Kahve Severler, Kahve Tiryakileri ❤️☕️

_ÇikiLata

Daimi Üye
Tepki
25.550
Deodorantlarda bir alana bir hediye var söyle ahaha
Haha haha

Kız hani balık kızartırız kokusu üstümüze siner ya o sanki balık kızartmışta haftalarca üstünü değişmemiş gibi kokuyordu haha haha

O da eşinden boşandı gitti konuşuyorduk sonradan numaralarımızı filan sildi ya da kart değişti konuşmuyoruz artık geçenlerde bi fotosunu gördüm o kızdan eser kalmamış tesettürden çıkmış ben şok anası zaten açıktı günahı boynuna anası eskortmuş ondan mı açıldı kız da acaba bilemiyorum

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
153.540
Haha haha

Kız hani balık kızartırız kokusu üstümüze siner ya o sanki balık kızartmışta haftalarca üstünü değişmemiş gibi kokuyordu haha haha

O da eşinden boşandı gitti konuşuyorduk sonradan numaralarımızı filan sildi ya da kart değişti konuşmuyoruz artık geçenlerde bi fotosunu gördüm o kızdan eser kalmamış tesettürden çıkmış ben şok anası zaten açıktı günahı boynuna anası eskortmuş ondan mı açıldı kız da acaba bilemiyorum
Yuhhhhh tamda esra erolluk ahaha

_ÇikiLata

Daimi Üye
Tepki
25.550
1763814808780_033339.jpg
O kadar bağımlısı oldum ki duble içiyorum artık Türk kahvesi fincanı yerine çay fincanı haha haha

OP
Bitterçikilata

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
111.283
Biz Konya da iken aynı sınıftan bir veli aman Allah'ım gelir sarılırdı güzel koksa keşke ter kokusu burnumun direği kırılırdı çok hassasım koku konusunda
Bn temas sevmiyorum

Bazen çocuklar bile bunaltıyor :bayilacam:
Bir iki öpüyorlar çok mıç mıç olunca boğulayrumm

temassız da seviyoliyor ille yapış yapış olunmaz ki
Zaten tanımadığım biri veya uzunnzamanfır görmediğimle de çok sarılmam haha

Son düzenleme:
OP
Bitterçikilata

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
111.283
Ooo daha neler neler boşanmadan önceki son kavgasında kocasıyla arası açılmıştı tam o sıra da bi erkek yazıyormuş buna bu da konuşmuş sonra buluşmuşlar falan filan hayretle dinlemiştim
Rabbim şaşırtmasın kimseyi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar