Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
- #1.501
Yaaaaa kar manzarası çok güzelmiş
Afiyet olsun ablacımmmmmm
Yaaaaa kar manzarası çok güzelmiş
Teşekkür ederim bittomYaaaaa kar manzarası çok güzelmiş
Afiyet olsun ablacımmmmmm

Kar da ne güzelmiş afiyet olsun
Teşekkür ederim canımKar da ne güzelmiş afiyet olsun

Aaaa neden yokOfiste kahve yok
ALMADILARRRAaaa neden yok
Zamlardan dolayımı sende alıp kendine kadar yapALMADILARRR
Bakıcam artık, abla 'bitmiş görmemişim' dedi. O da bi alem işine geliyor. Kendime kadar da olmuyor işte beleşçi çok. Yarın alınır benceZamlardan dolayımı sende alıp kendine kadar yap
Isyeri kahvesiz olmazkiBakıcam artık, abla 'bitmiş görmemişim' dedi. O da bi alem işine geliyor. Kendime kadar da olmuyor işte beleşçi çok. Yarın alınır bence
bir de benim işim tüm gün pc ye bakmak. Dikkatimi toplayamıyorum oruçluyum sankiIsyeri kahvesiz olmazki
O da sanki onun cebinden mi çıkıyor almıyor saçmalamışBakıcam artık, abla 'bitmiş görmemişim' dedi. O da bi alem işine geliyor. Kendime kadar da olmuyor işte beleşçi çok. Yarın alınır bence
Dışardan tek kendine söylesenbir de benim işim tüm gün pc ye bakmak. Dikkatimi toplayamıyorum oruçluyum sanki
onun bikaç paket varken söylemesi lazım bitiyor diye .Sonuçta firma gelen giden bitmiyorO da sanki onun cebinden mi çıkıyor almıyor saçmalamış
Bana pahalıya mal olur sanki, tek kişilik bi kahvem vardı onu yapıcam yarın alınır bence herkes kahveci çünküDışardan tek kendine söylesen
oo afiyet olsun bende de bi merci vardıDouble amca keser bugün beni
Çikonun yarısını yerim