı ya onu pek tuttum ben :eek:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Sarpı istemiyorum ben :hihh:
Murat olcak murat olsun :kptmya:
Sılam öle deme yahu sen hiç aşık olmadınmı :sinifsinif:

Niye istemiyon kıs güzel yakışıklı ve romantik çocukdu yaaa

Ahhh olmaz olaydım ya ama oldum işde bak altını çizerek söylüyorum olmaz olaydım ama oldum diye erkek milletine yaranılmaz hele aşk meşkmiş hepside hava civa gülüm inanma kanma bendan sana tavsiye be gülüm

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.773
Gittiği yere kadar ablacım hem buğün benim acılı günüm yasinim askere gitti :sinifsinif:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar