Elif_Eylul
Daimi Üye
Sademi derken aglayan kek harap oldu aglamaktan yamulduEline sağlık ablammm cokzel eee sade mi içiçem
Sademi derken aglayan kek harap oldu aglamaktan yamulduEline sağlık ablammm cokzel eee sade mi içiçem
Yanına kuru meyve var olar mıSen yap iki dakikaya ordayım
Diyete uygunSademi derken aglayan kek harap oldu aglamaktan yamuldu
Sademi derken aglayan kek harap oldu aglamaktan yamuldu
Dimi hâlbuki ben öyle demek istemiştim anlamamışDiyete uygun

HaBebeler var diye o saate kalksakta buraya vakit bulamıyoruz

vallah telefon ışığını gören bebe farları açıyor atlıyoe hemenAyy sorma bi meraklıki telefonaHavallah telefon ışığını gören bebe farları açıyor atlıyoe hemen

aynenn saklıyorumAyy sorma bi meraklıki telefona

aynenn saklıyorum
kız ne kadarlık oldunuz bayag bişiler yemeye başladı mı?8 aylık olduk işte çorba yoğurt meyve püreleri pankek köfte yediriyorum önceki gün taze fasülye besledimkız ne kadarlık oldunuz bayag bişiler yemeye başladı mı?
Kaç dişiniz var maşallah bizde başladık yogurt labne falan kaktırıyorum ama cok huysuzzz8 aylık olduk işte çorba yoğurt meyve püreleri pankek köfte yediriyorum önceki gün taze fasülye besledim
Aaa biseyler tanıdık geldi a

Yooooo örnek aKahve köpüğü dimi

Geçen markete gittik kadın zorla Abdullahı satacak bana ben Abdullahı sevmiyorum Mehmet'i seviyorum dedimBakkaldan geliyorum mehmet almaktan hicbiryerde kalmamis yapam bende

2 var canımm. 6 aylık olmadan çıktı gerisi yokKaç dişiniz var maşallah bizde başladık yogurt labne falan kaktırıyorum ama cok huysuzzz
annem taneliden korkuyor o çorba meyveli yoğurt, yumurta avokado labne ezip veriyor kocan yanında değildi inşallahGeçen markete gittik kadın zorla Abdullahı satacak bana ben Abdullahı sevmiyorum Mehmet'i seviyorum dedim![]()
![]()

Allah seni napmasın aGeçen markete gittik kadın zorla Abdullahı satacak bana ben Abdullahı sevmiyorum Mehmet'i seviyorum dedim![]()
![]()

Yok yok şehir dışında2 var canımm. 6 aylık olmadan çıktı gerisi yokannem taneliden korkuyor o çorba meyveli yoğurt, yumurta avokado labne ezip veriyor
kocan yanında değildi inşallah