nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Yok bu böyle olmıycak kızlar iyisimi bende katılayım sizlerle bu hikayeyi yazmaya:hikayeninnereyegideceğinimerakedipsinsiceiçeriyesızmayaçalışansılasmillisi:

Bu bölümde entrikalar diz boyu olmuş kızlar bu hikayeyi okumayanlar çok şey kaçırıyor valla herşey var :gıdık::gıdık:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Ay çok merak ettim zor bekledim yorumunu sılaam :findikim:

Olmaz ya okurları bünyemize katarsak kim okuyacak sonra hikayeciğimizi bak böyle daha iyi heyecanlı heyecanlı ne olacağını bilmeden oku gitsin :1:

Bu arada dansa gidecekler çırpı bacaklı Betül davet ettiydi ne etcekler bakalım -ciko

Hangi kısımları beğendin peki onları yazmamışsın :elif:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
ivvveeeeet beklenen an geldi sila ablam okumus
sila ablacim bekliyoruz yorumlarini nasil begendin mi betul dedigim kadar carpinti dimi ikbal pogacalar kavruk diyo o guneslenmeye murati davet ediyo yuzsuz-kizgin yolum yolum yolacam elimde kalcak siska -kizgin

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Eveeeeeeeeeeeeeeeeeet beklediğim an geldi :gıdık:hep sizmi beni merakda bırakacaksınız şimdikde ben sizi merakda bırakıyore Yorumumu bugün yazmıyacağım:bestas::bestas::bestas:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Hmm protesto eden sıla modeli görüyorum :durbun:halbuki Aslı bir yandan kızcağızına bakarken bir yandanda düzeltmeleri yaptı ben senden fırça yerken gidip alelacele ekledim bu da mı gol değil beee :uzgun:

:durumukendincedramatizeedereksılasındanyorumkapmayaçalışannksmilisi:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç öyle :durumukendincedramatizeedereksılasındanyorumkapma yaçalışannksmilisi: haline bürünme yarına kadar tek bir yorum bile yazmıycam protesto ediyim:protesto: ben kaçgündür yoktum geldim kızdım tehdit etdim öyle eklediniz bölümleri anlamam beni bundan sonra merakda bırakcanızmı hiiiiiiiiii-kizgin

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Hımmm demek öyle sezon finali yaklaşmış demek olsun bakalım bizde sezon açıldığında ona göre gelir yorumlarımızı yazarız artık ozamana kadar okuduğum hikayenin etkisi üzerimde kalmışsa:gıdık::gıdık::bestas::bestas:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
ay amanin harp cikmis amma velakin bu durumda nk'ma arka cikaraktan o kadar caba emek bosuna mi giiiii
nk'm sezon finalinden cik kuzum biz direk final yapalim kimseyi kavusturamadan s1kalim topuklarina sonra zincirli kuyu mezarliginda fatiha okuruz ruhlarina

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
ay amanin harp cikmis amma velakin bu durumda nk'ma arka cikaraktan o kadar caba emek bosuna mi giiiii
nk'm sezon finalinden cik kuzum biz direk final yapalim kimseyi kavusturamadan s1kalim topuklarina sonra zincirli kuyu mezarliginda fatiha okuruz ruhlarina

Aynı fikirdeyim :senmisinyazarlarınşevkinikıransılambalımkaymağımdiyennkaslısmilisi:
77.gif

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375

Veleddallin amin derim bende Aslım
Aslım emeğe saygı sonsuz buna söz etmiyim ben sadece bidaha beni bekletirseniz diye ceza verdim size maşallah hemencik hikayeyi bi sezon finali bi bitirip topuğuna sıkalım diyosunuz heeee-kizgin-kizginceza daha dolmadı cezanız yarına kadar yorum yapmıycam dedim :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
:aslısılambunuyemediağlakyazarmodunageçipbirdeöyledeneyelimdiyeönerigetirennksmilisi:

Ya çok şey mi istedik sılaaaaam :aglayan::aglayan: Sadece yorum istedik :mendil: :mendil: bölümü ekleyin :sılakonda: dedinde eklemedikmi :aglayan::aglayan:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
:nkninsmilisinesonunakadarkatilanaslismilisi:
ah ablam ayagimda cocuk sirf senin icin yeni bolum ekledik cok mu sey istedik nk'm bu kadar caba sarfediyo bak yorumunu esirgeme bizden :aglayan:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
:aslıilenknınağlakhalinehiiiçinanmayanamayinedesözünütutansılasmillisi:

Aylin ve Muratın aralarındaki aşk gitgide filizleniyor gibi görünüyor kızlar:huhuu:dansa gittiklerinde neler olucak çok merak ediyorum:dusun:
Engin bey ve Salih beyin arasındaki diyalogda kafama çok şey takıldıSalih bey ne gibi birşey yapmış olabilirki yıllardır ailesinden uzak kalmış engin bey ve Leventin Murat ve Naz ın küçüklük resimlerine bakarken annesinin hamile olduğunu farketti bu kardeş Naz ın babsını görmeye gittiğinde gördüğü çocuk olabilirmi:dusun:bu bölüm oldukca entrikalarla doluydu kızlar her bölümünde bir sonraki bölümde neler olucak diye merak etmekden kendimi alamıyorum:ne::ne::ne:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Ay ay kuzucuklarına kıyamamışta yapmış yorumunu

Küçük kalpçıklar görünüyor değilmi
forum_new.gif
dansı bekle sılam

Salih bey o an elinden kayıp giden şeyin ne kadar değerli olacağını farkedemeyince hayatının hatasını yapmış sanırım sılam son pişmanlık fayda ederminin peşinde Engin efendi de Neşeli Günler filmindeki Ziya gibi mi ne :kptmya: iki tarafıda idare eder havası oldu bu bölüm...

Hamilelik olayını es geçeyim şimdilik :D

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Tam öyle Nkcım Ziya gibi bir adile naşiti idare ediyor bir münir özkulu:cokkomik:ama onlardaki sebeb belliydi turşubunlardaki sebebi çözebilmiş değilim neden ailesini terketti bunu yapmanın ardındaki sır beni oldukca meraklandırıyor hamilelik olayına niye girmiyorsun canım aaaaaaa sizde dizilerdeki gibi fregman versenize hiçbir fregman yayınlanmadan yeni bölümü bekliyoruz olmuyor böyle canım aaaa:sinirli::sinirli:

küçük kalpciklerden fazlasını görüyorum sanki ben :benmi:dansı zaten büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum:dance2::dance2:ama ençok beklediğim Levent ve Naz ın birbirlerine nezaman açılacağı bunların aralarındaki aşk gerçek manada nezaman başlıycak kuzum :huhuu:birbirlerine karşı aşk kıvılcımları dönüşmeye başladı merak ettiğim nezaman alevlenecek:huhuu::huhuu::huhuu:
forum_new.gif

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
:cokkomik:

Hamilelik olayında mazur gör konuşursam çok açık veririm o konuda kendime ve çeneme güvenemedim :D

Dans bir şenlikli bir şenlikli geçecek sorma :1:

Valla an itibari ile birileri kıvılcım sonucu tutuştu sılam hayırlı tutuşmalar olmuştur inşallah :findikim:

Ya Naz&Levent'li çok enteresan bölümler var güldürürken ağlatacak derler ya o havalarda birşey

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar