Hanımın Çiftliği -Kanal D

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-06-04 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

saydam.gif


Güllü, Cemşir’in peşine düşüyor

Kanal D’nin başrollerini Özgü Namal, Caner Cindoruk ve Ebru Özkan’ın paylaştıkları sevilen dizisi “Hanınım Çiftliği”nin bu bölümünde; Güllü, annesinin hareketlerinden şüpheleniyor ve babası Cemşir’in peşine düşüyor.
Kemal, artık Halide ile adım attıkları yeni hayatlarına bir düzen vermek istemektedir. Uzun zamandır bir iş bulma düşüncesi içinde olan Kemal, Muhsin Usta’nın da yardımıyla küçük bir atölyede işe başlar.
Güllü’nün üstü kapalı olarak yaptığı şantaj Halide için büyük bir hayal kırıklığı olmuştur. Ne yapacağını bilemeyen Halide, kafasında oluşan soru işaretleriyle baş başa kalmıştır.
Zaloğlu, Pakize’nin kendisine gösterdiği yakınlık karşısında her geçen gün mest olmakta ve bu durumu kullanarak ona adım adım yaklaşmaya çalışmaktadır. Kabak, ise Zaloğlu’nun bu uğraşını fark etmekte ve içten içe sinir olmaktadır.
Herkes, Hamza’nın ölüm haberiyle Muzaffer Bey cinayetinin çözüldüğünü düşünse de, komutan Cemal, bu cinayet dosyasını hala kapatmamıştır. Hamza’nın yaşadığını tek bilen Cemşir ve Zehra, oğullarını kurtarmak için işbirliği yaparlar.
Güllü, Zehra’nın hareketlerinden ve Reşit’in söylediklerinden iyice şüphelenir. Bu olayın peşini bırakmaya hiç niyeti olmayan Güllü, Cemşir’in peşine düşer.


 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Hanımın Çiftliği


Tarih: 2010-06-11 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xdmak2_hanymyn-ciftliyi-33-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]


Güllü, Hamza’yı buluyor

Kanal D’nin başrollerini Özgü Namal, Caner Cindoruk ve Ebru Özkan’ın paylaştıkları sevilen dizisi “Hanınım Çiftliği”nin bu bölümünde; Güllü, Hamza’yı buluyor, silahını ona doğrultuyor ve…Güllü, Cemşir ve Zehra’yı da yanına alarak Hamza’nın kaldığı yere doğru yola çıkar. Hamza’nın yaşadığı yavaş yavaş Adana’da duyulmaya başlamıştır. Herkes, durumun şaşkınlığını yaşayıp, bu olanlara bir anlam veremezken, Halide, Hamza’nın arkasında birinin olduğunu düşünmektedir.
Gülizar ile Reşit’in yakınlığı her geçen gün artmaktadır. Artık Gülizar da Reşit’e naz yapmayı bırakmış, bu durumdan hoşlanmaya bile başlamıştır. Hacer ise Reşit’in hareketlerinden içten içe şüphelense de bir türlü neler döndüğünü anlayamamaktadır.
Sonunda Güllü ve Komutan Cemal aynı anda Hamza’yı bulmuştur. Hamza, karşısında hem ailesini, hem de jandarmaları görünce ne yapacağını bilemez. Peki şimdi ne olacak? Güllü, Hamza’yı vuracak mı? Yoksa jandarmaya teslim mi edecek? Peki ya Zekai, Hamza ile sadece ikisinin bildiği bu sırrı ne kadar daha saklayacak?
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Hanımın Çiftliği


Tarih: 2010-06-18 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xdpf88_hanymyn-ciftliyi-34-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]


Hanımın Çiftliği’nde muhteşem sezon finali
Kanal D’nin başrollerini Özgü Namal, Caner Cindoruk ve Ebru Özkan’ın paylaştıkları sevilen dizisi “Hanınım Çiftliği” bu akşam “sezon finali” bölümü ile ekrana geliyor.
Dizinin oyuncu kadrosuna bu bölümden itibaren Fikret Kuşkan da katılıyor. Kuşkan dizide, milletvekilliğinden istifa edip memleketine geri dönen “Orhan” karakterini canlandırıyor. Hanımın Çiftliği, yeni yayın döneminde yepyeni bölümleriyle yine Kanal D’de ekrana gelecek.
Muzaffer Bey’in cinayet dosyası artık kapanmıştır. Hamza hapishanede geçireceği yeni hayatına alışmaya çalışırken, Zekai ise başına gelenlerin ağırlığını kabul edemeyerek hapishanedeki hayatını sonlandırmakta bulmuştur çözümü...
Tüm bu yaşanılanlar başta Güllü olmak üzere herkesi derinden etkilemiştir. Ama bilinen tek bir gerçek vardır; Muzaffer Bey cinayetinin çözülmesi herkesi rahatlatmıştır.
Adana’ya gelen ani bir isimle beraber artık herkesin hayatının yönü değişecektir.
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Kanal D

Hanımın Çiftliği


SpotImage.ashx


Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 17.09.2010 20:00


Kanal D’nin, başrollerinde Özgü Namal, Fikret Kuşkan, Caner Cindoruk ve Ebru Özkan’ın oynadıkları, yapımını Gold Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Nisa Akman’ın yaptığı, Orhan Kemal’in aynı adlı romanından televizyona uyarlanan ve izlenme rekorları kırarak geçtiğimiz sezona damgasını vuran dizisi “Hanımın Çiftliği” bu akşam, yeni sezon ilk bölümü ile ekrana geliyor.

Hanımın Çiftliği ikinci sezonuna, 1951 yılının sonbaharından devam ediyor. Yaz bitmiş, Adana'da hasat zamanı gelmiştir. Güllü’nün, küçük oğlunu kucağına almasının üzerinden tam altı ay geçmiştir. Tüm toprakların, koskoca çiftliğin tek sahibi olan genç anne, yalnızlığına altı aylık oğlu Muzaffer Ali sayesinde katlanmaktadır. Ancak geçmişe duyduğu özlem peşini bırakmamakta, eski mutlu günlerine dair anılar bu özlemi daha da güçlendirmektedir. Halide de Kemal'e duyduğu büyük aşka rağmen, içinde bulunduğu maddi sıkıntılardan dolayı acı çekmekte, eski hayatını özlemektedir. Bütün umudunu Güllü'ye karşı açtıkları miras davasının sonucuna bağlamıştır. Aynı umuda bel bağlayan Ramazan’ın da Pakize’yle evlenmek, bir iş kurmak gibi düşleri vardır. Avukatları davayı kazanacaklarından emindir. Kemal, Halide'nin içten içe eski hayatını özlemesine içerlemekte, aralarında açılan uçurum her geçen gün biraz daha derinleşmektedir. Geçen zaman içinde Güllü'nün yakın dostu olan Orhan'ın, Güllü'nün avukatı olarak davayı üstlenmesiyle tüm dengeler değişir. Davanın sonucu, herkesin hayatında derin çatlaklara yol açacak bir süreci başlatacaktır. Bu sarsıntıyla küllenmiş eski bir aşk, geçmişten çıkıp gelen bir mektupla yeniden alev alacak mıdır?


[DM]video/xepq2s_hanymyn-ciftliyi-yeni-sezon-35-bolu_shortfilms[/DM]
 

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
ben izlemediğim halde fragmanda bebeğim die bağırdı ya ayyy inşallah bebek yanmaz dedim gerçek gibi
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Hanımın Çiftliği


Tarih: 2010-09-24 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xex7gb_hanymyn-ciftliyi-36-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

Kemal ile Halide arasında soğuk rüzgârlar esiyor
Kanal D’nin, başrollerinde Özgü Namal, Fikret Kuşkan, Caner Cindoruk ve Ebru Özkan’ın oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Hanımın Çiftliği”nin bu bölümünde; Kemal ile Halide arasında bir süredir baş gösteren gerilim, Halide’nin Kemal’in cebinde Güllü’ye yazılmış bir mektubu bulmasıyla iyice tırmanıyor.
Pakize’nin evinde bulduğu mektup Kemal’i geçmişe götürmüştür. Genç adam Halide ile evliliğini sorgularken, bir yandan da Güllü’yü düşünmektedir. Gece eve gelmeyen Kemal’i endişeyle bekleyen Halide ise, mahkeme sonucunu hala hazmedememiştir. Yaşadığı yıkım, eve dönen Kemal’in cebinde bulduğu mektupla katlanır. Kemal’in Güllü’ye yazdığı mektubu okuyan Halide, Güllü’ye karşı kıskançlık ve nefretle dolar. Orhan resmen avukatlığa geri dönme kararını bir ofis tutarak perçinler. Ofisin açılışı, Adana’nın ileri gelenlerinin katıldığı bir kokteyle kutlanırken, Seher’in sürpriz gelişi Orhan’ı şaşırtacaktır. Güllü ise kendisini koca çiftlikte yapayalnız hissetmekte, maziye özlem duymaktadır. Pakize’nin Ramazan’la evleneceğini duyduğunda sevdiği hiç kimsenin artık hayatında olmadığını fark eder. En yakın arkadaşının mutlu gününde yanında olabilmek için kendisine büyük kötülükler yapan Ramazan’ı affedebilecek midir? Güllü’nün seçimi, iki eski dostu yeniden bir araya getirmekle kalmayacak, Halide’nin hayatında da büyük yıkımlara yol açacak bir patlamaya neden olacaktır. Düğünde olanlar, Kemal, Halide ve Güllü’yü geri dönüşü zor bir yolun başlangıcına sürükleyecektir.
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Hanımın Çiftliği


Tarih: 2010-10-01 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xf02sm_hanymyn-ciftliyi-37-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

Halide ile Kemal evliliklerini sorguluyor
Kanal D’nin, başrollerinde Özgü Namal, Fikret Kuşkan, Caner Cindoruk ve Ebru Özkan’ın oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Hanımın Çiftliği”nin bu bölümünde; Halide ile Kemal evliliklerini sorguluyor. Ve Halide’nin kararı, Güllü ve Kemal için bütün dengelerin değişmesine sebep oluyor.
Halide’nin, Ramazan ve Pakize’nin düğününde çıkardığı olay, her şeyi altüst etmiştir. Kemal’e herkesin içinde Güllü’yü hala sevip sevmediğini soran Halide, evliliklerini kökten sarsacak bir tepkiyle karşılaşır. Çiftliğe dönen Güllü, Halide’nin söylediklerinin utancı ile Kemal’e yakın olmanın verdiği mutluluk arasında gidip gelirken, Halide ve Kemal tartışmakta, evliliklerini sorgulamaktadır. Kemal’in kapıyı çekip gitmesi ise Halide’yi kesin bir kararın eşiğine getirir.
Pakize ile Ramazan, tüm bu olup bitenden uzakta, baş başa geçirdikleri ilk gecenin ardından Güllü’nün verdiği parayı nasıl kullanacaklarını düşünmeye başlamıştır. Ertesi sabah fabrikaya giden Güllü’yü ise bir sürpriz beklemektedir. Kemal onu görmeye gelmiştir. İki eski aşığın konuşması, her ikisi için de küllenmiş geçmişlerini biraz daha alevlendirecektir. Hapishanedeki Hamza’yı ziyarete giden Cemşir, oğlunun tehdit edildiğini, ölümle burun buruna geldiğini öğrenir. Hamza’yı kurtaracak bir çare ararken, ona yardım edecek kişi Kabak Hafız olacaktır. Diğer yandan Orhan, karısı Seher’in Adana’ya gelişinden hoşnutsuzdur. Seher ise Orhan’ın Güllü’ye olan yakınlığından rahatsız olmuştur. Halide, Neriman’la Kemal ve evliliği konusunda dertleşir ve bir çıkış yolu ararken, aklına Güllü’nün kendisine uzun süre önce yaptığı teklif gelir. Kemal’den boşandığı takdirde Muzaffer’in ona bıraktığı mirası alabilecektir. Ancak bu kararı vermesi kolay değildir. Halide’nin kararı, Güllü ve Kemal için bütün dengelerin değişmesine sebep olacaktır.
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
kanald.png
Kanal D










trans.gif






trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 15.10.2010 20:00




trans.gif

Kanal D’nin, başrollerinde Özgü Namal, Fikret Kuşkan, Caner Cindoruk ve Ebru Özkan’ın oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Hanımın Çiftliği”nin bu bölümünde; Halide, Kemal’i tamamen unutmaya karar verdiği bir noktada hamile olduğunu öğreniyor.

Güllü, Kore’ye gitmeye karar veren Kemal’i bu kararından vazgeçirmek için gara gitmiştir. Aralarında geçen onca şeye rağmen Kemal’e olan hislerine boyun eğen Güllü’nün “gitme” çağrısı Kemal’i allak bullak eder. Trenin son düdüğü çalarken Kemal, Güllü’ye yanıtını verir. Ancak bu yanıt Güllü’yü derinden sarsacaktır. Bir gün önce söylediklerinden dolayı pişmanlık duyan Halide kocasıyla konuşmak için eve gittiğinde Kemal’in kendisine bıraktığı veda mektubunu bulur. Genç kadın okudukları karşısında adeta yıkılır. Ancak Kemal’i tamamen unutmaya karar verdiği noktada hamile olduğunu öğrenecektir. Orhan, Ankara’dan aldığı bir haber ile sarsılır. Seher’le aralarındaki ipler bu haberden sonra kopacak ve Orhan boşanmaya karar verecektir. Ancak Orhan’ın boşanma isteğinin ardındaki sebep, Seher’in sandığından çok daha karmaşıktır. Diğer yandan Giritli’nin Meyhanesi’ni devralan Ramazan açılış için hazırlıklara başlamıştır. Kabak Hafız'a birlikte çalışmalarını teklif eder ancak bu göründüğü kadar kolay olmayacaktır. Gülizar ise Reşit’in aklına Hacer’i boşamayı sokmuştur ancak, Reşit’in kurnazlıkları yüzünden çiftçi başılıktan kovulması Gülizar için her şeyi değiştirir.

[dm]video/xf6p0a_hanymyn-ciftliyi-39-bolum-fragmany_shortfilms[/dm]

 

melek annem

Aktif Üye
Katılım
3 Eylül 2010
Mesajlar
336
Tepki
192
Puan
43
Konum
samsun
mehmet aslantuğu çok severim ama bu dizide onu hiç beğenmeden ona yakıştıramadım o yüzden bir iki kez izledim sonra sevmedimm
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Hanımın Çiftliği

DetayBuyukResim.ashx



Tarih: 2010-10-22 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xfbavt_hanymyn-ciftliyi-40-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]


Kemal ile Güllü arasında tutku dolu anlar
Kanal D’nin, başrollerinde Özgü Namal, Fikret Kuşkan, Caner Cindoruk ve Ebru Özkan’ın oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Hanımın Çiftliği”nin bu bölümünde; Kemal, Güllü’ye karşı hislerini daha fazla gizleyemiyor ve ikisi arasında uzun zamandır ilk kez tutku dolu ve büyülü bir an yaşanıyor.
Kemal’in Kore’ye gitmeyişi, Güllü’yü ve Halide’yi şaşırtmıştır. Ancak her ikisi de Kemal’in ne sebeple Adana’ya döndüğünü bilmemektedir. Güllü, Kemal’in kendisi için dönmüş olacağını umut ederken, Halide ise hamile olduğunu Kemal’den gizlemeye karar verir. Ancak Ramazan, teyzesini bu kararından caydırmak için elinden geleni yapacaktır. Orhan’ın tüm mal varlığını kaybettiğini öğrenen Seher boşanmayı kabul eder. Fakat ne pahasına olursa olsun, Orhan’ın tüm kaybettiklerini ona geri vermesini ister. Bunun içinse Orhan’ın, Güllü’yle ilgili karanlık planlarına ortak olması gerekecektir. Reşit’in çiftçibaşı’lıktan ırgatlığa düştüğünü öğrenen Gülizar, Reşit’e postayı koyar. Orhan, Güllü’ye, Reşit yüzünden uğradığı zararı telafi etmesi için yeni topraklar alması konusunda ısrar eder. Ancak Güllü kararsızdır. Söz konusu topraklar üzerinde Kemal’lerin köyünün de olması işleri karıştıracaktır. Kemal ise Güllü’ye karşı hislerini daha fazla gizleyemez. İkisi arasında uzun zamandır ilk kez tutku dolu ve büyülü bir an yaşanır. Ancak beklenmedik bir olay işleri içinden çıkılmaz bir hale sokacaktır.
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Hanımın Çiftliği

DetayBuyukResim.ashx


Tarih: 2010-11-05 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xfhy5h_hanymyn-ciftliyi-41-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

Orhan’dan Güllü’ye ilan-ı aşk
Kanal D’nin, başrollerinde Özgü Namal, Fikret Kuşkan, Caner Cindoruk ve Ebru Özkan’ın oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Hanımın Çiftliği”nin bu bölümünde; Orhan, Güllü’ye ilan-ı aşkta bulunuyor. Kemal’in Halide’ye dönmesi yüzünden yaralı ve öfkeli olan Güllü’nün de bu durum karşısında aklı karışıyor.
Güllü, Kemal’le aralarında geçenlerden sonra Kemal’in Halide’ye dönmesi yüzünden yaralı ve öfkelidir. Kemal’in köyünün de içinde bulunduğu toprakları satın alması işleri daha da karıştırmıştır. Meryem başta olmak üzere tüm köylüler duruma isyan eder. Kemal, Güllü’ye karşı mücadelelerinde köylülerin yanında yer alır. Ancak Güllü de onlarla mücadele etmekte kararlıdır. Bu konuda en büyük desteği de Orhan’dan görmektedir. Orhan ise planlarını gerçekleştirmek için elini çabuk tutması gerektiğinin farkındadır. Güllü’ye Seher’le boşanacaklarını açıklar ve ona ilanı aşk eder. Orhan’ın bu itirafı Güllü’nün kafasını karıştırır. Ankara’dan dönen Paşazade, Orhan hakkında çok önemli şeyler öğrenmiştir ve bunları Halide’yle paylaşmaktan çekinmez. Öğrendikleri karşısında şok olan Halide, Orhan’a engel olmak için elinden geleni yapacaktır. Diğer yandan Ramazan, meyhanesine dadanarak haraç isteyen İbrahim’e daha fazla boyun eğmemeye karar verir. Kabak Hafız’ın tüm uyarılarına rağmen kendine bir silah alması ikilinin başını büyük bir belaya sokar. Olaylar, Ramazan’ın İbrahim’e silah çekmesi ve Meryem’in evinde çıkan esrarengiz yangınla alevlenir.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst