es_se m ben çok sabırlıyımdır ...çabuk sinirlenmem...ama sinirlenirsem de bişey yapmam gene iki laf söyler karşımdakinin içine oturtur çeker giderim....vay be şarkı sözü gibi oldu...
canım bune kızzzz tırstımmmmmmmm:dusun:
es_se m ben çok sabırlıyımdır ...çabuk sinirlenmem...ama sinirlenirsem de bişey yapmam gene iki laf söyler karşımdakinin içine oturtur çeker giderim....vay be şarkı sözü gibi oldu...
ablam yıne sporunu yapmıssın masallah -hmm
canım bune kızzzz tırstımmmmmmmm:dusun:
televizyona bakarken ara ara pedalları çevirdim...mekik çekemiyom boğazım gıcık yapıyo...:aglayan:
bak vurma kafama demiştim karışmam :kizdim::besik:serra yı yollarım ısırır seni
yavvvvvvvvv ne oluyo heyyyyyyyyyy
benım tam zıttım anı sınırlenır tepkı verırım ama 5 dk sonra sonerım unuturum bıle
nesrinim ne bilim en son tokat atıp duruyodun sonra bir geldin heytttttt naraları duyunca tırstım büyüksün
tabi kısmet seninde olunca sende beni ısıttıracan için sesin çıkmaz :telefon:
nesrinim ne bilim en son tokat atıp duruyodun sonra bir geldin heytttttt naraları duyunca tırstım büyüksün
tmm kızma ablamaynı senin huyunda benim eşim...:kizdim:

yok be canısı ...çok sabırlıyım sabrederim herkonuda herkese karşı...ama baktımki karşıdaki aynı devam ediyo kurdelesini keserim o zaman bir daha da yüzüne bakmam...