Çokzellll Afiyet olsunAncak ilk kahvem hade içelimEkli dosyayı görüntüle 37703
Sağol canım bu kuru çiçekleri Bayburt’tan toplamıştık çok şeye faydası var baya çoktu çok şeye faydası var zor kurtarıyordum annemden hep çay yapıp içiyorduÇokzellll Afiyet olsun
Ne cicegiki buSağol canım bu kuru çiçekleri Bayburt’tan toplamıştık çok şeye faydası var baya çoktu çok şeye faydası var zor kurtarıyordum annemden hep çay yapıp içiyordu
Altın otu bu canım (ölmez çiçek) idrar yolları ve böbrek rahatsızlıklarına iyi gelmesinin yanı sıra ödem sorunu yaşayanların da kullanabileceği demlenerek çayı yapılıyor annem böbrek hastasıydı iyi geliyordu onaNe cicegiki bu
Sunumlar da müthişAncak ilk kahvem hade içelimEkli dosyayı görüntüle 37703
Ohhhhh afiyet olsunAncak ilk kahvem hade içelimEkli dosyayı görüntüle 37703
Süs diye de kullanıyorlar bu çiçeğiAncak ilk kahvem hade içelimEkli dosyayı görüntüle 37703
Oooo söze gelllllBazı kahveleri içerken uzaklara bakarım, bazı kahveleri içerken de kokusundan özlem duyarım. Her yudumda özlem her telvede bolca hüzün vardır.
Ekli dosyayı görüntüle 37707
Oooo söze gelllll
Çokzel sunum ve söz
Tebrikkşşşşşş
aa her yudum da ben mi varımBazı kahveleri içerken uzaklara bakarım, bazı kahveleri içerken de kokusundan özlem duyarım. Her yudumda özlem her telvede bolca hüzün vardır.

oo kahve dünyası çikolaaarrrrBazı kahveleri içerken uzaklara bakarım, bazı kahveleri içerken de kokusundan özlem duyarım. Her yudumda özlem her telvede bolca hüzün vardır.

Evetaa her yudum da ben mi varım

Patiswiisoo kahve dünyası çikolaaarrrr
oooo o daha güzeelPatiswiis

Sehpamasamız aynı ddeğil
sehpamız aynı değillll