Her sabah 7bucukta,bugün 10kadar uyumuşum kalktim hemen yaptım aKahveyi ne ara içiyosunuz ben daha kendime gelemedim
Afiyet olsun

İyi valla keyfin keyif ohhHer sabah 7bucukta,bugün 10kadar uyumuşum kalktim hemen yaptım a
Sagol canim
Napalim bir keyfimiz kahve olsunİyi valla keyfin keyif ohh
Hayırdır noldu kiNapalim bir keyfimiz kahve olsun
Sabahtan beri tartışma bagrisma
Sacma salak şeyler işte,herseyi ben yüklendigim icin bir ekmek al demem bile sorun oluyorHayırdır noldu ki
Onu da alamıyorlarsa varya bu erkekler kapatılsın bu ne yaSacma salak şeyler işte,herseyi ben yüklendigim icin bir ekmek al demem bile sorun oluyor
Ayy görsen anlatamam yani,sonra otur kahvaltı yap zorla yedim isteOnu da alamıyorlarsa varya bu erkekler kapatılsın bu ne ya
Her ev aynı hani sanalda görünen gerçek hayatla hiç bir ilgisi yok aNapalim bir keyfimiz kahve olsun
Sabahtan beri tartışma bagrisma

hBoşver kız sıkma canınıSacma salak şeyler işte,herseyi ben yüklendigim icin bir ekmek al demem bile sorun oluyor

Ooo afiyet olsun canımKızı beklerken latte içiyoregarson beni görünce çok heyecan yaptı döktü kahvemi
![]()
![]()
![]()
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 49877
Yok canım çok yağmur var o yüzden birşey demedimOoo afiyet olsun canım
Bulustunuzmu serpille
Niye heycanlanıuor kızz garsonKızı beklerken latte içiyoregarson beni görünce çok heyecan yaptı döktü kahvemi
![]()
![]()
![]()
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 49877
Afiyet olsun canım
Sagol canımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Sagol canımmAfiyet olsun canım
Afiyet olsunnnn