nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Fragmanda bir o kısmımı merak ettin sılam yokmu başka ilgini çeken detay

:1:Fragman geldi:1:

duyuru.gif
Bir Tutam Aşk'ın gelecek bölümünde;
duyuru.gif

Handan
"Bu nasıl iş böyle dört bir koldan o aile ile çevrelenmiş gibisin" :sinirli:

-----------

kizgin%20asli.gif

Deniz
- Çirkin bir suçlama ile mi korumaya çalışıyordun?
Levent
-Nedenlerim vardı...

-------------
:rujsigara:
Naz
Demek o filmleri sana izleten hatun buymuş

Deniz
Demek meşhur Naz sensin

-------------
? :D
-Dans etmem demiştim bilmiyorum dememiştim küçük hanım
sdanserock.gif

--------------
:sok
Levent'in diz çökmüş elindeki yüzüğü Naz'a uzattığını gören Murat ve Aylin'in tepkisi ne olacağını merak ediyorsanız 17.bölümü kaçırmayın :uc:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
En son yazdığını okuyunca başka bişimi dikkatimi çeker kızım şuan aklım hala orda
Levent'in diz çökmüş elindeki yüzüğü Naz'a uzattığını gören Murat ve Aylin'in tepkisi ne olacağını merak ediyorsanız 17.bölümü kaçırmayın
Hem nezaman ekliyceksiniz 17. bölümü ben size nedemişdim:sinirli::sinirli::sinirli:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Aslı gelsin kontrolden geçirince ekleriz herhalde:findikim: bugünde misafiri var gelemez sanırım sevinçli bir telaş içindeydiniz modunda çünkü :bestas:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Ayyy Aslım adına çok sevindim demek babsı geliyormuş negüzel bol bol hasret giderirler artık birde annesini görse Aslım daha bir mutlu olcakdır eminim:dance2::dance2:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Ayyy Aslım adına çok sevindim demek babsı geliyormuş negüzel bol bol hasret giderirler artık birde annesini görse Aslım daha bir mutlu olcakdır eminim:dance2::dance2:

sagol ablacim evet babamla hadret giderdik dun baya :D hos o torunuyla daha ilgiliydi ama olsun :hihi:
ah ah sorma ablam annem burnumda tuttu 1 ay sonra gidiyorum kismetse cok ozledim annemi

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Allah kavuştursun bitanem anne hasreti başka oluyor biliyorum az kalmış biray sonra büyük kavuşma gerçekleşiyor demek çok sevindim:1::1::1:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
canim ablam benim Allah razi olsun
ablam hiiiic sinirlenme kizi uyutayim gecicem basina nk'min sucu yok zaten o beni bekliyo garibim bende bugunlerde yogundum biliyosun affina siginiyorum

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Ayyy Adalardan bir Sılaa gelir bizlere :sarki: Aman Allah sözlere bak sözlere :sarki: İpek çorap varsın düşsün dizlere o biraz daha oyalarsan örer bizim başlaaare heyyy :ayk:

Nerden geldi bu türkü aklıma durup dururken yahu

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Ayyy Adalardan bir Sılaa gelir bizlere :sarki: Aman Allah sözlere bak sözlere :sarki: İpek çorap varsın düşsün dizlere o biraz daha oyalarsan örer bizim başlaaare heyyy :ayk:

Nerden geldi bu türkü aklıma durup dururken yahu

allah iyiliğini versin emi nkcım yaa akşam akşam bu moral bozukluğuma iyi geldi bu sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün balım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Bir solukda yeni bölümü okudum bitti bile valla kızlar şukadarını söyleyim siz bu işde iyice usta oldunuz yine harika bir bölüm olmuş ellerinize klavyenize sağlık canlar:huhuu::huhuu::huhuu:
evet bunlar hakettiğiniz iltifatlardı :sirin:Şimdi gelelim yorumuma yine bölüm en can alıcı yerde bitiriliverilmiş:sinirli:Levent in Naz a evlenme teklifi bumuydu hayal kırıklığına uğradım yaaa:bitter:eek:ysa ben neler hayal etmişdim:huhuu:sonunda bir ialnı aşkla gelen bir evlenme teklifimi olucak dedimdi kendi kendime:sinirli:ama değilmiş bu Altan gerçektende çok sinir bir karekter ben okudukca adamı asıp kesesim geliyor-kizgin:sılakonda:siz nasıl klavyenizle halletmiyorsunuz şu adamı yaaa:miyagi::miyagi:inşallah bu kavganında sonu karakolda bitmez yoksa bu Handankonda:sılakonda: Naz aiyice cephe alır:uzulme:eek:ndan sonra da ben ona ne alırım Allah bilir:sılakonda::sılakonda:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar