Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
- #1.521
Oo afiyet olsun sanada kayfeli çok güzelmiş zulayı patlattımoo afiyet olsun bende de bi merci vardı![]()
Bi çift renk
Oo afiyet olsun sanada kayfeli çok güzelmiş zulayı patlattımoo afiyet olsun bende de bi merci vardı![]()
benim 2 gün önce yediğim öyleydi hafif kahve tadı geliyor. Bendekiler ince uzun merciOo afiyet olsun sanada kayfeli çok güzelmiş zulayı patlattım
Bi çift renk
Bunlar büyük pakette 4 tane varbenim 2 gün önce yediğim öyleydi hafif kahve tadı geliyor. Bendekiler ince uzun merci
Oo afiyet olsun sanada kayfeli çok güzelmiş zulayı patlattım
Bi çift renk
Afiyet olsun canımDouble amca keser bugün beni
Çikonun yarısını yerim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımDouble amca keser bugün beni
Çikonun yarısını yerim
ben hiç anlamam, hiç baktırmadımKızlar kim bakacak falımaEkli dosyayı görüntüle 39332
Neyse halin çıksın falin bn bu kadar biliyorumKızlar kim bakacak falımaEkli dosyayı görüntüle 39332
Double double oldun ice iceDouble amca keser bugün beni
Çikonun yarısını yerim
Kız bakcaksan açsın bakmayacaksan niye açsınAçsana bakak![]()
bpyle göremiyoz
![]()
Açsana bakak![]()
bpyle göremiyoz
![]()
Zaten herkes uydurmuyormu bende uydururdum birşeyler için kabarmış falan derdimKız bakcaksan açsın bakmayacaksan niye açsın
Ben inanmam ama birisi baktırırken kadın hem fincana bakıyor hem bana ille sana da bakayım diye inatlaştı benle inanmam dediğim halde baktırdım fazla ısrar üzerine ama ben inanmayan insan yıllar geçtiği halde üzerinden hala söylerim kadın ne söylediyse bir bir çıktıZaten herkes uydurmuyormu bende uydururdum birşeyler için kabarmış falan derdim![]()