ümitsiz vaka
Aktif Üye
gelir gelmez konu açıyorum ama benim her zaman nete girme fırsatım olmuyor o yüzden hazır açmışken bişeyler danışmak istiyorum benim bi sevgilim var ya da vardı tam olarak bilmiyorum şu an... herşey çok güzeldi çok iyi anlaşıyorduk beni ailesiyle tanıştırı istemey geldiler filan ailesi biraz fazla tutucu sevgilim o kadar değil ama ailesinin de sözünden çıkmaz bana dedi giyimine onların yanında dikkat et bişey olmaz o konuda anlaştık sonra söz yapmaya karar verdik dün akşam sözüm vardı onun akrabaları bi de benimkiler gelecekti yani fazla kalabalık olmayacaktı neyse uzatmayayım misafirler gelmeye başladı birde ne göreyim.....eski sevgilim yeni sevgilimin teyze oğluymuş...ben bunu söz akşamımda öğreniyorum tabi o da fazla sık görüşmezlermiş o yüzden farkına bile varmamışız....sevgilimde bilmiyodu tabi bu durumu..çocuk kapıdan girer g,rmez herkesin içinde yüksek sesle ooooo senmiydin ya kemalin sözleneceği kız filan dedi ben tabi ne yapacağımı şaşırdım kemalde dedi nerden tanışıyosunuz filan o da dedi hiçç eskiden bi ara takılmıştık ama rahat ol ya 1 sene oldu ayrılalı dedi ben yerin dibine geçtim herkes duydu ailem sevg,limin ailesi....tabi olay çıktı millet birbirine girdi ben kötü kız oldum kimseye derdimi anlatamadım kaynanam olacaka kadın ayıldı bayıldı ben böyle şeylere gelemem bula bula bunu mu buldun zaten gözüm tutmamıştı diye feryatlarda babam bana bağırıyo sen nasıl insansın diye...neyse erkek tarafı bu iş olmaz dedi çekti gitti bizimkiler bana çöktü sen ne yaptın nasıl yaparsın filan...sevgiliminde teli kapalı ulaşamıyorum bugün...en mutlu günüm böyle olmamalıydı ne suçum var benim ben nerden bilecektşm ki:aglayan::aglayan::aglayan: