hıııı şimcik o zaman yüregime su serptin benim kız evlenene kadar en az 18 yılım var iyiiii sevindim :dusun:
sevinme sevinme ....... sen salma kendini...şimdiden hazırlıklara başla...-hmm
hıııı şimcik o zaman yüregime su serptin benim kız evlenene kadar en az 18 yılım var iyiiii sevindim :dusun:
cnm mutluluktan uctugumz kosesınd e ıstersen konu ac herkes tebrık etsın senı ve ıcımden kız olucagı gecıyo -hmm ılk cocukmu?
ikincii bebişimm ilki kızz bee essem buu erkek olsunnn hayırlısıı tabii öncelikleee...:dusun:
kSo m ben niye zayıflamak istiyom biliyomusun?es_se m biliyo...23 yaşında kızım 18 yaşında oğlum var...kısmet olup onlar evlenirken zayıf olayım diyorum...yoksa dünürlere sorucaklar dünürünüz kim?diye...onlarda beni gösterip şu şişko kadın dicekler.....:aglayan::aglayan: ay ne kadar ayııııııppppp... zayıflamam gerekiyo....:kizdim:
sen ne yere bakan yürek yakansın hani iş hani sınavlara hazırlık demek tüm çalışmalar için sıvışmlar bebek çalışmasıymış :gul:
ikincii bebişimm ilki kızz bee essem buu erkek olsunnn hayırlısıı tabii öncelikleee...:dusun:
dalga geçme kızz iş görüşmesine bilemm gittimm benim çocukk fırlamaysa ben ne yapamm????
çokk gelesi varmışşş veledinn!!:cicibebek:
hayırlısı ıns cnm bu zamanda ıns asırı kılo almassın dıkat et kendıne cnm
tabiiii kesin senin hiç ilgin yoktur bebekle ilgili :gul:
es_se m varya buluşma topiğinde kSo hemen bizi satmış...oraya gel de görrrrrr....:kizdim::kizdim::kizdim:
valla yokkk nasıl adamın üzerine yürüdümm öğrenincee....-kizgin:gul:
ben kaçtımm şimdilikkk komşu geldii hadii öpüyorummmmm.....
oy cnm ablam kızının yerıne olmak ıstemezdım dugun gunu kıskanclık krızıne gırerevet çıtır olucam...zaten benim kızım olduğuna inanmıyorlar...gelinin arkadaşı derler...:gul::gul::gul:
ilkinde çok almadım da ikincisi daha farklı olur mu bilmem!:dusun:
dikkat ederimm benn kremlerimi neyim de sürerim yürüyüşümü de yaparımmmm doğsunnn spora da devamm ama inşallah bu biraz daha uslu olurrr...
gordum abla gordum yazdım kenara bulusmada oda cıfte ılaclı gasos ve ıkımızn arasında kalma cezasıes_se m varya buluşma topiğinde kSo hemen bizi satmış...oraya gel de görrrrrr....:kizdim::kizdim::kizdim:
valla yokkk nasıl adamın üzerine yürüdümm öğrenincee....-kizgin:gul:
tatlı virüs bizim topiğe girdin...derin55 in de özel hayatına mı giricen...sanane kız didiklemesene......:gul::gul::gul:
ay kıs sus gulmekten gıtcem bak dımı ceket attı hamıle kaldın senın hıc sucun yok tobe tobeseni gidi oyun bozannnnn
tabiiii serra yıda eşim tek yaptı ben hiç ilgim yok :gul:
ben kaçtımm şimdilikkk komşu geldii hadii öpüyorummmmm.....