Ay sılam kıyamam sana ama çareler tükenmez bulmuşsun kolay yolunu
ben buraya büyük eklemek istedim ama sayfada kötü gözükmüştü tekrar küçülttüm balım 
Sılam dur hemen pat diye nasıl desin ben sana aşığım diye tuhaf olur önce kendisinin kabul etmesi lazım ki bir sonraki bölüm flaş iyi patlayacak Leventciğe
(Aslı bunu duymasın :ilknur
Ama Naz'ın sabah ki siniri neydi öyle
onun altında Levent'in doğumgününde olmayışı var farkında değil cadı Anneside saf saf babanı çağırayım diyo bir bilse 
Bu arada Deniz'de Levent'in suratına demediğini bırakmıyor ama yinede onu düşündüğünü belli eden hareketler yapıyor he :dusun: annesi Müge'nin telefonunu isterken Levo'nun üzüleceğini düşünmesi bile umut verici..
Levo'nun gelişi hoş değilmiydi ya Naz onu şehirdışında bilirken aslında bahçede adım adım yaklaşıyormuş artizz
Bu arada Naz'ın 3 dileğinden biri son sahnede gerçekleşmiş oldu galiba

Sılam dur hemen pat diye nasıl desin ben sana aşığım diye tuhaf olur önce kendisinin kabul etmesi lazım ki bir sonraki bölüm flaş iyi patlayacak Leventciğe
Ama Naz'ın sabah ki siniri neydi öyle
Bu arada Deniz'de Levent'in suratına demediğini bırakmıyor ama yinede onu düşündüğünü belli eden hareketler yapıyor he :dusun: annesi Müge'nin telefonunu isterken Levo'nun üzüleceğini düşünmesi bile umut verici..
Levo'nun gelişi hoş değilmiydi ya Naz onu şehirdışında bilirken aslında bahçede adım adım yaklaşıyormuş artizz
Bu arada Naz'ın 3 dileğinden biri son sahnede gerçekleşmiş oldu galiba