Allah razı olsun ondan burdan kucak dolusu öpücük yolluyorumBu bize seda çok şeyler ögretti
Allah razı olsun ondan burdan kucak dolusu öpücük yolluyorumBu bize seda çok şeyler ögretti
Seni gidi sevgi pıtırcığjAllah razı olsun ondan burdan kucak dolusu öpücük yolluyorum
Akiyor akıyorSeni gidi sevgi pıtırcığj
Akiyor akıyor
Belli sen dondurma gibisin a![]()
aynı ben
Şaka şaka bn sevgi pıtırcığı olamıyoreeee

Biz Konya da iken aynı sınıftan bir veli aman Allah'ım gelir sarılırdı güzel koksa keşke ter kokusu burnumun direği kırılırdı çok hassasım koku konusunda![]()
aynı ben
Şaka şaka bn sevgi pıtırcığı olamıyoreeee
Deodorantlarda bir alana bir hediye var söyle aBiz Konya da iken aynı sınıftan bir veli aman Allah'ım gelir sarılırdı güzel koksa keşke ter kokusu burnumun direği kırılırdı çok hassasım koku konusunda

HahaDeodorantlarda bir alana bir hediye var söyle a

Yuhhhhh tamda esra erolluk aHaha
Kız hani balık kızartırız kokusu üstümüze siner ya o sanki balık kızartmışta haftalarca üstünü değişmemiş gibi kokuyordu![]()
O da eşinden boşandı gitti konuşuyorduk sonradan numaralarımızı filan sildi ya da kart değişti konuşmuyoruz artık geçenlerde bi fotosunu gördüm o kızdan eser kalmamış tesettürden çıkmış ben şok anası zaten açıktı günahı boynuna anası eskortmuş ondan mı açıldı kız da acaba bilemiyorum

Ooo daha neler neler boşanmadan önceki son kavgasında kocasıyla arası açılmıştı tam o sıra da bi erkek yazıyormuş buna bu da konuşmuş sonra buluşmuşlar falan filan hayretle dinlemiştimYuhhhhh tamda esra erolluk a
Anlat anlat daha neler neler aOoo daha neler neler boşanmadan önceki son kavgasında kocasıyla arası açılmıştı tam o sıra da bi erkek yazıyormuş buna bu da konuşmuş sonra buluşmuşlar falan filan hayretle dinlemiştim

Aklıma bunlar geldi şimdilikAnlat anlat daha neler neler a

Afiyet olsun canımEkli dosyayı görüntüle 49660
O kadar bağımlısı oldum ki duble içiyorum artık Türk kahvesi fincanı yerine çay fincanı![]()

Bn temas sevmiyorumBiz Konya da iken aynı sınıftan bir veli aman Allah'ım gelir sarılırdı güzel koksa keşke ter kokusu burnumun direği kırılırdı çok hassasım koku konusunda

Oooo sen kayfe içermiydinEkli dosyayı görüntüle 49660
O kadar bağımlısı oldum ki duble içiyorum artık Türk kahvesi fincanı yerine çay fincanı![]()

Aynen cınımmmmBelli sen dondurma gibisin a

Rabbim şaşırtmasın kimseyiOoo daha neler neler boşanmadan önceki son kavgasında kocasıyla arası açılmıştı tam o sıra da bi erkek yazıyormuş buna bu da konuşmuş sonra buluşmuşlar falan filan hayretle dinlemiştim
Sağol ablamAfiyet olsun canım
Yaaa bana mânaa bulurken a