Ne yapacağımı şaşırdımmm

ümitsiz vaka

Aktif Üye
Tepki
59
gelir gelmez konu açıyorum ama benim her zaman nete girme fırsatım olmuyor o yüzden hazır açmışken bişeyler danışmak istiyorum benim bi sevgilim var ya da vardı tam olarak bilmiyorum şu an... herşey çok güzeldi çok iyi anlaşıyorduk beni ailesiyle tanıştırı istemey geldiler filan ailesi biraz fazla tutucu sevgilim o kadar değil ama ailesinin de sözünden çıkmaz bana dedi giyimine onların yanında dikkat et bişey olmaz o konuda anlaştık sonra söz yapmaya karar verdik dün akşam sözüm vardı onun akrabaları bi de benimkiler gelecekti yani fazla kalabalık olmayacaktı neyse uzatmayayım misafirler gelmeye başladı birde ne göreyim.....eski sevgilim yeni sevgilimin teyze oğluymuş...ben bunu söz akşamımda öğreniyorum tabi o da fazla sık görüşmezlermiş o yüzden farkına bile varmamışız....sevgilimde bilmiyodu tabi bu durumu..çocuk kapıdan girer g,rmez herkesin içinde yüksek sesle ooooo senmiydin ya kemalin sözleneceği kız filan dedi ben tabi ne yapacağımı şaşırdım kemalde dedi nerden tanışıyosunuz filan o da dedi hiçç eskiden bi ara takılmıştık ama rahat ol ya 1 sene oldu ayrılalı dedi ben yerin dibine geçtim herkes duydu ailem sevg,limin ailesi....tabi olay çıktı millet birbirine girdi ben kötü kız oldum kimseye derdimi anlatamadım kaynanam olacaka kadın ayıldı bayıldı ben böyle şeylere gelemem bula bula bunu mu buldun zaten gözüm tutmamıştı diye feryatlarda babam bana bağırıyo sen nasıl insansın diye...neyse erkek tarafı bu iş olmaz dedi çekti gitti bizimkiler bana çöktü sen ne yaptın nasıl yaparsın filan...sevgiliminde teli kapalı ulaşamıyorum bugün...en mutlu günüm böyle olmamalıydı ne suçum var benim ben nerden bilecektşm ki:aglayan::aglayan::aglayan:

OP
Ü

ümitsiz vaka

Aktif Üye
Tepki
59
ben bunu hakedecek hiç bişey yapmadım sadece sevdim.....ne yapacağımı bilmiyorum kemalşi çok seviyorum ama ailesi ben artık hayatta kabul etmez onlar helal süt emmiş kız istiyorlarmış...ya bana demediklerini bırakmadılar:aglayan:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.926
Ilk olararak cok sık nete gıremedıgınızı yazmıssınız.Muhtemelen gelen cevapları ve de tavsıyelerı okuyamayacaksınız ama...

Aılesı ıle tanısacak kadar uzun ama kuzenlerıyle tanısamayacak kadar da kısa bır ılıskı evlılık yoluna cıkmalımıydı once bunu sorgulamak gerekır...

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
bu olanları okuyunca ve bugünkü tavrını bencede hayırlı olmuş çünkü evlilikte güven en önde geleni bence hayırlısı diyorum

ve arasada tekrar evlenmeyede karar verilse iyi düşün :kahve:

reyyanduha

Aktif Üye
Tepki
170
bu iş olsa bile kayınvalden sürekli seni üzecek eşinde bir müddet sonra ufak tartışmalarda yüzüne vuracak bayramlarda özel günlerde eski sevğilinde olacak ona karşı ufak bir gülümsemeni bile eşin sorun edecek çok ağır yazdım ama bence böyle olacak zor olacak ama unut gitsin o adamı

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.285
bu iş olsa bile kayınvalden sürekli seni üzecek eşinde bir müddet sonra ufak tartışmalarda yüzüne vuracak bayramlarda özel günlerde eski sevğilinde olacak ona karşı ufak bir gülümsemeni bile eşin sorun edecek çok ağır yazdım ama bence böyle olacak zor olacak ama unut gitsin o adamı

Belli kadın da aksi huysuzun teki

kesin oğlu da öyledir:alsana:

boşuna demiyolar anasına bak kızını al,erkeklerde de aynı durum söz konusu:alsana:

OP
Ü

ümitsiz vaka

Aktif Üye
Tepki
59
Amannn nolacak o zaman telefonu kapamak caremı?

Kızıyorum boyle erkeklere.Kacır o zaman sen de onu.Oyle ya senı vermeselerdı erkek olarak o senı kacıracakdı.

Onu annesı ızın vermedıgıne gore sen onu kacır.

Mutlu mesut yasayın...

bugün teli açık olsaydı kaçalım diyecektim zaten ama açmadı acaba benden vazmıgeçti:ates:

OP
Ü

ümitsiz vaka

Aktif Üye
Tepki
59

ya hepiniz unut diyosunuz ben kendimi nasıl tekrar kabul ettirebilirim onun derdindeyim:(

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.926
Yanlız bısey soracagım.Medenı durumunuz evlı olarak gorunuyor...

Sakın sız zaten kacırmıs olmayın bu zat-ı muhteremi?

Yada bu yakısıklı zat-ı muhterem sız olmayın....

OP
Ü

ümitsiz vaka

Aktif Üye
Tepki
59
Belli kadın da aksi huysuzun teki

kesin oğlu da öyledir:alsana:

boşuna demiyolar anasına bak kızını al,erkeklerde de aynı durum söz konusu:alsana:

yok kemal annesine hiç benzemez ben ne dersem onu yapardı sadece viraz giyimimime filan karışırdı ama biz her dakika msjlaşırdık biraz kıskançtı sadece herşeyi sorardı ama çok üstüme düşerdi hangi erkek kıskanç değil ki:aglayan:

OP
Ü

ümitsiz vaka

Aktif Üye
Tepki
59
Yanlız bısey soracagım.Medenı durumunuz evlı olarak gorunuyor...

Sakın sız zaten kacırmıs olmayın bu zat-ı muhteremi?

Yada bu yakısıklı zat-ı muhterem sız olmayın....

aa hiç farkında değilim demek ki ilk seçenek evli öyl eolmuş hiç bakmamışım ki:( kafam zaten bozuk ben ne yaptığımı biliyo muyum neden üstüme geliyosunuz zatı muhterem derken ne demek istediniz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar