İzmitliler Sohbet Topiği :)

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
69.113
Hayirlisi olsun insaAllah canim. Bakarsin ben dügün telasindayken sen nisan telasinda olursun insaAllah :)

Cok tesekkür ederim begenmene sevindim gercekten. En kisa zamanda darisi basina insaAllah :ask:

amin canım ikimizinde hakkında hayırlısı olsun

Evet çok beğendim ağzındanda bal damlıyor çok sevdim bak şimdi seni :hihi:

Şaka bir yana çok iyi birisin hemen kaynaşıyorsun sıcak kanlısın :) Benim gibi :D

BiBiGiM

Aktif Üye
Tepki
120
InsaAllah bitterim. Önemli olan sizin anlasmaniz. Hakkinizda en hayirlisi neyse o olsun insaAllah. Ceyiz hazirligin var mi bile? :)

Benim nisanima kadar ceyiz adina bir ignem bile yoktu :cokkomik:

Yukarda ki sözlerin icin ayrica cok cok tesekkür ederim mahcup oldum gercekten cok sagol :)

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
69.113
InsaAllah bitterim. Önemli olan sizin anlasmaniz. Hakkinizda en hayirlisi neyse o olsun insaAllah. Ceyiz hazirligin var mi bile? :)

Benim nisanima kadar ceyiz adina bir ignem bile yoktu :cokkomik:

Yukarda ki sözlerin icin ayrica cok cok tesekkür ederim mahcup oldum gercekten cok sagol :)

Rica ederim canım benim ne demek :)

Çeyizim çok şükür var anneciğim rahmetlik vefat etmeden önce içine doğdu sanırım. Seccadelerimi işledi birbir patiklerimi pikelerimi yapmış.

Bak sıralıyım çeyizimi :hihi.

40 adet seccade
120 adet tülbent
80 çift patik
3 adet pike takımı
2adet nevresim takımı
su takımı,30tane havlu kenarları yapılı.

Bunlar el emekleri. Tencere takımım var Çaydanlık setim var cezveleri falan var yumurtalık var.

Bakem başka ne vardı :hihi:

Salon mutfak yatak odası dantellerinide ablam yaptı.

Yemek porselen takımımı dügün zamanı almayı düşünüyorum :dusun:

Senin nelerin var neler lazım başka çeyize :dusun:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
69.113
Canım ruh hali yazıyor ya profilde isminin altında şuan bile ismin yazıyorya yorum yaptıgın yerde değiştir yazıyor orda ona tıkla :)

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
69.113
Benim kendim aldıklarımda gecelik esortman takımları iç giyim iç çamaşır bornoz takımı birkaç süs eşya kapı süsleri vitrin süsleri kadeh takımları falan var birde doğum günlerimde gelen hediyeler var :durbun:

BiBiGiM

Aktif Üye
Tepki
120
Canim kusura bakma gec yaziyorum. Burda bir teyzenin babasi vefat etmis oglu helva dagitiyordu.

Allah rahmet eylesin anneni ne zaman kaybettin? Mekani cennet olsun insaAllah. Hayat senin icin eminim kat kat daha zordur simdi. :acep:

Allah razi olsun annenden herseyi yapmis masAllah :)

Benim ceyizimin yarisi kayinannemin nisan bohcasinda verdikleri (teferruatli bohca hazirlamis sagolsun) bir de ablamin ve annemin yaptiklarindan olusuyor. Öyle cok fazla bir seyim yok benim dantel vs konusunda.

Kap kacak herseyi tamamladim sükür. Giyisi ic camasiri alis verisimi de yaptim hem benim icin hem nisanlim icin. Simdi bi ütü masam ve camasir asacagim eksik :)

Ilerleyen günlerde birlikte bi ceyiz ve bohca listesi yapariz senin de isine yarar insaAllah :)

Ruh halimi degistiremiyorum. O dedigin yere tikliyorum ama olmuyor nedense.

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
69.113
Canim kusura bakma gec yaziyorum. Burda bir teyzenin babasi vefat etmis oglu helva dagitiyordu.

Allah rahmet eylesin anneni ne zaman kaybettin? Mekani cennet olsun insaAllah. Hayat senin icin eminim kat kat daha zordur simdi. :acep:

Allah razi olsun annenden herseyi yapmis masAllah :)

Benim ceyizimin yarisi kayinannemin nisan bohcasinda verdikleri (teferruatli bohca hazirlamis sagolsun) bir de ablamin ve annemin yaptiklarindan olusuyor. Öyle cok fazla bir seyim yok benim dantel vs konusunda.

Kap kacak herseyi tamamladim sükür. Giyisi ic camasiri alis verisimi de yaptim hem benim icin hem nisanlim icin. Simdi bi ütü masam ve camasir asacagim eksik :)

Ilerleyen günlerde birlikte bi ceyiz ve bohca listesi yapariz senin de isine yarar insaAllah :)

Ruh halimi degistiremiyorum. O dedigin yere tikliyorum ama olmuyor nedense.

Canım benim pc'de kafayı yedi kapanıyor kendi kendine onun keyfini bekliyorum bende geç yazıyorum arada sende kusura bakma :hihi:

Çeyizin maşallah tamamlanmış sayılır. Rabbim kolaylık versin. Bende daha almadım giyim falan ama erkek tarafı alıyor bizde giyimi kuşamı ayakkabısını iç çamaşırını falan ekstra gelin alırsa alıyor.

Annemi 14 yaşımda kaybettim 6 yıl bitecek ağustosta. 7ye girecek evet çok zor dönemler geçirdim.En çokta düğün zamanında onsuz herşeyi halletmek koyacak bunuda çok iyi biliyorum. Keşkeleri sevmiyorum ama keşke mürvetimi dünya gözüyle görebilseydi :dusun:

Ruh haline tıklıyorsunya bitanem. Şeye dikkat et vazgeç butonuna tıklama yazıyı yazdıgın yerin yanındaki değiştire tıkla tekrar birde böyle dene :)

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
69.113
İstersen bende değiştirebilirim canım benim ?

Söyledigimi dene yine olmazsa resimli anlatım hemencik birde öyle bak bekle:huhuu:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
69.113
Bak canım benim resimledim :huhuu:

65810178.png

66386672.png

BiBiGiM

Aktif Üye
Tepki
120
Canim Allah rahmet eylesin evet eminim o günler cok zor olacak senin icin ama napalim Allahin taktiri insaAllah ablan yaninda olur abla ne de olsa ana yarisidir. Allah yardimcin olsun insaAllah.

Evet, bana da nisandan önce iste alis veris yapildi. Ama ben uzun süredir hep evde oldugum icin kiyafet konusunda pek zengin degildim :) Yeni gelin olacagim icin bi kac parca biseyler aldim iste ayrieten.

Cok sagol canim hemen resimlemissin :) Ben denedim ama yine olmadi.

♥ evLeniYoRuMmm ♥ yazmak istemistim :)

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
69.113
Canim Allah rahmet eylesin evet eminim o günler cok zor olacak senin icin ama napalim Allahin taktiri insaAllah ablan yaninda olur abla ne de olsa ana yarisidir. Allah yardimcin olsun insaAllah.

Evet, bana da nisandan önce iste alis veris yapildi. Ama ben uzun süredir hep evde oldugum icin kiyafet konusunda pek zengin degildim :) Yeni gelin olacagim icin bi kac parca biseyler aldim iste ayrieten.

Cok sagol canim hemen resimlemissin :) Ben denedim ama yine olmadi.

♥ evLeniYoRuMmm ♥ yazmak istemistim :)

Canım ben ekleyemedim o sana aitmiş biz yapamıyor. Ama nk've sadiye adminlerimiz yapabilirler onlara mesaj atacağım bitanem.

Allah razı olsun canım yaa takdiri ilahi ölenle ölünmüyor ne yazıkkı hayata tutunmaya çalışıyorum. Amin inaşşalh ablam yanımda olacak telaşlı anlarımda.

Ben cazgırımdır kocişe aldırırm :hihi.

BiBiGiM

Aktif Üye
Tepki
120

Tamam canim cok tesekkür ederim. Belki belli bir msj sayisini gecmem gerekiyordur.

Hehe aldir kiz aldir :cokkomik:

Biz nisanlimla bir cok seyi kendimiz almaya calistik. Ikimizinde durumu cok iyi degil. Ama yine de biseyler yapmaya calistik. Dügünü de bir atlatsak borclari kapatsak insaAllah ev icin birikim yapmaya baslayacagiz :)

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
69.113
Tamam canim cok tesekkür ederim. Belki belli bir msj sayisini gecmem gerekiyordur.

Hehe aldir kiz aldir :cokkomik:

Biz nisanlimla bir cok seyi kendimiz almaya calistik. Ikimizinde durumu cok iyi degil. Ama yine de biseyler yapmaya calistik. Dügünü de bir atlatsak borclari kapatsak insaAllah ev icin birikim yapmaya baslayacagiz :)

Bizimde durum ortada canım benim sen bana ne bakıyorsun herşey yettigi kadar ev yapılıyor şuan o yuzden onun durumda ortada herşey 4 4 lük olacak diye birşey yok tabiki.

Yok yeni üyelikle alakası yok canım benim admin arkadaslara bildirdim yapacaklar

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
69.113
Bak bunu ben söz takacağımız gece giyeceğim yeni diktirdim nasıl olmuş :huhuu:

scaled.php

BiBiGiM

Aktif Üye
Tepki
120
Ayyy :eek:ys: cok güzel bir elbise ya. MasAllah. Ben lila tonlarina bayiliyorum :eek:ys: Ben sadece mini giymiyorum mesela ben giymis olsaydim ön kismida uzun olurdu :) Cok begendim. Kaca diktirdin peki? Bak bende sana nisanligimi göstereyim becerebilirsem :) Asil rengi lila ama kameranin flashindan mavi gibi cikmis :S

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
69.113
Ayyy :eek:ys: cok güzel bir elbise ya. MasAllah. Ben lila tonlarina bayiliyorum :eek:ys: Ben sadece mini giymiyorum mesela ben giymis olsaydim ön kismida uzun olurdu :) Cok begendim. Kaca diktirdin peki? Bak bende sana nisanligimi göstereyim becerebilirsem :) Asil rengi lila ama kameranin flashindan mavi gibi cikmis :S

Canım benim beğenmene sevindim

kuyruklu elbiseleri çok beğeniyorum kuyrugu cıkıyor onun cırtcırt var kenarlarda ayrıca düz bir elbise olarakta kullanılıyor. Ekle canım bakayım hemencik :dance:

Bu arada ruh haline karaklet eklenmiyormus kalp varya onu eklemeden dene birde ?

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
69.113
Benim pc yine kapandı geç yazdım kusura bakma canım :kayris:

BiBiGiM

Aktif Üye
Tepki
120
Önemli degil canim ben yine albüme ekleyim nisanligi tamam mi? Ordan bak sen :)

O zaman süpermis iki sekilde de kullanabilirsin elbiseyi :) Cok begendim gercekten. Arkada ki kurdelesi de cok tatli olmus :)

Tamam canim birde kalpsiz deneyim bakayim olacak mi.

Evet simdi oldu :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar