Hanımın Çiftliği -Kanal D

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
41325_hanimin-ciftligi.JPG

Hanımın Çiftliği

Tarih: 2011-03-25 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


Kemal, Güllü kurtarabilecek mi?
Kanal D’nin, başrollerinde Özgü Namal, Caner Cindoruk ve Ebru Özkan’ın oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Hanımın Çiftliği”nin bu bölümünde; Kemal, sonunda Orhan’ın Güllü’yü sakladığı eve ulaşıyor. Ancak Kemal’in Güllü’yü kurtarması hiç de kolay görünmüyor.
Orhan, Güllü’nün bacağındaki yaraya baktırmak için doktor getirmiştir. Durum ciddidir. Doktor, yaranın kangrene çevirebileceğini, hastaneye gitmeleri gerektiğini söyler. Fakat Orhan, Güllü’nün bacağını kaybetme riskine rağmen hastaneye gitmeyi göze alamaz. Ekrem, Kemal’in Halide aleyhindeki ifadesinden vazgeçmesi durumunda Güllü’nün yerini söyleyeceğini vaat etmektedir. Kemal, Ekrem’in alçakça teklifi karşısında çok öfkelenir. İki adam arasında yumrukların konuştuğu sert bir kavga yaşanır. Ancak sonunda Kemal, Güllü’yü bulmak için başka çaresi olmadığını kabul etmek zorunda kalacaktır. Bu esnada Halide hapishane avlusunda ölümle burun buruna gelir. İdamlık mahkum tarafından şişlenir. Yaralı bir halde hastaneye götürülür. Çiftlikte ise Muzaffer Ali’nin aniden ateşlenmesi panik yaratır. Zehra ve Cemşir torunları için çok endişelenirler. Çiftliğe gelen Kemal’le beraber Muzaffer Ali’yi hastaneye götürürler. Hastanede bebeğin ciddi bir hastalığı olduğu ortaya çıkar. Muzaffer Ali’ye acilen kan verilmesi gerekmektedir ancak kimsenin kanı uygun değildir. Cemşir, torununu kurtaracak kanı bulmak için tüm teneke mahallesini seferber eder. Güllü, Orhan’dan kurtulmak için bir teşebbüste daha bulunur. Kemal ifadesini geri almak üzereyken, jandarmaya ıssız bir evde eşgali Güllü’ye uyan bir kadının zorla alıkonduğuna dair bir ihbar gelir. Kemal bunun üzerine ifadesini geri almaktan son anda vazgeçer. Jandarmayla beraber Güllü’yü kurtarmak için yola çıkar. Halide’nin mahkeme günü gelip çatar. Kemal’in ifadesini geri almasından tamamen umudunu kesen Halide suçunu itiraf etmek üzereyken beklenmedik bir sürprizle karşılaşacaktır. Sonunda Orhan’ın Güllü’yü sakladığı eve ulaşan Kemal’in ise Güllü’yü kurtarması hiç de kolay olmayacaktır.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
hanımknld154.jpg

trans.gif

Hanımın Çiftliği

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 01.04.2011 20:00
trans.gif

Kemal, Güllü kurtarabilecek mi? Kanal D’nin, başrollerinde Özgü Namal, Caner Cindoruk ve Ebru Özkan’ın oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Hanımın Çiftliği”nin bu bölümünde; Kemal, sonunda Orhan'ın Güllü'yü sakladığı eve ulaşıyor. Ancak Kemal’in Güllü'yü kurtarması hiç de kolay görünmüyor. Orhan, Güllü’nün bacağındaki yaraya baktırmak için doktor getirmiştir. Durum ciddidir. Doktor, yaranın kangrene çevirebileceğini, hastaneye gitmeleri gerektiğini söyler. Fakat Orhan, Güllü'nün bacağını kaybetme riskine rağmen hastaneye gitmeyi göze alamaz. Ekrem, Kemal’in Halide aleyhindeki ifadesinden vazgeçmesi durumunda Güllü’nün yerini söyleyeceğini vaat etmektedir. Kemal, Ekrem'in alçakça teklifi karşısında çok öfkelenir. İki adam arasında yumrukların konuştuğu sert bir kavga yaşanır. Ancak sonunda Kemal, Güllü'yü bulmak için başka çaresi olmadığını kabul etmek zorunda kalacaktır. Bu esnada Halide hapishane avlusunda ölümle burun buruna gelir. İdamlık mahkum tarafından şişlenir. Yaralı bir halde hastaneye götürülür. Çiftlikte ise Muzaffer Ali'nin aniden ateşlenmesi panik yaratır. Zehra ve Cemşir torunları için çok endişelenirler. Çiftliğe gelen Kemal'le beraber Muzaffer Ali'yi hastaneye götürürler. Hastanede bebeğin ciddi bir hastalığı olduğu ortaya çıkar. Muzaffer Ali'ye acilen kan verilmesi gerekmektedir ancak kimsenin kanı uygun değildir. Cemşir, torununu kurtaracak kanı bulmak için tüm teneke mahallesini seferber eder. Güllü, Orhan'dan kurtulmak için bir teşebbüste daha bulunur. Kemal ifadesini geri almak üzereyken, jandarmaya ıssız bir evde eşgali Güllü'ye uyan bir kadının zorla alıkonduğuna dair bir ihbar gelir. Kemal bunun üzerine ifadesini geri almaktan son anda vazgeçer. Jandarmayla beraber Güllü'yü kurtarmak için yola çıkar. Halide'nin mahkeme günü gelip çatar. Kemal'in ifadesini geri almasından tamamen umudunu kesen Halide suçunu itiraf etmek üzereyken beklenmedik bir sürprizle karşılaşacaktır. Sonunda Orhan'ın Güllü'yü sakladığı eve ulaşan Kemal'in ise Güllü'yü kurtarması hiç de kolay olmayacaktır.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
hanımknld154.jpg

trans.gif

Hanımın Çiftliği

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 08.04.2011 20:00

trans.gif

Kanal D’nin, başrollerinde Özgü Namal, Caner Cindoruk ve Ebru Özkan’ın oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Hanımın Çiftliği”nin bu bölümünde; hem Güllü, hem de Kemal, Orhan’ın ölüm tehdidi altında gergin anlar yaşıyor. Orhan silahını Kemal’in başına dayamıştır. Güllü, Kemal’in hayatına karşılık Orhan’la Paris’e gitmeyi kabul eder. Seher’in gelişi ise işleri daha da karıştırır. Orhan, Güllü’yü alıp giderken, Seher ve Kemal’i eve kilitleyip ölüme bırakır. Cemşir ve Zehra hastalanan Muzaffer Ali’nin başındadır. Bebeğe kan bulabilmek için seferber olunmuş, fakat henüz olumlu bir sonuç alınamamıştır. Ali İhsan, yeğeni Celal’in ölümünden dolayı halen Halide’yi suçlamaktadır. Halide katil olmadığında diretince, Ali İhsan ondan Celal'in katilini bulmasını ve kendisine getirmesini ister. Her şeyi öğrenen Halide’yse Ekrem’le beraber bir plan yapar. Zira Orhan’ın yakalanması kendisinin de felaketi olacaktır. Güllü’nün kurtuluş umudunun önündeki engel bu defa Halide’dir. Şeytani bir plan yapan Halide, bir taşla iki kuş vuracaktır.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
41788_hanimin-ciftligi.jpg

Hanımın Çiftliği

Tarih: 2011-04-22 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


Güllü, Ali İhsan’ın peşine düşüyor

Kanal D’nin, başrollerinde Özgü Namal, Caner Cindoruk ve Ebru Özkan’ın oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Hanımın Çiftliği”nin bu bölümünde; Güllü silah kuşanıp, bebeğini kaçıran Ali İhsan’ın peşine düşüyor.

Ramazan’ın son an da kaçması üzerine Ali İhsan, Halide’nin diğer yeğenini, yani Muzaffer Ali’yi kaçırmıştır. Bebeği kaçırılan Güllü deliye döner. Ali İhsan’sa jandarmaya gitmemelerini, aksi takdirde bebeğe zarar vereceğini söylemiştir. Bu yüzden Güllü bebeğini kendi yöntemleriyle kurtarmaya karar verir. Fakat attığı ilk adımlar işleri daha da zorlaştıracaktır.

Her şey Halide’nin Ali İhsan’ın istediği parayı bulamamasından kaynaklanmıştır sonuçta. Halide bir an önce parayı bulma derdindedir. Tam da bu sırada Ekrem’in o güne dek sakladığı sırrını, dahası para getirecek büyük bir iş üzerinde olduğunu öğrenir. Ekrem’e ortaklık teklif etmesi ve para için kendini tehlikeye atması an meselesidir.
Güllü ise tüm bu gelişmelerden habersiz, Muzaffer Ali’yi kurtarmak için büyük ve hayati bir risk almak, bir anlamda geleceğini ipotek ettirmek zorunda kalacaktır
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
41956_hanimin-ciftligi.jpg

Hanımın Çiftliği

Tarih: 2011-04-29 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


Güllü, oğlunu kurtarıyor
Kanal D’nin, başrollerinde Özgü Namal, Caner Cindoruk ve Ebru Özkan’ın oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Hanımın Çiftliği”nin bu bölümünde; Güllü, büyük mücadeleler sonunda oğlu Muzaffer Ali’yi kurtarıyor.
Halide, Muzaffer Ali’nin kurtarılması için gereken paraya karşılık Güllü’den çiftliği istemiştir. Fakat tam da o sırada gelen bir telefon Güllü’nün imdadına yetişir. Banka istediği miktarda kredi vermeyi kabul etmiştir. Lakin Güllü’nün çiftliği ipotek ettirmesi gerekecektir. Güllü bankadan aldığı para ile oğlunu kurtarır. Şimdi ne yapıp edip çiftliğini de kurtarmalıdır. Halide ise tüm bu süreç sonunda yapayalnız kalmış, kimsenin sevmediği, istemediği bir kadın olmuştur. Teselliyi kendisini seven ve bunu her fırsatta ortaya koymaktan çekinmeyen Ekrem’de bulacaktır. Güllü çiftliğin üzerindeki ipoteği kaldırmak için canla başla çalışırken, Halide tüm hayatını altüst edecek bir haber alır. Bu hem mutlu, hem mutsuz, hem hayırlı, hem de onu yıkıma sürükleyecek bir gelişmedir. Dahası kaderin Güllü ve Halide ile işi henüz bitmemiştir.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
42107_hanimin-ciftligi.jpg

Hanımın Çiftliği



Tarih: 2011-05-06 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi




Halide çiftliği satın alıyor
Kanal D’nin, başrollerinde Özgü Namal, Caner Cindoruk ve Ebru Özkan’ın oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Hanımın Çiftliği”nin bu bölümünde; Güllü, bankaya olan kredi borcunu ödeyemeyince açık artırmayla satışa çıkarılan çiftliği Halide satın alıyor.
Güllü, bankaya olan kredi borcunu ödeyemeyince çiftlik açık arttırmayla satışa çıkmış ve Halide tarafından satın alınmıştır. Halide, elinde satış belgeleriyle çiftliğe gelip Güllü’ye durumu bildirir. İşlemler tamamlanana kadar çiftlikten çıkması gerekmektedir.
Güllü, satışı iptal etmek ve çiftliği elinde tutmak için bir şey yapabilecek midir? Yoksa kaderine razı gelip hanımı olduğu çiftlikten ayrılmak zorunda mı kalacaktır? Ekrem’se Halide’nin çiftliği satın aldığını ve Adana’yı terk etmek yerine oraya yerleşeceğini öğrendiğinde hayal kırıklığına uğrar. Dahası Halide, ona daha sarsıcı, şoke edici başka şeyler de söyleyecektir
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
42287_hanimin-ciftligi.jpg

Hanımın Çiftliği



Tarih: 2011-05-13 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi




Güllü’nün eline büyük bir koz geçiyor
Kanal D’nin, başrollerinde Özgü Namal, Caner Cindoruk ve Ebru Özkan’ın oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Hanımın Çiftliği”nin bu bölümünde; Halide’yi mahvetmek için Güllü’nün eline büyük bir koz geçiyor.
Halide, Güllü’yü çiftlikten yaka paça attırdıktan sonra, orada yaşamaya başlar. Güllü ise annesi ve bebeği ile Kemal’in evindedir. Halide’nin çiftliğe yerleştiğini öğrenen Ekrem hayal kırıklığına uğrar. Dahası, Halide ona daha sarsıcı, şoke edici başka şeyler de söyleyecektir. Fakat Ekrem’in bir sinir anında, Halide’nin kendisinden hamile kaldığını ağzından kaçırmasıyla işler değişir. Bu haberin Güllü’ye ulaşması uzun sürmez. Şimdi Halide’yi mahvetmek için Güllü’nün eline büyük bir koz geçmiştir. Uygun bir anda bunu kullanmaktan da çekinmeyecektir.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
42486_hanimin-ciftligi.jpg

Hanımın Çiftliği

Tarih: 2011-05-20 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


Halide, Güllü’ye en ağır darbeyi vurmak için plan yapıyor
Kanal D’nin, başrollerinde Özgü Namal, Caner Cindoruk ve Ebru Özkan’ın oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Hanımın Çiftliği”nin bu bölümünde; Güllü ile geçirdikleri kaza sonrası durumu ağır olan Halide, intikam almak ve Güllü’ye şimdiye kadar ki en ağır darbeyi vurmak için planlar yapıyor.
Güllü’nün arabası kontrolden çıkmış, bir ağaca çarparak durmuştur. Güllü iyidir ancak Halide yaralanmıştır. Hastaneye gittiklerinde Halide’nin durumunun sandıklarından da ağır olduğunu öğrenirler.
Bu kaza, Halide’yi her şeyi geri dönüşü olmayan bir şekilde değiştirecektir. Bu yüzden Halide’nin intikamı da ağır olacaktır. Güllü’ye, o güne kadar ki en ağır darbeyi vurmak için, vakit kaybetmeden plan yapmaya başlar. Bundan sonra göze göz, kana kandır.
Zehra, Teneke’ye gidip Cemşir ve Asuman’ı birlikte görünce deliye döner. Fakat Cemşir’in geri adım atmaya niyeti yoktur. Asuman’sa bu konuda Cemşir’den farklı düşünmektedir.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
DetayBuyukResim.ashx


Güllü ile Kemal’in düğünü var

Cuma 20:00
Kemal ve Güllü tüm engelleri aşmayı başarmış, Kemal sevgilisine evlenme teklif etmiştir. Düğün hazırlıkları başlar. Herkes sonunda suların durulmasından ve güçlüklerin çözülmesinden ötürü mutludur.

Halide, Kemal ve Güllü’nün mutlu bir yuva kurmasına izin verecek midir?
Öte yanda uzun süredir haftalıklarını alamayan işçiler fabrikada grevdedir. Ödeme yapılmadığı takdirde iş daha da büyüyecektir. Güllü işçilerin maaşlarını ödeyebilmek için elinden geleni yapar. Ancak işler sandığı gibi gelişmeyecektir.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
DetayBuyukResim.ashx


Muhteşem bir finalle ekrana veda ediyor

Hanımın Çiftliği

Tarih: 2011-06-17 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

“Hanımın Çiftliği” muhteşem bir finalle ekrana veda ediyor!
Kanal D’nin, başrollerinde Özgü Namal, Caner Cindoruk ve Ebru Özkan’ın oynadıkları, Orhan Kemal’in aynı adlı romanından uyarlanan ve ekrana geldiği ilk günden bu yana izlenme rekorları kıran dizisi “Hanımın Çiftliği” bu akşam, uzun süre hafızalardan silinmeyecek muhteşem bir final bölümü ile ekranlara veda ediyor.
Güllü ve Kemal, düğünlerinde aldıkları acı haberle sarsılmıştır. Çiftlik yanmaktadır. Fabrikanın öfkeli işçileri, Serap Hanım’ın cezasını kesmek için çiftliği yağmalamaktadırlar. Güllü ve Kemal var güçleriyle, çiftliğe yetişip, Muzaffer Ali’yi kurtarmaya çalışırlar. Ancak o gece çiftlikte Güllü’nün hayatını altüst edecek bir kayıp yaşanacaktır.
Halide ise yangına azmettirdiği işçilerin bu denli büyük bir faciaya sebep vereceğinden habersizdir. Halide’nin intikam oyunu sadece çiftliğin değil, başkaların da sonunu hazırlamıştır.
Yangın herkesin hayatını değiştirecek, Güllü ise tüm yaşananların sonunda hanımlığın gerçekten ne olduğunu öğrenecektir.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst