nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

Ayben

Daimi Üye
Tepki
773
Yüreklerinize ve o yürekleri güçlendiren kalemlerinize sağlık

cidden insanın düşüncelerini yazması çok zor bir eylem ,ama kşi yazmayı seviyor ve yazdığı öykünün veya romanın başrol oyuncuları ile özdeşip birşeyler yaşıyorsa ki bu çoğu zaman böyledir :) artı yürekten geçen harfleri kelimelere kelimeleride cümlelere dökebiliyor ve adeta onları kelime dağarcığıyla dansettirebiliyorsa değmeyin yazanın keyfine
Sanırım kendimi kaptırdım fazla uzattım galiba kusura bakmayın :)
neyse yüreklerinize sağlık
umarım herşey gönlünüzden geçtiği gibi şekillenir...

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.773
Muratın dipnotu vardı o bölümmüydü yok kız latife teyzenin karikatürü nirde en son o bölümde kalmıştım :findik:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.773
:kptmya: Öncelikle ellerinize sağlık yüreklerinize sağlık oldukça güldüm :kptmya:

İşteee yorumlarım :findik:

Ayyy murata koptum aylinin giydiği elbiseye diyor ya kantomu yapacan :kptmya: Handan hanımda ne uyuz birşey ayol -kizgin epilasyon aleti ile ilğili olan yere yarıldım valla Birde aylin murat hakkında diyor ya betül için bu kikiriklemi geldi diye :kptmya: betül cok yılısık ama :gul: Abooooo muratla aylün dans ediyor kalbim durcaktı nen cok heycanlandım pc başında kalp krizi geçircektim -kizgin oooofff ne güzel dans ederken nan bu betülü kim icat etti :sinirli: Ayyy levent arıyor ya hani :kptmya: naz çiçeği soruyor klasik falan leventin cevaba koptum :kptmya: devedikeni :gul: Bune leeeeeeeeeeeennn tam kavuşcaklar bitti bölüm -kizgin

Yorumlarım bu kadar :uc:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Allahım yoruuuma bak :ne::ne::ne::ne: bak sana daha çok pörtlettim işte :D sizden görmek istediğimiz hareketler bunlar bacıım

Aylin'in Murat'a lafı çarpıp püsküllerini sallandıra sallandıra gidişi gözümün önünde he :D

Handan cadı kız neler edecek daha dur -kizgin büyüğe de el kalkmaz ama dayanamadım :kptmya:

Bu Betül tam senin yolacağın bir tip değilmi beni bile zıvanadan çıkarıyor bazen :sinirli:

Ooo Murat&Aylin dansına kalpten gideceksen sonraki bölümlerde inme gelir Allah muhafaza :cokkomik:

Levent'le Naz'ın son kısımdaki konuşmasınıda sevdim ben :smileylove:

O bölümü orada bitireceksin ki merak olsun balım

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.773
Benimde gözümde öyle canlandı aylinin püsküllü elbisesiyle yürüyüşü :gul:Heeee handana bende bi tane şaplak attım sinirlenip :gul:Evet o betülü ben yolmalıyım :D Bak orda merve karakteri var bir bölüme beni sıkıştır birşeyden çıksın olay bende yoliyim o sırada :gul::gul:Muratla aylinin aşkları cok komik ama :hihi:Levenle nazı kavuştur cabuk cok meraklıyım şuanda :gul:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Tamam balım Merve aklımda :D ne olacak diye açık vermeyeyim Aslım kızıyor :kptmya: güzel bölümler var sırada merak etme diyeyim sadece Murat ve Aylin'i sevdiysen kopma garantili bölümler var bak onu söyleyebilirim -kop

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Ya ne yalan söyleyeyim bende ilk baştan beri Murat'ı bir tık daha yukarıda tutuyorum :D diyalogları eğlenceli birde bildiğin romantik maço karışımı ya hem kaba saba ters konuşan bir tip hemde bir yandan pek duygusal şiir miir yazmış sevgi pıtırcığı gibi çok komik bir karışım :D Aylin'in dediği gibi çift karakterli mi ne :hihi:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar