Koşu Bandı + Spor Ile Forma Kavuşmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
kSo m ben niye zayıflamak istiyom biliyomusun?es_se m biliyo...23 yaşında kızım 18 yaşında oğlum var...kısmet olup onlar evlenirken zayıf olayım diyorum...yoksa dünürlere sorucaklar dünürünüz kim?diye...onlarda beni gösterip şu şişko kadın dicekler.....:aglayan::aglayan: ay ne kadar ayııııııppppp... zayıflamam gerekiyo....:kizdim:

cnm ablam kızınbenım gıbıyse annesını kıskanıcak cunku dugunde annemı ablam sanıyolardı:kizdim: zayıf 7 dogum yapmıs bıze tas cıkartır hala yesıllıkle beslenır sabahları bol marul vekosu bandı aldı spor yapıyo evde
kızın yandı send eannem gıbı cıtır olunca :D

derin55

Daimi Üye
Tepki
460
sen ne yere bakan yürek yakansın hani iş hani sınavlara hazırlık demek tüm çalışmalar için sıvışmlar bebek çalışmasıymış :gul:

dalga geçme kızz iş görüşmesine bilemm gittimm benim çocukk fırlamaysa ben ne yapamm????
çokk gelesi varmışşş veledinn!!:cicibebek:

derin55

Daimi Üye
Tepki
460
hayırlısı ıns cnm bu zamanda ıns asırı kılo almassın dıkat et kendıne cnm

ilkinde çok almadım da ikincisi daha farklı olur mu bilmem!:dusun:
dikkat ederimm benn kremlerimi neyim de sürerim yürüyüşümü de yaparımmmm doğsunnn spora da devamm ama inşallah bu biraz daha uslu olurrr...

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
es_se m varya buluşma topiğinde kSo hemen bizi satmış...oraya gel de görrrrrr....:kizdim::kizdim::kizdim:

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
tatlı virüs bizim topiğe girdin...derin55 in de özel hayatına mı giricen...sanane kız didiklemesene......:gul::gul::gul:

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
evet çıtır olucam...zaten benim kızım olduğuna inanmıyorlar...gelinin arkadaşı derler...:gul::gul::gul:
oy cnm ablam kızının yerıne olmak ıstemezdım dugun gunu kıskanclık krızıne gırer :D:D:D
ilkinde çok almadım da ikincisi daha farklı olur mu bilmem!:dusun:
dikkat ederimm benn kremlerimi neyim de sürerim yürüyüşümü de yaparımmmm doğsunnn spora da devamm ama inşallah bu biraz daha uslu olurrr...

cnm benım ılkınden tecrubelısın bol bol yuruyus hamılelıgıde ıyı gelır dogum sonrası pesındeyım ama tabı ozmanlar da bakarsın ben hamıle olurum :D

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar