Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
- #6.381
Kendimle tabisi insanın en iyi arkadaşı kendisiOoo afiyet olsun canım
Kimle sohbet ediyorsunki a
Kendimle tabisi insanın en iyi arkadaşı kendisiOoo afiyet olsun canım
Kimle sohbet ediyorsunki a
Ooüü afiyet olsun canım
Sağolasın canımOoüü afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
İki bebeyle pek öyle olmadıAfiyet olsun canım

Aman benimki 1taneyle olmuyor aİki bebeyle pek öyle olmadı

Afiyet olsun canım
Sagol canımAfiyet olsun canım
Teşekkür ederim. Sanada afiyet olsun kahvem hazır.
Arada at buraya kayfeni Sanada afiyet olsunTeşekkür ederim. Sanada afiyet olsun kahvem hazır.![]()
NK nerde yahu yine kayboldu

Afiyetler olsunTeşekkür ederim. Sanada afiyet olsun kahvem hazır.![]()
NK nerde yahu yine kayboldu
ben kaybolmam bir yere merak etme buralardayım [B]kelebegim[/B] ile yazdığımız hikayeler üzerine özelden bıdı bıdı ediyoruz ondan site içinde aktif olamadım Dünden beri en aksiyonlu meşgalem mutfağımı basan karıncaları kış kışlamakArada at buraya kayfeni Sanada afiyet olsun
@nk83 yine bir meşgale bulmuştur kendine
Bu arada bn Punch nakışı kursuna başlıyorum sosyal hayat iyi gelir demiştin
Sosyal aktivite olması için seçtim biraz elişi kafa dağıtmak için en uygunu
Tarçında işe yarıyor dediler ama Bnde yaramadıAfiyetler olsunben kaybolmam bir yere merak etme buralardayım [B]kelebegim[/B] ile yazdığımız hikayeler üzerine özelden bıdı bıdı ediyoruz ondan site içinde aktif olamadım
Dünden beri en aksiyonlu meşgalem mutfağımı basan karıncaları kış kışlamakdelirttiler beni ya karınca yemleri koydum bir de karışım varmış onu yapıp koydum (kahve telvesi katı sabun beyaz sirke yumuşatıcı) bakalım işe yarayacak mı
Punch işi bitter_im yapıyordu çok güzel bir şey

Tarçının da kabartma tozunun da üzerinden direkt geçip gidiyorlar şimdi baktım o karışım biraz işe yarar gibi olmuş. Tebeşiri hiç denemedim ama o sınır çiziyordur herhalde buradan buraya geçmeyin gibiTarçında işe yarıyor dediler ama Bnde yaramadı
Karınca tebeşiri diye bişey var belki o tarar hiç denedin mi
Evet bitter havluya yapmış
Bnmki bu tarz olacak bakalım Ekli dosyayı görüntüle 52068

İnşallah öğrenip yapınca yaptıklarımı atarım tabiTarçının da kabartma tozunun da üzerinden direkt geçip gidiyorlar şimdi baktım o karışım biraz işe yarar gibi olmuş. Tebeşiri hiç denemedim ama o sınır çiziyordur herhalde buradan buraya geçmeyin gibi
Tablo bile yapıyorlar bu punch işiyle bakalım sen neler yapacaksın resim falan çekersen bize de göster
Ayy çok tatlışşş ilk çıktıgında havluydu napalımTarçında işe yarıyor dediler ama Bnde yaramadı
Karınca tebeşiri diye bişey var belki o tarar hiç denedin mi
Evet bitter havluya yapmış
Bnmki bu tarz olacak bakalım Ekli dosyayı görüntüle 52068
ama çok sattım yalan degil
ek iş olarak yapıyordum