Kahve Severler, Kahve Tiryakileri ❤️☕️

OP
Bitterçikilata

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
116.387
IMG_2508.jpeg

OP
Bitterçikilata

Bitterçikilata

Tepki
116.387
Teşekkür ederim. Sanada afiyet olsun kahvem hazır. :kkalp: :selam::selam::panter:
NK nerde yahu yine kayboldu:skandal:
Arada at buraya kayfeni Sanada afiyet olsun
@nk83 yine bir meşgale bulmuştur kendine

Bu arada bn Punch nakışı kursuna başlıyorum sosyal hayat iyi gelir demiştin :krnz:
Sosyal aktivite olması için seçtim biraz elişi kafa dağıtmak için en uygunu :asikk:

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
87.015
Teşekkür ederim. Sanada afiyet olsun kahvem hazır. :kkalp: :selam::selam::panter:
NK nerde yahu yine kayboldu:skandal:
Afiyetler olsun :mola: ben kaybolmam bir yere merak etme buralardayım [B]kelebegim[/B] ile yazdığımız hikayeler üzerine özelden bıdı bıdı ediyoruz ondan site içinde aktif olamadım :cokkomik:

Arada at buraya kayfeni Sanada afiyet olsun
@nk83 yine bir meşgale bulmuştur kendine

Bu arada bn Punch nakışı kursuna başlıyorum sosyal hayat iyi gelir demiştin :krnz:
Sosyal aktivite olması için seçtim biraz elişi kafa dağıtmak için en uygunu :asikk:
Dünden beri en aksiyonlu meşgalem mutfağımı basan karıncaları kış kışlamak :kriz: delirttiler beni ya karınca yemleri koydum bir de karışım varmış onu yapıp koydum (kahve telvesi katı sabun beyaz sirke yumuşatıcı) bakalım işe yarayacak mı :düsün:

Punch işi bitter_im yapıyordu çok güzel bir şey

OP
Bitterçikilata

Bitterçikilata

Tepki
116.387
Afiyetler olsun :mola: ben kaybolmam bir yere merak etme buralardayım [B]kelebegim[/B] ile yazdığımız hikayeler üzerine özelden bıdı bıdı ediyoruz ondan site içinde aktif olamadım :cokkomik:

Dünden beri en aksiyonlu meşgalem mutfağımı basan karıncaları kış kışlamak :kriz: delirttiler beni ya karınca yemleri koydum bir de karışım varmış onu yapıp koydum (kahve telvesi katı sabun beyaz sirke yumuşatıcı) bakalım işe yarayacak mı :düsün:

Punch işi bitter_im yapıyordu çok güzel bir şey
Tarçında işe yarıyor dediler ama Bnde yaramadı
Karınca tebeşiri diye bişey var belki o tarar hiç denedin mi

Evet bitter havluya yapmış
Bnmki bu tarz olacak bakalım IMG_2599.png

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
87.015
Tarçında işe yarıyor dediler ama Bnde yaramadı
Karınca tebeşiri diye bişey var belki o tarar hiç denedin mi

Evet bitter havluya yapmış
Bnmki bu tarz olacak bakalım Ekli dosyayı görüntüle 52068
Tarçının da kabartma tozunun da üzerinden direkt geçip gidiyorlar şimdi baktım o karışım biraz işe yarar gibi olmuş. Tebeşiri hiç denemedim ama o sınır çiziyordur herhalde buradan buraya geçmeyin gibi :düsün:

Tablo bile yapıyorlar bu punch işiyle bakalım sen neler yapacaksın resim falan çekersen bize de göster :lili:

OP
Bitterçikilata

Bitterçikilata

Tepki
116.387
Tarçının da kabartma tozunun da üzerinden direkt geçip gidiyorlar şimdi baktım o karışım biraz işe yarar gibi olmuş. Tebeşiri hiç denemedim ama o sınır çiziyordur herhalde buradan buraya geçmeyin gibi :düsün:

Tablo bile yapıyorlar bu punch işiyle bakalım sen neler yapacaksın resim falan çekersen bize de göster :lili:
İnşallah öğrenip yapınca yaptıklarımı atarım tabi

Kırıntı olmasın ona çok dikkat et

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
80.496

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar