nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Sonunda iki bölümü birden okudum kızlar harika iki bölümdü:huhuu: ama ben merakdan çatliyceğim herzamanki gibi
Muratın Aylini yanlış anlaması çok kötü oldu ve hala açığa çıkmadı 22.bölümde yoluna girer heralda aralarında ki aşk iyice filizlenir Murat gerçekten seviyorki bu denli üzüldü kıyamaaaaaam:kedim:
Nazın doğumgünüde bir süpriz bekliyorum Leventden umarım bu beklentim boşa çıkmaz:huhuu::huhuu:
Kızlar bu Oğuz Nazın ve Muratın öz kardeşi değilmi annesi çocuğunu öldümü biliyor bölümleri okudukca heyecan dahada artıyor ilerleyen bölümler dahada ilgi çekici olucağa benziyor :panter::panter:
Dahada yorum yapardım fakat şimdi çıkmam lazım güzel hamarat yazarlarım benim hikayeyi beklemekden daha yemek yapmadım ben:ne:çocuklar beni yicek yemek diye

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Sılam öyle böyle değil Murat ayran gönüllü biri çapkın adam normalde ama Aylin'e ilk görüşte içinden tamamdır bu kız dedi bu kadar net düşünmesini sağlayan kızdan böyle sözler duyunca fena oldu yani bende kıyamam :( ama bekle

Naz'ın doğumgünü bu eklediğimizden sonra 2 bölüm boyunca var öyle böyle değil çok hareketli oldu o bölüm hele ki 23 tam curcuna :hihi:

Oğuz hakkında ser verir sır vermeyiz :benmi: ama Leyla hanım Mert'im didi :ne:

Tamamdır sılam aklına geldikçe gel ver veriştir bekliyoruz :D

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Sılam öyle böyle değil Murat ayran gönüllü biri çapkın adam normalde ama Aylin'e ilk görüşte içinden tamamdır bu kız dedi bu kadar net düşünmesini sağlayan kızdan böyle sözler duyunca fena oldu yani bende kıyamam :( ama bekle

Naz'ın doğumgünü bu eklediğimizden sonra 2 bölüm boyunca var öyle böyle değil çok hareketli oldu o bölüm hele ki 23 tam curcuna :hihi:

Oğuz hakkında ser verir sır vermeyiz :benmi: ama Leyla hanım Mert'im didi :ne:

Tamamdır sılam aklına geldikçe gel ver veriştir bekliyoruz :D

Bekleyim demek:dusun:niye kız neler edicek Ayline Naz ve levent işin doğrusunu anlatmıycakmı:acep:

Hadi yaa demek Nazın doğum günü 2bölüm halinde olucak o curcunayı çok merak ettim bak şimdi :dusun:umarım bu bekleyiş uzun sürmez:sılakonda:

Evet Leyla hanım Mert didi biliyorum ben düşünmüşdüm ki Salih bey adını değiştirdi :tskler:yada Murat ında bildiği gibi anneleri ayrı iki kardeşmi:ne::ne:

Altanı Levent evlerinin orda gördüğünde Denizin yanından geliyordu değilmi ben bu ikiliden tırsıyorum :iyyy:sanki ikisi bir olup hem Levente hemde Naza kötülük edicekler gibi geliyor-kizgin
Peki Naz ve babası nezaman bir araya gelicek kızlar :findikim:bu sır perdesi nezaman aralancak yaaaa bu gizemden biraz biraz arındırmaya başlasanızda şu meraklı Sılacığınızı rahatlatsanız:sılakonda::sılakonda:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Bekle bekle güzel bir gidişat yaptık biz bunlara artık iyimi kötümü okuyunca görürsünüz :hihi:

Naz'ın doğumgününün etkileri 2,5 bölüm sürmüş diyeyim çünkü 24. bölüme bile biraz sarkmış dün baktım çünkü :D

Ben Deniz'i Altan'dan daha tehlikeli buldum nedense ya başına buyruk ayrıca düşünmeden etmeden çok dikleniyor abisine çata çat yani korkusuz birşey tam sopalık -kizgin dikkat etsinde başına birşey gelirse o çok terslediği abisinin eline düşmesin cadıııı :rujsigara:

Son söylediğin için curcunayı bekle diyeyim ve geçeyim müsadenle :tskler:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
O karikatürü özellikle arasak bulamazdık o yüzden Aslımı tebrik ediyorum eline düşünce hiç kaçırmadı :cak: dur bir daha bakayım şuna :D

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.781
:gulegule: ben geldim kızlar haha levent'le naz'ın diyaloğlarina hasta kaldım valla sülemeden geçemiycem 21. bölümü unutmusum.
karikatür cuk diyede oturmus valla bida koptum görünce :kahkaha::kahkaha::kahkaha:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Hoşgeldin balım ne iyi ettin :eek:pucuk: çok daha iyi diyaloglar gelecek hele doğumgününü ekleyelimde onunla beraber hepsinin paçalarını bir aleve vericez görmen lazım neler olacak neler :kptmya: karikatür deyince benim yüzümde şapşi bir gülümseme oluşuyor üzerimdeki etkisi hala geçmiş değil :kptmya:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar