es sem yapma etme uyma bu nesrine gözün sevem bak nesrin olmuyor böyle aaaaaaaaa
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
oy cnm ablam kızının yerıne olmak ıstemezdım dugun gunu kıskanclık krızıne gırer
kıskanç zaten nerden öğrettim sana pc kullanmayı...bir sürü kızın oldu...benimle artık ilgilenmiyosun diyo...oda 27 ocak doğumlu kova burcu ...senin gibi....ne olacak kıskanç kovalar...:kizdim::kizdim::kizdim:
es sem yapma etme uyma bu nesrine gözün sevem bak nesrin olmuyor böyle aaaaaaaaaZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
oy cnm ablam kızının yerıne olmak ıstemezdım dugun gunu kıskanclık krızıne gırer
kıskanç zaten nerden öğrettim sana pc kullanmayı...bir sürü kızın oldu...benimle artık ilgilenmiyosun diyo...oda 27 ocak doğumlu kova burcu ...senin gibi....ne olacak kıskanç kovalar...:kizdim::kizdim::kizdim:
ayyyy sen yandın ablam ıkımızde kova sevdıgımızı paylasmayız onu cok ıyı anlıyorum ama oda azcık senı bızle paylassın yaw
bak sımdı aklıma geldı sakın kızın bulusmayı basmasın bzlerı dovmek ıcn
es sem yapma etme uyma bu nesrine gözün sevem bak nesrin olmuyor böyle aaaaaaaaaZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
evet es sem cekettendir ceketten :gul:
selammmm mutlu pazarlarrrr...
essemm naber?ben spor yapamıyorum artıkkk..
bebiş geliyooo
oysa bahara tenise başlayacaktımm neyse seneye inşallahh..
ya da eve bende mi koşu bandı alsamm??:dusun:
hayılısı olsun derincim,evet esseciğim hamileyimm!
sürpriz oldu..
kevserr teşekkür ederimm darısı sana...
ben ıftarımı yapıp gelıyorum:catalbicak:
:gul: kız seni yerüm ben :gul: bende sana dikem kız olurmu işlerim bende karşılıklı şakkıdı göbüşler atarız:gul:
ılac tedavın bıtene kadar yorum yok ama ondan sonra nazı komutanı gıbı tependeyım ona gore -zebani