Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Belki diğer sehpam aynı olabülürsehpamız aynı değillll
Belki diğer sehpam aynı olabülürsehpamız aynı değillll
Afiyet olsun bittoSunumsuz yakalandımmmmm
BizzzzzzDünyanın en zengin insanı birlikte bolca kahve içebildiğiniz insanlardır.Ekli dosyayı görüntüle 37724
OoooBazı kahveleri içerken uzaklara bakarım, bazı kahveleri içerken de kokusundan özlem duyarım. Her yudumda özlem her telvede bolca hüzün vardır.
Ekli dosyayı görüntüle 37707

Özlü sözler yazma günün müDünyanın en zengin insanı birlikte bolca kahve içebildiğiniz insanlardır.Ekli dosyayı görüntüle 37724

Hıh dimeGısgandı kendi yazamıyor ya![]()

Valla bende bi iş gelmez başıma inşallahBugün iyi güldüm
Gısgandı kendi yazamıyor ya![]()
Hıh dime
Afiyet olsun bende şuan içiyorumEkli dosyayı görüntüle 37736Saatlerce sohbet edilip kahveler içildi
Ooo acaba nedir nedirEkli dosyayı görüntüle 37742Çektiğim ve en sevdiğim fotoğrafımı da buraya ekliyim. O günü unutamıyorum

En sevdiğim arkadaşlarımla İstanbul'un altını üstüne getirmiştik. Sabahın köründe çıkıp geç eve dönmüştük. Eve döner dönmez bavul hazırlamaya başlamıştım, sabah İzmir'e yola çıkıcaktık. Hızlı hızlı hazırlarken parmağı çatlatmıştım. Ama gene de gitmiştimOoo acaba nedir nedir![]()
AEn sevdiğim arkadaşlarımla İstanbul'un altını üstüne getirmiştik. Sabahın köründe çıkıp geç eve dönmüştük. Eve döner dönmez bavul hazırlamaya başlamıştım, sabah İzmir'e yola çıkıcaktık. Hızlı hızlı hazırlarken parmağı çatlatmıştım. Ama gene de gitmiştim
aaa